Rumstyper på Mitsis Alila Resort & Spa

Dubbelrum

Moderna dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis minibar som fylls dagligen, te- och kaffefaciliteter samt Nespressomaskin. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Moderna enkelrum som har tv med satellitkanaler. Gratis minibar som fylls dagligen, te- och kaffefaciliteter samt Nespressomaskin. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka.

Antal personer: 1 person

Familjerum

Moderna familjerum med separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Rummet kan separeras i två delar med en skjutdörr. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis minibar som fylls dagligen, te- och kaffefaciliteter samt Nespressomaskin. Gratis luftkonditionering i två separata enheter som kan används när rummet är avdelat. Gratis deponering och wifi. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer/2-5 personer, varav 1 barn.

Familjerum med privat pool

Moderna familjerum med separat sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Rummet kan separeras i två delar med en skjutdörr. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Tv med satellitkanaler. Gratis minibar som fylls dagligen, te- och kaffefaciliteter samt Nespressomaskin. Gratis luftkonditionering i två separata enheter som kan används när rummet är avdelat. Gratis deponering och wifi. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Uteplats med pool och begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 30 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.

Juniorsviter

Fina juniorsviter belägna på första våningen i huvudbyggnaden. Juniorsviterna består av ett stort rum med sovrums- och vardagsrumsdel i öppen planlösning. Dubbelsäng eller två separata sängar. Tv med satellitkanaler. Gratis minibar som fylls på dagligen, te- och kaffefaciliteter samt Nespressomaskin. Gratis luftkonditionering och deponering. Gratis wifi. Dvd-spelare. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Rymlig balkong med solsängar, uppvärmd jacuzzi och havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att även barn under 2 år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.