Kundomdömen om Mitsis Alila Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9 av 10 baserat på 97 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


9 av 10

+
Egen beach
-

Bekräftad gäst: 2022-05-15


9 av 10

+
Mat var jättegott, drinkar och service
-

Bekräftad gäst: 2022-05-01


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-04-24


8 av 10

+
Allinclusive.
-

Bekräftad gäst: 2022-04-24


9 av 10

+
Hotellrummet ser exakt ut som på bilderna 😊 härlig strand, bra service och fint hotell. Fräscht och tryggt med Covid-19 åtgärder! Mkt nöjda
-

Bekräftad gäst: 2021-11-08


10 av 10

+
Stranden
-
Träningspass och gym

Bekräftad gäst: 2021-11-08


8 av 10

+
att det fanns flera restauranger att välja på
-
Jag fick glutenfritt bröd som jag hade beställt men de verkade ibland osäkra på vad som var glutenfritt när det gällde maten. De påstod att det fanns gluten i viss mat trots att jag är säker på att t.ex. yourhurt såser inte innehåller gluten

Bekräftad gäst: 2021-11-08


9 av 10

+
Rent, nära rolig strand o bra snorkling. Trevlig personal .
-
Svårt att förbättra kanske men väldigt lyhört! Väcktes av hostande man vid 04 tiden flera mornar o när personwr flyttar möbler i angränsande rum skär det i hela huset. Bokningen av tillvals restaurangerna (italienska, puta, mexikan osv) var krångligt

Bekräftad gäst: 2021-11-08


8 av 10

+
Rummet var fantastiskt, helt otroligt bra utsikt. Städades varje dag.
-
Maten och drycken kan förbättras rejält! Bara ett öl märke var lite tråkigt. Sen var restaurangen "Mexcian" inte särkilt bra enligt mig.

Bekräftad gäst: 2021-11-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

3055 omdömen
Utmärkt
 
2495
Väldigt bra
 
351
Bra
 
142
Mindre bra
 
45
Underkänt
 
22

5 senaste omdömen

2021-11-16

av elink768

Inte ett barnvänligt hotell

Ett fint hotell men verkligen inte barnvänligt. Med det priset och vad som utlovades hade vi högre förväntningar. Men väldigt lite stämde med vad vi hade läst innan. Ingen riktig barnklubb eller aktiviteter för barn, inga barnmenyer på restaurangerna och de hade svårt att anpassa maten så den kunde passa barn. Väldigt oflexibelt, om barnen ville ha glass måste de sitta ner på ett café och vi kunde inte sitta tillsammans om vi vuxna ville ha afternoon tea eller dricka en drink. Personalen var väldigt okunnig om allergier och maten innehöll. Inte vad man förväntar sig på ett femstjärnigt hotell. Vi reste första veckan i november och allt höll på att stänga. Endast två pooler var öppna och ingen badade i dem eftersom de inte var uppvärmda. Det byggdes inför ett stort event så hela uteområdet var en byggarbetsplats. Vi fick höra att många saker inte fanns eftersom det var slutet på säsongen. Inget bra gym och träningsprogrammet var svårt att hitta/ingen annan verkade känna till det så vi var bara två personer med tränaren på en liten gräsplätt utanför hotellet när vi testade ett pass. Det var väldigt lyhört ut i korridoren eftersom dörrarna hade en stor öppen springa längst ner. Det som var bra var närheten till stranden och att vi kunde bada i havet. Det var också god mat för vuxna som kunde äta det mesta på de flesta restaurangerna. Barpersonalen var väldigt trevlig och i hotellreceptionen var personalen tillmötesgående. Rummen var fina om man gillar vitt och avskalat.

 
2019-11-05

av 175millet Sollentuna, Sverige

Ett av de bästa hotell jag varit på!

