Rumstyper på Mitsis Alila Resort & Spa

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar ingår - fylls på dagligen. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin - kapslar ingår och fylls på dagligen. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under 2 år räknas in i max antalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Enkelrum med balkong. Enkelsäng. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar ingår - fylls upp dagligen. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin - kapslar ingår och fylls på dagligen. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrock och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 20 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person

Familjerum

Familjerum med balkong, vissa med havsutsikt. Familjerummet består av sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med extrabäddar i bäddsoffa. Rummen kan delas av med frostade glasdörrar. Luftkonditionering i två separata enheter som kan används när rummet är avdelat. Deponering och wifi ingår. Minibar ingår - fylls på dagligen. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin - kapslar ingår och fylls på dagligen. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under 2 år räknas in i max antalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer, varav 1 barn.

Familjerum med privat pool

Familjerum med uteplats med privat pool och begränsad havsutsikt. Familjerummet består av ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med möjlighet till extrabäddar i bäddsoffa. Rummen kan delas av med frostade glasdörrar. Luftkonditionering i två separata enheter som kan används när rummet är avdelat. Deponering och wifi ingår. Minibar ingår - fylls på dagligen. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin - kapslar ingår och fylls på dagligen. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under 2 år räknas in i max antalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 37 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong och havsutsikt. Juniorsviterna är belägna på första våningen i huvudbyggnaden. På balkongen finns en uppvärmd jacuzzi och solstolar. Juniorsviterna består av ett sovrum och vardagsrumsdel i öppen planlösning. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar ingår - fylls på dagligen. Vattenkokare samt kaffe och te. Nespressomaskin - kapslar ingår och fylls på dagligen. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under 2 år räknas in i max antalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.