Kundomdömen om Elysium Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 55 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Läget vid stranden, maten och den fantastiska servicen från personalen. Jag är glutenintolerant och fick varje dag en speciell meny att välja ifrån med flera olika rätter och varierat utbud från dag till dag. Personalen fick verkligen överlag oss som gäster att känna oss omhändertagna. Service i toppklass.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


8 av 10

+
Ligger nært stranden, nærhet til Rhodos city (eksempelvis med bus eller hyrbil). Åpent å fint område forran hotelet og ned til stranden. Rom med havutsikt. Veldig bra service og hyggelig personale. Bra standard på bygget og rommene.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-09


9 av 10

+
Lugnt och skönt, rent och fräscht
-

Bekräftad gäst: 2022-09-28


8 av 10

+
Personalen och det är mycket välskött.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-28


10 av 10

+
Trevlig personal,rent och snyggt bra service,god mat, kort sagt toppen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-28


10 av 10

+
servicen och personal. maten. det fanns alltid solstolar. fria handdukar till stranden .
-

Bekräftad gäst: 2022-09-28


10 av 10

+
Läget; precis vid stranden, otroligt rent vatten, rent på stranden, lugnt och avkopplande, ingen hög musik, flera restauranger, underhållning på kvällarna, personalen; otrolig hjälpsamma och vänliga, speciellt Mixalis X som tog hand om oss hela veckan, WOW!! städningen; toppklass, servicen; aldrig varit med om en lika hög nivå av service, verkligen fem stjärnor, maten; mycket varierat, nya rätter varje kväll, medelhavsinspirerat, vi åt även lunch på Fresh en dag; vilken otrolig mat, tog pasta, skaldjur och en med kyckling, aldrig ätit så gott!! fantastisk frukost; färskpressad apelsinjuice, gott kaffe, hade möjlighet att äta frukost på Senses cafe varje morgon med panoramautsikt över havet, solbäddar; behöver inte paxa solbäddar finns gott om dem och även poolhanddukar, hotellet; otroligt vackert och fina omgivningar, kan bara rekommendera detta hotell 110%
-

Bekräftad gäst: 2022-08-14


8 av 10

+
Middagen och serveringspersonalen
-

Bekräftad gäst: 2022-07-28


8 av 10

+
Utrymmet. Stort och luftigt, minimalt med trängsel. Internationellt.
-

Bekräftad gäst: 2022-07-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2721 omdömen
Utmärkt
 
2099
Väldigt bra
 
458
Bra
 
105
Mindre bra
 
39
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2022-10-18

av thomasrW742FG Göteborg, Sverige

Toppklass igen

Går inte att beskriva vilket fantastiskt hotell Elysium Resort & Spa är, måste upplevas. Vi återkom för tredje gången till detta hotellet i början av Oktober. Hotellet är välorganiserat, rent och med en fantastisk hög servicenivå. Alla inom hotellet gör sitt yttersta för att man skall trivas. Maten som serveras på kvällen i huvudrestaurangen är i buffé form med toppkvalité på allt. Utöver buffen finns det även möjlighet att beställa extra huvudrätt på ala carte menyn. Underhållningen på kvällen håller hög klass. Det vi uppskattade allra mest var DJ som spelade i Almyra Beach Bar, vilket innebar dans precis vid havet. Helt fantastiskt. En extra hälsning från oss till Kostas som arbetar i restaurang Emerald, han bidrar alltid med en fantastisk service och trevligt bemötande. En varm hälsning även till George som såg till att vi hade det fantastiskt under vår vistelse och visade verkligen att han bryr sig om sina gäster. Tack även för att du ordnade en flaska bubbel till oss sista kvällen. Vi kommer tillbaka. Varma hälsningar Thomas & Jenny Ryberg

 
2019-10-23

av 837JanD Växjö, Sverige

Jättebra hotell

Detta var andra gången vi besökte Elysium, och hotellet var lika bra denna gången. Väldigt rent och fint, fina rum, mycket trevlig personal (en extra stjärna till Eugenius i restaurangen), perfekt läge vid stranden. Helt enkelt perfekt!

 
2019-10-10

av thomasrW742FG Göteborg, Sverige

Fantastisk återupplevelse

Vi kom tillbaka till detta fantastiska hotell för andra gången. Besöket denna gången var samma som sist första veckan i oktober. Allt är mycket välordnat och rent. Perfekt läge att varva poolhäng till en dag på stranden. Oavsett vem du möter i personalen har alla en mycket proffsig och inbjudande inställning. Frukosten har allt du kan tänka dig, och att avsluta med ett glas bubbel sätter guldkant på semestern. Maten i restaurangen är helt underbar, mycket att välja på och smakrik. Skicka gärna en hälsning från oss till Kostas och hans trevliga kollega som verkligen gjorde allt för oss under vår vistelse hos Er. Två servitörer på högsta nivå. En uppskattad inbjudan kom till vårt rum där hotell ledningen bjöd på fördrink och canapeer en kväll innan middagen för alla gäster som besökt hotellet tidigare. Tack för det. Vi kommer tillbaka. Varma hälsningar Thomas & Jenny Ryberg

 
2019-08-14

av PKErd

Rekommenderas

Fint och fräscht hotell med mycket god mat och extremt trevlig serviceinriktad personal. Bra underhållning på kvällen, hyfsat stort gym, gruppträning (yoga, pilates, vattengympa), stor pool och rent poolområde, solsängar både på strand och vid pool, tyst och lugnt trots barn. Rymliga, ljusa rum, enda lilla minuset var något hårda sängar. Åker gärna hit igen.

 
2019-06-12

av Samantha P

Fantastiskt!

Vi besökte Elysium första veckan i Juni 2019 och fick en hel fantastisk vecka. Hotellet hade super trevlig personal som var väldigt hjälpsamma. Hela anläggningen var i prima skick. Vi hade bokat deluxrum med halvpension. Efter några dagar blev vi och vårt resesällskap kontaktade av receptionen som undrade om vi ville tillbringa dom tre sista nätterna i Presidential Suite, självklart ville vi det! Vi packade våra väskor och hotellets personal såg till att allt fanns i vårt nya rum när vi checkade in. Det var som att bo i ett palats, vi hade 115 kvadrat lägenhet med 43 kvadrat balkong. Vi blev också uppgraderade till Elite Club och fick äta vår frukost högst upp på hotellet! Maten på hotellet var super god och Nikitas som serverade i Emerald var en fantastisk servitör, vi bad om att sitta i hans "area" både morgon och kväll! Rekommenderar verkligen detta hotell som gjorde allt för att vi skulle ha en fantastisk vecka. Lugnt hotell men ändå underhållning varje kväll. Det tar ca 7 minuter med taxi till Faliraki och 20 minuter till "gamla stan". Fanns en bra Super Market på hotellet också!