1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Elysium Resort & Spa

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Jakob ,
Enköping

+
Fantastiskt läge, lugnt och tyst (jätteskönt att inte musik spelas högt vid poolområdet vilket blivit så vanligt idag!) Gymmet hade mycket bra utrustning Varierad matbuffé och otroligt bra frukost
-
Sängarna var lite i hårdaste laget men helt ok

Bekräftad gäst: 2019-07-14


10 av 10

Elias ,
Västerås

+
Personalen var helt enastående, 3 personer vill jag lyfta till skyarna; Manoli, Georgia och Mikel. De gjorde skillnad vad gällde service och omtanke.
-
Banden som spelade varje kväll kunde varit bättre. Det var musik från världens alla hörn, utom grekisk musik! Varför ska det spelas spansk musik på Rhodos? Vi ville ha ett grekiskt band. Spanjorer har ju sol året om, och ska de ändå resa till Rhodos så lär det inte bara för solen. Det är grekisk kultur vi anser hotellet borde bli bättre på att lyfta fram.

Bekräftad gäst: 2019-07-10


10 av 10

Carolina,
Stockholm

+
Service, renlighet. Vackert hotell och bra mat. Vi älskade stället!
-

Bekräftad gäst: 2019-07-04


9 av 10

,

+
Helheten, servicen, läget vid havet, fina pooler, lugnt
-

Bekräftad gäst: 2019-07-03


9 av 10

Anders,
Örebro

+
Läget, otroligt fint. Maten, varje kväll var en stor fest men även frukosten var högklassig. Stranden. Poolområdet. Utformningen av hotellet med alla rum vända mot havet. Bra biluthyrningsservice. Sist men inte minst: knappt ett moln på himmelen under hela veckan, solsäkert, varmt och vackert!
-
Små detaljer som drar ner betyge pyttelitet: Liten TV på rummet, med lågupplöst skärm dessutom. Begränsat med kanaler, få engelskspråkiga program, flest tyska. Liten hårfön (som en resehårtork) som blev supervarm. Ett gym i minsta laget, köbildning ena dagen.

Bekräftad gäst: 2019-06-30


9 av 10

Jan ,
Romelanda

+
Maten
-
Happy hour i baren, bättre underhållning på hotellet.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


8 av 10

Zdenka,
Sölvesborg

+
Nära till stranden, bra sängar, fungerande AC som var tyst, hiss som kom alltid snabb utan krångel.
-
Maten som var smaklöst. Gillade inte återanvändning av maten som serverades dag innan. Inte på 5* hotell. Bröd var torr. Grönsaker skivades dag innan - var lätt frysta.

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Camilla,
Stockholm

+
Servicen, läget
-
All-inclusive, afterbeach med lite härlig musik nere i baren vid havet, lite musik som passar fler vid kvällsunderhållningen, lite mer underhållning Fler platser på utflykterna få alla var fullbokade

Bekräftad gäst: 2019-06-02


10 av 10

Helene,
Örsundsbro

+
Trevlig personal, maten, miljön.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-06


10 av 10

Karin,
Sala

+
Lyxigt!
-
Snabbare incheckning...så mycket att fylla i

Bekräftad gäst: 2019-05-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

90% av resenärerna rekommenderar

2152 omdömen
Utmärkt
 
1628
Väldigt bra
 
383
Bra
 
90
Mindre bra
 
32
Underkänt
 
19

5 senaste omdömen

2019-06-12

Inlägg av Samantha P

Fantastiskt!

Vi besökte Elysium första veckan i Juni 2019 och fick en hel fantastisk vecka. Hotellet hade super trevlig personal som var väldigt hjälpsamma. Hela anläggningen var i prima skick. Vi hade bokat deluxrum med halvpension. Efter några dagar blev vi och vårt resesällskap kontaktade av receptionen som undrade om vi ville tillbringa dom tre sista nätterna i Presidential Suite, självklart ville vi det! Vi packade våra väskor och hotellets personal såg till att allt fanns i vårt nya rum när vi checkade in. Det var som att bo i ett palats, vi hade 115 kvadrat lägenhet med 43 kvadrat balkong. Vi blev också uppgraderade till Elite Club och fick äta vår frukost högst upp på hotellet! Maten på hotellet var super god och Nikitas som serverade i Emerald var en fantastisk servitör, vi bad om att sitta i hans "area" både morgon och kväll! Rekommenderar verkligen detta hotell som gjorde allt för att vi skulle ha en fantastisk vecka. Lugnt hotell men ändå underhållning varje kväll. Det tar ca 7 minuter med taxi till Faliraki och 20 minuter till "gamla stan". Fanns en bra Super Market på hotellet också!

 
2019-05-24

Inlägg av NatashaB7777 Göteborg, Sverige

Vackert hotell vid stranden med mycket bra service.

Hotellet är jättevackert och välvårdat, fin strand och stora rum med bekväma säng, men kuddarna är så hårda som man sover typ på träkudde. Servicen med hög standard och maten helt fantastiskt och mycket att välja på i buffé. Denna gången jag fick åka på semester helt ensam och trodde att det kommer att vara tråkigt speciellt på middagen, men stort tack för värdinnor Elena, Natalie, Afrodite och servitörer Lefteris, Michaeles på huvudrestaurangen att de gjorde allt jag kunde känna mig jättevälkommen och fått den personlig omtanke och uppmärksamhet. Kan tänka mig att bo på hotellet igen, men nästa gången med familjen.

 
2019-05-08

Inlägg av diana561 Bromma, Sverige

Lyxigt Hotel Med Fantastisk Mat

Ett hotel mitt på stranden som håller hög service, fantastisk mat och sköna sängar. Serenity spa är ett lyxigt spa som håller hög kvalite på behandlingar och är ett spa utöver det vanliga. Välj gärna elite rum då har du tillgång till elite lounge med snacks, dryck mm hela dagen gratis.

 
2019-05-05

Inlägg av Mickeorn

Magiskt hotell

Helt fantastiskt hotell som har allt, servicen är grym, mat och dryck topp, poolområdet och stranden med barer där det mesta gick att få. Otroligt rent och snyggt. Ett hotell för den som vill ha det lilla extra

 
2019-01-18

Inlägg av Spanswed Farsta, Sverige

Trevligt fint gott

Hotellet består av huvud byggnad och två separata byggnader fantastiskt pool trevlig personal fantastisk god mat stranden vid hotellet är stinstrand och det blir snappat djupt .Hotell ligger ca 1mil från Rhodos stad lokal buss stannar utanför det är svår att få plats på buss arna på retur resan vi är mycket nöjda med vår vistelse