Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa

 • Fantastiskt läge vid stranden
 • Mycket att göra för barnen
 • Många nöjda gäster

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Välkommen till Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa, ett stilrent All Inclusive-hotell med hög kundnöjdhet, beläget vid den kanske bästa stranden på Rhodos - Faliraki. Här finns ett stort härligt poolområde, mycket att göra för barnen och ett brett urval av restauranger som ingår i All Inclusive.

Green Key

Green Key-märkta hotell arbetar aktivt för att minimera sin miljöpåverkan. Hotellen har en miljöpolicy, miljömål och handlingsplaner för ständiga förbättringar av miljöarbetet. De arbetar också för ett socialt ansvarstagande och samverkan med gäster och andra intressenter. Genom att välja ett miljömärkt hotell visar du att du tar ansvar och vill göra skillnad – för en bättre miljö.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum med privat pool för 2-3 personer. Dubbelrum med delad pool för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Fantastisk sandstrand och sköna solstolar. Helt underbart god mat och dryck. Härligt med stor grä...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2352 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 10 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Mitsis Faliraki Beach Hotel & Spa har en stor trädgård med ett poolområde som har tre pooler. En av poolerna har en barnsektion och tre vattenrutschkanor. Gratis solstolar, parasoller och handdukar vid poolen. Poolbar och strandbar som serverar enklare rätter. Falirakistranden ligger bara ett stenkast från hotellet och här finns ett vattensportcenter och solstolar (mot avgift).

På hotellet finns en bufférestaurang och fem à la carte-restauranger som serverar grekisk, italiensk, asiatisk, sushi och mexikansk mat. På hotellet finns även en glassbar och en crêpes-restaurang. Alla restaurangerna ingår i All Inclusive. Reservation krävs för à la carte-restaurangerna. Vårdad klädsel krävs på restaurangerna under kvällstid; långbyxor krävs för män.

Gratis wifi. Aktiviteter om dagarna för stora och små samt kvällsunderhållning. Livemusik vissa kvällar. Spa som erbjuder flertalet behandlingar och massage mot avgift. Tennis och bordtennis. Gratis utomhusgym, vattenaerobics, zumba och yoga.

Lekplats för barnen samt minidisco och barnklubb (för 4-12 år) i hotellets regi. För barnen finns även en sockervaddsvagn, slush i barerna och glassvagn vid stranden och poolen.

Trappor och nivåskillnader inom hotellområdet. Hotellet ligger centralt i Faliraki, ljud från barer och nöjesliv kan uppfattas som störande under högsäsong. Tvättservice mot avgift. Lokal trafik.

Måltider

All Inclusive.

 • mot förfrågan kan hotellet servera glutenfri mat, laktosfri mat, mat för diabetiker samt vegetarisk mat och mat för veganer.

All Inclusive

 • Kontinental frukost, kl. 4.00-6.30, i restaurangen Navarone.
 • Frukostbuffé, kl. 7.00-10.30, i restaurangen Navarone.
 • Brunch á la carte, kl. 9.00-12.00.
 • Snacks i poolbaren, kl. 10.00-18.00.
 • Glass och crepes, kl. 10.00-02.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30, i restaurangen Navarone.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-21.30.
 • Kvälls- och nattbuffé, kl. 22.00-4.00, i restaurangen Navarone.
 • Valfri lunch, kl. 13.00-18.00, i Burger.
 • Valfri lunch, kl. 13.00-18.00, i Ouzeri.
 • Valfri lunch och middag, kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00, i den grekiska à la carte-restaurangen Ellinadiko.
 • Valfri lunch och middag, kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00, i den italienska à la carte-restaurangen Italian.
 • Valfri lunch och middag, kl. 12.30-14.30 resp. 19.00-22.00, i mexikanska à la carte-restaurangen Tex-Mex.
 • Valfri middag, kl. 19.00-22.00, i asiatiska à la carte-restaurangen Pan-Asian.
 • Pita-rätter, kl. 13.00-21.00, i Pita Corner.
 • Crepes, kl. 08.30-00.30, i Creperie.
 • Pizza on the Beach, kl. 10.30-18.00.
 • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-24.00.
 • Eftermiddagste/kaffe, kl. 17.00-19.00.
 • Underhållning och aktiviteter.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.

Alla hotell, Kalithea & Faliraki

Esperos Mare Resort

Välkommen till Esperos Mare Resort – ett All Inclusive-hotell som ligger direkt på Falirakistranden. Här väntar ett stort poolområde med flera pooler, gott om solstolar på stranden, träningsmöjligheter och ett avkopplande spa.

Mitsis Alila Resort & Spa

Mitsis Alila Resort & Spa är ett All Inclusive-hotell för dig som inte nöjer dig med mindre än det bästa. Här njuter du av lyxliv på stranden med allt vad det innebär. Hotellet har palatsliknande fasader och stor saltvattenpool. Både du och barnen kan semestra som kungligheter i familjerum med egen pool.

Amada Colossos

Amada Colossos är ett stort och modernt All Inclusive-hotell som erbjuder bästa läge vid stranden och en egen vattenpark med flera vattenrutschkanor. Reser du utan barn finns en egen pool och del i restaurangen som bara vänder sig till vuxna. Rummen är snyggt inredda och flera av dem bjuder på härlig havsutsikt.

Esperides Beach Family Hotel

Esperides Beach Family Hotel är ett trevligt familjehotell som ligger mitt på stranden i Faliraki på Rhodos. På hotellet finns en mängd aktiviteter för såväl barn som vuxna. I All Inclusive-programmet ingår både sockervadd och popcorn för barnen. Dessutom finns det en egen biograf och ett litet nöjesfält och vattenrutschkanor på hotellet.

Esperos Village Blue & Spa Resort

Esperos Village Blue & Spa Resort är ett fint och välskött vuxenhotell som klättrar på en höjd och har fantastisk utsikt över havet. Här bor du i fint inredda rum med möjlighet att boka rum med privat pool eller rum med delad pool. Välkomna!

Epsilon - Sommaren 2022

Epsilon har ett bra läge mitt på den populära Falirakistranden på Rhodos. Här finns ett litet poolområde, bra restauranger och rymliga lägenheter. Allt för att du ska kunna njuta av sköna semesterdagar.

Elysium Resort & Spa

Njut av en vistelse på femstjärniga Elysium Resort & Spa nära de kända källorna i Kalithea. Här väntar lugnet, både vid poolen, stranden och i hotellets spa. Här kan du koppla av och bara vara.

Epsilon - Sommaren 2023

Epsilon har ett bra läge mitt på den populära Falirakistranden på Rhodos. Här finns ett litet poolområde, bra restauranger och rymliga lägenheter. Allt för att du ska kunna njuta av sköna semesterdagar.