Kundomdömen om Mitsis Alila Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 60 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,4 / 10
Service
 
8,6 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Närheten till havet och barnaktiviteterna och mestadels trevlig personal. Pizzan nere vid poolområdet var supergod.
-
Det luktade urin i badrummen på hotellet. Vi hade två rum och det luktade lika i båda. Även i våra vänners rum. Maten var sammantaget ett snäpp under förväntan. Drinkarna var bra i barerna på våning 0 men inte så bra nere vid poolområdet.

Bekräftad gäst: 2023-11-05


8 av 10

+
Fint och lyxigt, perfekt läge vid stranden.
-
Som angivits ovan. Jättefint och lyxigt hotell med höga ambitioner, men deras utlovade restauranger kunde vi inte äta på när vi ville eftersom de redan var fullbokade då vi kom ner, och dessutom tilläts man bara äta där en gång per vecka.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


6 av 10

+
Vacker plats, trevlig personal.
-
Resan marknadsfördes som all inclusive med stort urval av restauranger att välja mellan. Dessa restauranger var dock fullbokade redan från dag ett när vi kom till hotellet, så vi fick hålla oss till buffén. Två saker borde ni ha kommunicerat innan: 1. Man får bara boka restaurangerna en gång per vistelse. 2. Trots detta är det omöjligt att få bokningar. Hade inte valt denna resa och detta hotell om jag vetat detta i förväg.

Bekräftad gäst: 2023-10-22


8 av 10

+
Tema restauranger
-
Har tagit det direkt med hotellet

Bekräftad gäst: 2023-09-14


7 av 10

+
Personal, Utbud restauranger(dock varierade kvalitén mycket mellan restauranger). Läge rum. Mottagning/incheckning. Barer.
-
Slitet rum, Ljudisolering. Kvalitet på mat i vissa av restaurangerna. Renovering av rum skulle behövas för 5stjärnor.

Bekräftad gäst: 2023-09-03


6 av 10

+
-
Sämre mat och drinkar än väntat.

Bekräftad gäst: 2023-08-08


10 av 10

+
Hela hotellet med jätte god varierad mat. Trevliga stora rum. Servicen på hotellet var perfekt! Åker gärna tillbaka.
-
Rengörningen av poolerna då vi hade en privat pool.

Bekräftad gäst: 2023-08-03


10 av 10

+
Maten och servicen
-
Rengörning av poolerna

Bekräftad gäst: 2023-08-03


10 av 10

+
Servicen och Maten
-
Rengöring av poolerna

Bekräftad gäst: 2023-08-03


10 av 10

+
Många valmöjligheter och fantastisk personal
-

Bekräftad gäst: 2023-07-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

3945 omdömen
Utmärkt
 
3242
Väldigt bra
 
421
Bra
 
200
Mindre bra
 
52
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2023-09-08

av Annen J

The best All Inclusive experience!!!

Jag älskar Alila! Underbart hotell, fantastisk service, underhållning och mat. Många olika restauranger och SPA-behandlingarna är magiska! Detta är vårt andra besök och det blir absolut flera! Vi kommer åter!!!

 
2023-07-11

av Emanuel K Göteborg, Sverige

Shabby chic med liten saltvatten-pool

Några saker man måste veta. 1) Hotellet har exakt den gotiska och shabby chic-liknande stil som syns på bilderna. Har aldrig varit med om något liknande. Vi bodde här bara en natt efter att vårt andra hotell fått problem med ac. Glad för det. 2) det finns bara en pool. Den är liten. 3) Det är saltvatten-pool. Vilket kan vara jobbigt för barn med små sår eller eksem som svider i salt. 4) Stranden är inte toppen. Stenar som gör ont både i och ovanför havet. Vi bodde som sagt bara en natt så för oss var det ändå ok. Underhållningen på kvällen var toppen och även maten var över snittet för liknande hotell. Särskilt creperian var bra. Rummen var rejält slitna. Vår dusch saknade duschdörr och det var mögel i hörnen.

 
2023-06-30

av Gummigumben Staffanstorp, Sverige

Verkligen ett all inclusive hotell med allt

Ett mycket trevligt hotell med hög standard. Maten var mycket god och påkostad. Mycket bra service vid strandbaren, god pizza som tillagades på plats under hela dagen. Bra poolområde på hotellet. Hela familjen trivdes mycket bra. Vi kan mycket väl återkomma när tillfälle ges. 5 stjärnor i sin helhet.

 
2022-09-25

av Connector382978

Ett fint hotell med bästa servicen

Ett fint hotell med bästa service o trevlig personal , speciellt Nanna i hamburgerrestaurangen , så personlig o verkligen service uti fingerspetsarna. Bra mat i restaurangerna, mycket att välja på . Goda pizzor vid stranden , snabb service

 
2022-08-25

av Sarah S

Lyxigt hotell med underbar mat och service!

Jättefint hotell som har allt! Fina rum och fräsch anläggning. Nära till stranden och en extra stjärna till beach-bar! Bäst var dock maten i ala carte restaurangerna och brunchen. Service och mat var toppen. Kul med underhållning varje kväll och fenomenala drinkar i night bar 👌