Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

 • Fantastiskt läge vid stranden
 • Mycket att göra för barnen
 • Många nöjda gäster
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, ett stilrent All Inclusive-hotell med hög kundnöjdhet, beläget vid Falirakistranden. Här finns ett stort härligt poolområde, mycket att göra för barnen och ett brett urval av restauranger som ingår i All Inclusive.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Enkelrum för 1 person. Dubbelrum för 2-3 personer. Dubbelrum med privat pool för 2-3 personer. Dubbelrum med delad pool för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Stranden av sand. Alt inklusive. Inge problem med handdukar. Stor variation på mat. Fungerande AC.
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2138 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa har en stor trädgård med ett poolområde som har tre pooler. En av poolerna har en barnsektion och tre vattenrutschkanor. Gratis solstolar, parasoller och handdukar vid poolen. Poolbar och strandbar som serverar enklare rätter. Falirakistranden ligger bara ett stenkast från hotellet och här finns ett vattensportcenter och solstolar (mot avgift).

På hotellet finns en bufférestaurang och fem à la carte-restauranger som serverar grekisk, italiensk, asiatisk, sushi och mexikansk mat. På hotellet finns även en glassbar och en crêpes-restaurang. Alla restaurangerna ingår i All Inclusive. Reservation krävs för à la carte-restaurangerna. Vårdad klädsel krävs på restaurangerna under kvällstid; långbyxor krävs för män.

Gratis wifi. Aktiviteter om dagarna för stora och små samt kvällsunderhållning. Livemusik vissa kvällar. Spa som erbjuder flertalet behandlingar och massage mot avgift. Tennis och bordtennis. Gratis utomhusgym, vattenaerobics, zumba och yoga.

Lekplats för barnen samt minidisco och barnklubb (för 4-12 år) i hotellets regi. För barnen finns även en sockervaddsvagn, slush i barerna och glassvagn vid stranden och poolen.

Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Hotellet ligger centralt i Faliraki, ljud från barer och nöjesliv kan uppfattas som störande under högsäsong. Tvättservice mot avgift. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

Vid önskemål kan hotellet servera glutenfri mat, laktosfri mat, mat för diabetiker samt vegetarisk mat och mat för veganer.

All Inclusive

 • Kontinental frukost, kl. 4.00-6.30.
 • Frukostbuffé, kl. 6.30-10.30.
 • Brunch á la carte, kl. 9.00-12.00.
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.00-18.00.
 • Glass och crepes, kl. 10.00-02.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Middag, kl. 18.30-21.00. Middagen kan intas på bufférestaurangen eller på någon av de fem à la carte-restaurangerna, reservation krävs.
 • Enklare buffé med ett urval av varma rätter, kl. 21.30-4.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.
 • Eftermiddagste/kaffe, kl. 17.00-19.00.
 • Diverse sportaktiviteter som tennis, bordtennis, vattenpolo och basket.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.