Kundomdömen om Racconto Boutique And Design Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,1 av 10 baserat på 7 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,1 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen och servicen va otroligt bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


8 av 10

+
Läget
-
Fler solsängar, bättre sängar-stenhårda madrasser, byte av handdukar oftare, mer hänsyn i kost för gluten och laktos intoleranta.

Bekräftad gäst: 2019-07-08


10 av 10

+
Harmonisk, estetisk och fantastisk service
-

Bekräftad gäst: 2019-06-07


9 av 10

+
Bra poolområde och mycket fin service.
-
Bussen släpper av resenären nere vid huvudgatan. Sedan väntar en extremt brant backe utan belysning. Transfer upp till hotellet när man har tunga resväskor är ett absolut måste.

Bekräftad gäst: 2019-05-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

102 omdömen
Utmärkt
 
80
Väldigt bra
 
10
Bra
 
8
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2016-08-22

Inlägg av klemtobin Lydbrook, Storbritannien

Racconto boutique hotel

Det här var en perfekt veckas semester för min make och mig. Racconto Boutique hotel är en vacker och fridfull plats att bo på, personalen var mycket artig, hjälpsam och samvetsgranna. Vi bodde i 7 nätter och kände oss avslappnade och utvilade i slutet. Rummen var vackra och rena med bra luftkonditionering och bekväma sängar. Frukosten hade ett härligt urval av lättare tilltugg och färsk apelsinjuice att börja dagen med. Min personliga favorit var müsli/frö-barsen. Handdukar tillhandahålls som du kan använda på poolenkanten vilket var en trevlig detalj. Det fanns en fantastisk pool med service från barpersonalen och menyalternativen för lunch och kvällen var små men allt var utsökt. Ägarna tipsade oss om var du kan äta i och runt Parga som verkligen gjorde vår vistelse perfekt. På det hela taget var det en perfekt vecka, tack till Sofia, Panagiotios och all personal vi kommer definitivt att komma tillbaka.

 
2015-08-01

Inlägg av 845christoffera

Fint och städat.

Väldigt fint hotell som är nybyggt. Mycket sköna sängar och kuddar för det är man inte van med i Grekland där de brukar vara stenhårda. Ligger lite utanför så bil eller moped är att rekommendera annars kan personal köra in mot ersättning. Hotellet ligger uppför en brant backe. Hjälpsam personal i övrigt. Lungt område annars. Ingen frukostbuffé utan du blir serverad frukost, men den är helt ok med det nödvändigaste. Skulle gärna bo här igen när jag kommer tillbaka till Parga.

 
2020-05-25

Inlägg av RangerReg Dronfield, Storbritannien

An Oasis in Paradise

Racconto is definitely an oasis in the paradise of Parga. Set in the peaceful hills outside Parga, it’s the perfect location to relax and de stress. After breakfast by the pool, you can choose to relax around the pool, or take a short stroll into Parga to enjoy the beaches (Racconto even provide beach towels!) The welcome cocktail is very nice indeed, expertly prepared and invented by Spiros. The short driveway from the main road certainly gets your heart pumping, but a taxi from the town centre is only €5. The rooms are to a very high standard, and nothing is to much trouble from all the staff. You can even get a massage by the pool or in your own room! Can’t wait to return for our third visit in Sept 2020 🤞

 
2020-03-05

Inlägg av bikesteve The Royal Town of Sutton Coldfield, Storbritannien

A perfect location and fantastic staff, well worth a vidit

A fantastic get away to paradise, beautiful hotel, lovely staff,nothing is too much trouble... A taste of paradise. The staff couldn't do enough for you, Al fresco eating and great choice of take away food if you can't be bothered to walk into town. Would visit again...

 
2019-10-09

Inlägg av Dyckhoff J Belvedere, Storbritannien

Lovely break

I want to start by saying, parga is a wonderful place and the hotel is clean and well maintained. The staff are so friendly and very helpful. But.. The hotel us situated on the hill from hell!!! And we had to get a cab back from the town, everyday! The hotel itself is lovely the sun loungers are comfortable but not very practical, and the are not enough for the amount of guests that are ablt to be accommodated there. FOOD... Well, breakfast, we hardly ever ate it, not very good (considering how the hotel portray themselves), couldn't get any food during the day or night (unless you want toasted cheese, ham, tomato sandwich) or a takeaway!!! Really!! When I emailed hotel pe-holiday they advised a chef was being employed,they never arrived!! The rooms (not the suites that are always shown in the pictures) are clean but average, nothing to shout about. We had a lovely holiday, and would definitely return to Parga but, not this hotel.