Kundomdömen om Elysium Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 41 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,8 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Mysigt läge
-
Lite för isolerat för min önskan.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


10 av 10

+
Maten och servicen
-
Inget

Bekräftad gäst: 2023-10-15


9 av 10

+
Service, mat, rum
-
Disturbed sleep every night from live music at pool bar.

Bekräftad gäst: 2023-08-27


9 av 10

+
Sköna solstolar
-
Kunde varit skohorn på rummet

Bekräftad gäst: 2023-08-14


8 av 10

+
Vi blev uppgraderade.
-
Vi kände att dom inte var ärliga med uppgraderingen. Vi blev utvalda och skulle få en svit. Dagen efter Vi bytte rum såg vi att andra hade fått våra rum. Kände som att det hade blivit dubbelbokat. Dom kunde varit ärliga och sagt som det var.

Bekräftad gäst: 2023-06-18


8 av 10

+
Helheten. God mat, att solstolarna på stranden ingick. Rent och fräscht. Trevlig personal.
-
Alldeles för hårda kuddar i dubbelrummen och hade önskat singeltäcken. Vi blev uppgraderade till svit, där var det bättre.

Bekräftad gäst: 2023-05-25


8 av 10

+
Poolområdet. Utsikten från rummet på sjätte våningen
-
Vid ankomst blev vi tvungna att ladda ner hotellets app för att kunna checka in. Det hade underlättat om Apollo informerat om detta i förväg. Vi fick först ett rum på markplan med uteplats trots att vi beställt rum med balkong. Efter att vi sagt till fick vi byta till ett rum på sjätte våningen. För att vara ett femstjärnigt hotell fanns det lite väl många småskavanker. Panel till dörrlås som lossnade, armstöd i trä till solstol som lossnade, inga kort till poolhanddukar lämnades ut vid incheckning, det var kallt på rummet och ac:n gick inte att reglera trots att personalen påstod detta och visad hur det skulle göras.

Bekräftad gäst: 2023-05-07


10 av 10

+
Rent och snyggt. Lyxigt
-
Skulle ha önskat få en balkong där man hade mer sol. Nu var balkongen hela tiden i skuggan

Bekräftad gäst: 2023-04-30


9 av 10

+
Personalen
-
Middags maten som redan sagts.skippa meny kör allt på buffén.

Bekräftad gäst: 2023-04-30


8 av 10

+
Läget vid stranden, maten och den fantastiska servicen från personalen. Jag är glutenintolerant och fick varje dag en speciell meny att välja ifrån med flera olika rätter och varierat utbud från dag till dag. Personalen fick verkligen överlag oss som gäster att känna oss omhändertagna. Service i toppklass.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2975 omdömen
Utmärkt
 
2297
Väldigt bra
 
498
Bra
 
113
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
25

5 senaste omdömen

2023-11-05

av 366malina

Toppen

Fantastiskt hotell på alla sätt och vis. Strandnära, lugnt och skönt, god mat och fantastisk utsikt från rummen. Sängar och kuddar var jättesköna och servicen runtomkring var verkligen toppen. Ett toppenställe.

 
2023-09-18

av Joanna Ö

En perfekt hotellupplevelse

Elysium levererade från första till sista dagen. Trevligt och rymligt hotellrum, fantastisk mat och utmärkt service. Den stora, lagunlika poolen och havet helt nära gav många härliga bad. Lugn och stillsamt vilket uppskattades. Lite långsamt WiFi i vårt rum. Hit kommer vi gärna tillbaka.

 
2023-09-16

av snusan12 Stockholm, Sverige

Inte hela hotellet är 5******

Betalade för superium rum som inte är 5***** Äldremodell på badrummet med badkar med hög kant vilket inte är bra om man har problem med knä och rygg. Sängen var inte kingsize och väldigt hård, spolningen på toaletten fick vi fel anmäla 4 gånger då den slutade att fungera. Städningen var inte ordentligt, flera dagar diskades inte tekopparna och glas. Vi bodde längst bort i EOS byggnaden precis bredvid ett pump hus som lät väldigt högt om man ville sitta på balkongen. Ytterdörren är inte isolerad så mycket ljud från trafikerad gata på andra sidan. Buffén var ok men kunde varit mer vegetariska alternativ. Personalen försökte vara trevliga men var underbemannade och stressade vilket gjorde att man själv blev stressad av att se dem. Spa området var inte så fräscht för ett 5******hotell, personal som gjorde massage var jätte duktiga och professionella. Tyvärr inte värt pengarna.

 
2023-08-08

av 775martah Sverige

Säkerheten brister

Det var länge sedan vi har bestämd att vi skulle åka till Elysium och äntligen var vi här. Fin hotell, god mat och semester var fantastisk … tills det hände en incident på stranden med en rysk turist. Hotellets policy sägen att det är förbjudet att paxa solstolar på stranden. Vi kommer dit en eftermiddag och vad händer, extrem många solstolar står tumma utan personliga saker, endast handdukar. Vi bestämmer oss att plocka bort två, för att få plats. Efter några timmar kommer en ryss som utan att fråga och diskutera skäller ut oss, agerar extrem aggressiv, hotfull och hotar min man att slå hans ansikte blodigt. Min man kunde inte säga ett enda ord, ryssen skrek oavbruten och det slutade att han kastade en hink med skräp och fimpar över honom. Min man var rädd, extrem rädd att få ansikte misshandlat på sin semester. Han gick till receptionen och dem skulle skicka personalen. Efter en timme väntandet kom ingen. Vi ringde våran researrangör som kontaktade hotellet och begärde lösningen på problemet .På kvällen frågar vi personalen om dem har pratat med den aggressiva personen och svaret var NEJ, vi vet inte vem det är, så därför kan vi inte prata med honom. Ju, om ni skickade personal på en gång så skulle ni hitta rätt person. Min man var hotat att bli slagen och hotellet inte agerar. Våran vistelse blev en mardröm och och rädsla att vistats på hotellet och möta honom var obeskrivligt. Hotellet skickade en billig bubbel som plåstret på såret. Skandal!!! Hotellet tar inte hand om sina gäster och säkerheten är bristande. Det ska absolut inte hända på en 5 stjärniga hotell!!! Våran researrangör tyckte att det var skandal att hotellet inte har tagit åtgärder och att en sådan händelse är väldigt allvarlig. Skäms Elysium!! Vi kommer aldrig tillbaka fast vi tyckte om själva hotellet

 
2023-07-24

av Charlotta687

Fantastiskt fint hotell!

Kristallklart vatten, trevlig personal och god mat. Känns inte trångt även om vi var där under högsäsong. Mini market på hotellet har överkomliga priser. Synd att de stora solbäddarna kostar 80EUR att hyra - dyrt även om frukt o dricka ingår.