Kundomdömen om Mitsis Alila Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 176 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
9,2 / 10
Mat och dryck
 
9,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Rummet med privat pool. Det klara vattnet i havet.
-
Ljudnivån i buffé restaurangen. Den är alldeles för hög.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Helheten, inget fattades
-
Fler matplatsen till de bokningsbara restaurangerna

Bekräftad gäst: 2021-09-19


9 av 10

+
God mat, goda drinkar, bra upptr?dande
-

Bekräftad gäst: 2021-09-05


10 av 10

+
Allt
-
B?ttre koll p? desinfektionsbeh?llare

Bekräftad gäst: 2021-09-05


8 av 10

+
-
Göra inredningen mindre kal. Allt var kallt vitt och grått. En liten färgklick skulle göra det mer exklusivt.

Bekräftad gäst: 2021-08-29


5 av 10

+
Stranden. Jag älskar att snorkla och just där var många stora stenar och var rätt mycket fisk vid deras strand.
-
Helt ärligt jag var inte nöjd med hotellet, jag har varit i många 5***** HOTEL och den här hotet var den sämsta jag har varit med.

Bekräftad gäst: 2021-08-25


7 av 10

+
Stort och luftigt.
-
För små och röriga a la carte restauranger. Bättre mat på a la carte restaurangerna.

Bekräftad gäst: 2021-08-18


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-04


10 av 10

+
Maten var extraordinärt bra!
-
Gymmet för litet. En av servitörerna i stora buffé-restaurangen var butter och tvär. I den miljön som hotellet erbjuder i övrigt står det ut. Vi valde dock annan restaurang på hotellet.

Bekräftad gäst: 2021-07-25


10 av 10

+
Det var det bästa hotellet vi någonsin varit på. All inclusive var helt fantastisk. Vilket utbud! Vilka drinkar! Vilken mat! Vilka fantastiska shower. Ger det 5 stjärnor av 5 möjliga.
-
Tennisbanan var inte ”full-size” o nätet var söndrigt. Synd att den inte var riktiga mått.

Bekräftad gäst: 2021-07-18


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

2946 omdömen
Utmärkt
 
2405
Väldigt bra
 
341
Bra
 
136
Mindre bra
 
43
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2019-11-05

av 175millet Sollentuna, Sverige

Ett av de bästa hotell jag varit på!

Vi besökte detta hotell första gången för 6 år sedan och då var hotellet väldigt nytt då de öppnade några månader innan. Vi blev så imponerade då att vi har rekommenderat hotellet till alla vi känner som har besökt Rhodos. Så för oss var det en självklarhet att besöka hotellet igen! Andra gången man besöker ett hotell som man tidigare varit så nöjd brukar oftast bli upplevelsen bli sämre då förväntningarna ligger väldigt högt. Men Alila levererar med både sitt utbud av fantastiska av restauranger som dessutom ingår i all inclusive men även med deras duktiga och serviceminded personal. Rummen börjar dock bli något slitna men är fortfarande fräscha. Vi kommer komma tillbaka hit igen 😀☀️🏖

 
2019-10-16

av dennyandreasson Göteborg, Sverige

PARADIS HOTELL

Måste besökas, dyrt men vilken upplevelse. Vi tog en svit denna gång med jacuzzi och stor balkong 30 kvm. Fantastiska rum även om man inte tar en svit. (5:te gången här) Rent snyggt jämt, personalen gör sitt yttersta trots sent på säsongen. Maten kan man välja själv på de 9 olika unika Alá Carte restauranger mot bokning eller den stora buffé restaurangen. All inklusiv hotell i Världsklass av Charter-hotells kategori. Turkiets hotell och mat kan kasta sig i väggen. Hotellet, personalen, maten, miljön måste upplevas live. Finns det något att klaga på. säkert något men löjligt om man gör det för allt +väger upp mot den upplevelsen och miljön man får här. Var inte mätt när ni kommer dit. Vill du ta ett glas vin eller mousserande av olika sorter görs detta intag i champagne vin avdelningarna. Stranden perfekt 30 meter från hotellet med bar och egen pizza bagare på stranden. Allt fritt efter att ha betalt resan. Åk gärna på Vår eller september oktober.. då priserna är mer humana en mitt på sommaren... 1 vecka för två i svit 28700 höst oktober sommar dryga 50 000. Efter 5:te gången här har vi sett hur priserna ökar dramatiskt för varje år. Klarar man en 6:te gång? -börjar bli hål i plånboken.