Vi besökte detta hotell första gången för 6 år sedan och då var hotellet väldigt nytt då de öppnade några månader innan. Vi blev så imponerade då att vi har rekommenderat hotellet till alla vi känner som har besökt Rhodos. Så för oss var det en självklarhet att besöka hotellet igen! Andra gången man besöker ett hotell som man tidigare varit så nöjd brukar oftast bli upplevelsen bli sämre då förväntningarna ligger väldigt högt. Men Alila levererar med både sitt utbud av fantastiska av restauranger som dessutom ingår i all inclusive men även med deras duktiga och serviceminded personal. Rummen börjar dock bli något slitna men är fortfarande fräscha. Vi kommer komma tillbaka hit igen đŸ˜€â˜€ïžđŸ–

 
2019-10-16

av dennyandreasson Göteborg, Sverige

PARADIS HOTELL

Måste besökas, dyrt men vilken upplevelse. Vi tog en svit denna gång med jacuzzi och stor balkong 30 kvm. Fantastiska rum även om man inte tar en svit. (5:te gången här) Rent snyggt jämt, personalen gör sitt yttersta trots sent på säsongen. Maten kan man välja själv på de 9 olika unika Alá Carte restauranger mot bokning eller den stora buffé restaurangen. All inklusiv hotell i Världsklass av Charter-hotells kategori. Turkiets hotell och mat kan kasta sig i väggen. Hotellet, personalen, maten, miljön måste upplevas live. Finns det något att klaga på. säkert något men löjligt om man gör det för allt +väger upp mot den upplevelsen och miljön man får här. Var inte mätt när ni kommer dit. Vill du ta ett glas vin eller mousserande av olika sorter görs detta intag i champagne vin avdelningarna. Stranden perfekt 30 meter från hotellet med bar och egen pizza bagare på stranden. Allt fritt efter att ha betalt resan. Åk gärna på Vår eller september oktober.. då priserna är mer humana en mitt på sommaren... 1 vecka för två i svit 28700 höst oktober sommar dryga 50 000. Efter 5:te gången här har vi sett hur priserna ökar dramatiskt för varje år. Klarar man en 6:te gång? -börjar bli hål i plånboken.

 
2019-10-03

av MartSwe Helsingborg, Sverige

Lyxigt hotell!

Det lyxigaste och finaste all inclusive hotellet som vi varit på! Fantastisk mat! Vi tröttnade aldrig på maten pga att det förutom en mycket bra bufférestaurang även finns 4st restauranger som gick att boka. Det är en Italiensk, en Mexikansk, en Asiatisk och en Grekisk. På de restaurangerna är det vanlig a la carte meny som ingår i priset. Det finns också ett creperie, afternoon tee, ett ställe för hamburgare och ett med fisk. Reser ni utan barn finns även en frukost med a la cart meny. På den privata stranden finns, bredvid strandbaren, ett ställe där det görs vedugnsbakad pizza som är mycket fin. Vi hade rum med balkong med havsutsikt, mycket fint rum med sköna sängar. Rent och fräscht överallt och mycket trevlig personal som gjorde att vi kände oss väldigt välkomna. På stranden ingår strandstolar med skön madrass. I barerna är det bra utbud på vin, öl och cocktails som blandas på ”riktiga” varumärken. Hotellet rekommenderas varmt om ni vill koppla av en vecka i lyxig miljö och njuta av strand, pool och god mat!

 
2019-08-01

av Annakarlsson74

Fantastiskt hotell!

Vi fick en fantastisk semester hela familjen på Mitsis Alila Resort och spa. Vi hade aldrig haft All inclusive förut och det överträffade alla förväntningar på detta hotell! Imponerad av personalen som tar hand om sina gäster på ett mycket proffessionellt sätt! Glada och vänliga och får en att känna sig speciell. Vackra rum med härlig havsutsikt! Många restauranger att välja på med mycket god mat!Extra tack till roliga George och kockarna på Pita Corner! God mat och alltid glatt humör! Likaså Restaurang Ellinadiko där man togs emot av Antonia och Roula med ett varmt leende och mycket god service! Fantastiskt!