Mitsis Alila Resort & Spa

 • Hög kundnöjdhet
 • Lyxigt & elegant
 • Boka rum med privat pool
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

All Inclusive-hotell för dig som inte nöjer dig med mindre än det bästa. Här njuter du av lyxliv på stranden med allt vad det innebär. Hotellet har palatsliknande fasader och stor saltvattenpool. Både du och barnen kan semestra som kungligheter i familjerum med egen pool.

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Familjerum för 2-4 personer./2-5 personer, varav 1 barn. Familjerum med privat pool för 2-4 personer. Juniorsviter för 2 personer. Enkelrum för 1 person.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Maten var extraordinärt bra!
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2805 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 4 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Stort och lyxigt All Inclusive-hotell direkt på stranden. Här finns ett fint poolområde, tre pooler varav en separat barnpool med vattenrutschkanor. Alla hotellets pooler är saltvattenspooler. Vid poolområdet och stranden finns gratis solstolar, parasoller och handdukar.

Det finns gott om bra restauranger och barer på området och alla ingår i All Inclusive. Huvudrestaurangen, som serverar frukost, lunch och middag, erbjuder grekisk och internationell buffé. Fyra à la carte-restauranger som serverar mat ur det italienska, asiatiska, mexikanska och grekiska köket. Reservation krävs på à la carte-restaurangerna. I restaurangerna krävs vårdad klädsel middagstid; män måste bära långbyxor eller finare shorts och kan inte bära sandaler. Kvinnor kan inte bära mycket korta kjolar. Strandkläder, badkläder eller öppna sandaler t.ex. flipflops eller badtofflor är inte tillåtet.

Det finns också mindre mathörnor där man bland annat serverar hamburgare, crêpes samt mezes, souvlaki och gyros. . Fem barer, varav en champagnebar och en vinbar. Både champagne- och vinbaren ä för vuxna gäster. Afternoon tea serveras varje dag. Underhållning och livemusik.

Hotellet erbjuder flera gratis sportaktiviteter såsom beach volley, bordtennis, vattenpolo, dart, tennis, kanoter, boccia och aerobics. Gratis gym. Vattensportcenter med vattenskidor, jet ski, paragliding, bananbåt, katamaraner och trampbåtar mot avgift. Biljard och spelrum mot avgift. För barnen finns lekplats, minidisko och en playstation-hörna. På hotellet finns även en sockervadd- och popcornvagn. Flera av barerna erbjuder även slush.

Spa med 16-årsgräns, inomhuspool, massage och hamam mot avgift. Gym. Gratis wifi till standardhastighet i hotellområdet. Högre hastighet kan köpas till. Room service mot avgift dygnet runt. Tvättservice mot avgift.

Måltider

All Inclusive ingår.

All Inclusive

 • Enklare tidig frukost, kl. 4.00-7.00 (på förfrågan).
 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.30.
 • Brunch à la carte (för vuxna gäster), kl. 9.00-12.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Afternoon tea, kl. 16:00-19.00.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30 eller à la carte, kl. 19.00-22.00 (à la carte måste reserveras).
 • Sen middagsbuffé, kl 21.30-4.00.
 • Frukt och glass i strandbaren, kl. 10.00-18.00, under juli och augusti, kl. 10.00-00.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-1.00.
 • Underhållning och aktiviteter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Bra att veta

År 2018 fick Mitsis Alila Resort & Spa utmärkelsen "Certificate of Excellence" av Tripadvisor. Hotellet har även mottagit flera andra priser och utmärkelser genom åren.