 
2019-10-03

av MartSwe Helsingborg, Sverige

Lyxigt hotell!

Det lyxigaste och finaste all inclusive hotellet som vi varit på! Fantastisk mat! Vi tröttnade aldrig på maten pga att det förutom en mycket bra bufférestaurang även finns 4st restauranger som gick att boka. Det är en Italiensk, en Mexikansk, en Asiatisk och en Grekisk. På de restaurangerna är det vanlig a la carte meny som ingår i priset. Det finns också ett creperie, afternoon tee, ett ställe för hamburgare och ett med fisk. Reser ni utan barn finns även en frukost med a la cart meny. På den privata stranden finns, bredvid strandbaren, ett ställe där det görs vedugnsbakad pizza som är mycket fin. Vi hade rum med balkong med havsutsikt, mycket fint rum med sköna sängar. Rent och fräscht överallt och mycket trevlig personal som gjorde att vi kände oss väldigt välkomna. På stranden ingår strandstolar med skön madrass. I barerna är det bra utbud på vin, öl och cocktails som blandas på ”riktiga” varumärken. Hotellet rekommenderas varmt om ni vill koppla av en vecka i lyxig miljö och njuta av strand, pool och god mat!

 
2019-08-01

av Annakarlsson74

Fantastiskt hotell!

Vi fick en fantastisk semester hela familjen på Mitsis Alila Resort och spa. Vi hade aldrig haft All inclusive förut och det överträffade alla förväntningar på detta hotell! Imponerad av personalen som tar hand om sina gäster på ett mycket proffessionellt sätt! Glada och vänliga och får en att känna sig speciell. Vackra rum med härlig havsutsikt! Många restauranger att välja på med mycket god mat!Extra tack till roliga George och kockarna på Pita Corner! God mat och alltid glatt humör! Likaså Restaurang Ellinadiko där man togs emot av Antonia och Roula med ett varmt leende och mycket god service! Fantastiskt!

 
2019-07-18

av ninnie69 Stockholm, Sverige

Hotellet som har allt!

Jag hade högt ställda förväntningar på detta hotell, eftersom jag bokat det efter rekommendationer. Det överträffade allt. Så otroligt vänlig och uppmärksam personal. Rena och fräscha rum med daglig tillsyn och minibar som ingår med påfyllning varje dag. Maten var bra i buffé matsalen, lite bullrig miljö eller så väljer man att sitta utomhus. I de andra olika restaurangerna som man fick boka, var det toppenmat, de hade väldigt många rätter att välja på och alla ställena var verkligen fantastiska. Notera att det finns nio olika restauranger att välja på som ingår i all inclusive konceptet. Italian, Grekisk, Asiatisk bjöd på otroliga menyer, med många rätter, som att gå på bättre restauranger, de hade både lunch och middag. (Ouzo, Pita och Hambugerstället helt otroliga lunchrestauranger med många rätter att välja på även här, de är lätta att glömma bort, behöver inte bokas) Afternoon tea eller Creperie inte att förglömma. Vedungspizza vid strandbaren smakar precis så som man önskar. Personalen vid strandbaren gör allt för att du ska trivas. Dryckerna är av otroligt bra kvalitet till maten och drinkar. Champagnebaren har världens bästa personal så där satt vi en stund varje kväll. Frukostbuffé som hade allt att önska. Ligger du på stolarna på stranden så se till att ha skor, stranden är stenig. Spa finns likaså ett gym som är litet men funktionsdugligt. Det här är ett ställe som vi definitivt kommer att åka tillbaka till. Väljer du detta kommer du inte att bli besviken.