1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Racconto Boutique And Design Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,6 av 10 baserat på 13 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,6 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,8 / 10
Faciliteter
 
9,3 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,4 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Malm,

+
Sängarna!
-
Det ska inte spela någon roll när man kommer till frukost, det ska alltid fyllas på, inget ska vara slut när man kommer 20 min innan den stängs. Bagaget bör finnas uppburet på rummet när man får tillgång till rummet. Vi fick vänta ganska länge på att få våra rum och ytterligare längre på vårt bagage.

Bekräftad gäst: 2019-07-08


10 av 10

Anna,
Stockholm

+
Harmonisk, estetisk och fantastisk service
-

Bekräftad gäst: 2019-06-07


9 av 10

Jörgen,
Häljarp

+
Bra poolområde och mycket fin service.
-
Bussen släpper av resenären nere vid huvudgatan. Sedan väntar en extremt brant backe utan belysning. Transfer upp till hotellet när man har tunga resväskor är ett absolut måste.

Bekräftad gäst: 2019-06-01


10 av 10

Carita,
Åstorp

+
Trevlig personal
-
Skulle varit bra med någon fåtölj och några väggkrokar att hänga hand/strandväskor på.

Bekräftad gäst: 2018-09-03


10 av 10

Melina,
Jakobsberg

+
Barnfritt. litet och topp service
-
få transfer upp hela vägen till hotellet. tungt med resväska när man är trött efter resan

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Anna-Lena ,
Stockholm

+
Personalen - alla var mycket trevliga och tillmötesgående. Vårt rum var jättefint, rent och fräscht. AC fungerade bra och inget störande ljud. Frukostbuffén var perfekt, inte supermycket saker, men precis det man vill ha. Mysigt att sitta ute vid poolområdet som också var fint o fräscht. Det var skönt att bo en bit från centrum, på hotellet var det alltid lugnt o skönt med fina solbäddar och parasoll.
-
Nu när vi var där gick det inte att låsa toalett o dusch vid poolområdet.

Bekräftad gäst: 2018-07-30


10 av 10

Cecilia,
Stockholm

+
Rent och snyggt. Trevlig och serviceinriktad personal, ingenting verkade omöjligt. Sköna sängar. Härliga solbäddar.
-
Informera om att de 250 m som transferbussen inte kör är en mycket brant uppförsbacke. Hotellet kan hämta en där bussen stannar, det hade varit bra att veta.

Bekräftad gäst: 2018-07-16


10 av 10

Åsa,
Halmstad

+
Lugnt och skönt.
-
När man har köpt transfer, vill man inte dra sin väska hela vägen upp för berget på en guppig cementväg.

Bekräftad gäst: 2018-07-02


10 av 10

Annelie,
Ingelstad

+
Rent och fräscht. God frukost. Fint poolområde.Personalen gav god service och var mycket trevliga.
-
Papperskorg på rummet. Fanns bara på toaletten. Ur miljösynpunkt onödigt att byta handdukar varje dag.

Bekräftad gäst: 2018-07-02


10 av 10

Tobias,
Tollered

+
-

Bekräftad gäst: 2018-08-06


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

97 omdömen
Utmärkt
 
76
Väldigt bra
 
10
Bra
 
7
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2016-08-22

Inlägg av klemtobin Lydbrook, Storbritannien

Racconto boutique hotel

Det här var en perfekt veckas semester för min make och mig. Racconto Boutique hotel är en vacker och fridfull plats att bo på, personalen var mycket artig, hjälpsam och samvetsgranna. Vi bodde i 7 nätter och kände oss avslappnade och utvilade i slutet. Rummen var vackra och rena med bra luftkonditionering och bekväma sängar. Frukosten hade ett härligt urval av lättare tilltugg och färsk apelsinjuice att börja dagen med. Min personliga favorit var müsli/frö-barsen. Handdukar tillhandahålls som du kan använda på poolenkanten vilket var en trevlig detalj. Det fanns en fantastisk pool med service från barpersonalen och menyalternativen för lunch och kvällen var små men allt var utsökt. Ägarna tipsade oss om var du kan äta i och runt Parga som verkligen gjorde vår vistelse perfekt. På det hela taget var det en perfekt vecka, tack till Sofia, Panagiotios och all personal vi kommer definitivt att komma tillbaka.

 
2015-08-01

Inlägg av 845christoffera

Fint och städat.

Väldigt fint hotell som är nybyggt. Mycket sköna sängar och kuddar för det är man inte van med i Grekland där de brukar vara stenhårda. Ligger lite utanför så bil eller moped är att rekommendera annars kan personal köra in mot ersättning. Hotellet ligger uppför en brant backe. Hjälpsam personal i övrigt. Lungt område annars. Ingen frukostbuffé utan du blir serverad frukost, men den är helt ok med det nödvändigaste. Skulle gärna bo här igen när jag kommer tillbaka till Parga.

 
2019-08-16

Inlägg av JimP390 New York, New York

Parga stay

The Racconto Boutique Hotel is an excellent choice for a quiet escape. It is up a hill off the main road although there is not a great view it was quite relaxing and the pool area was very nice. The hotel is 4 years young, nicely designed, 3 story 11 room cozy hotel. The staff was excellent with Stella and Arety providing top notch service. They will go above and beyond to cater to your needs. It is a 15 minute walk to the center of town and a bit longer walk back as you will be walking uphill.

 
2019-08-04

Inlägg av ahaynes100 London, Storbritannien

A truly wonderful stay!

My husband and I stayed at Racconto for a week and it did not disappoint. The hotel is as beautiful, stylish and elegant as the publicity photos would suggest. It is small and therefore very quiet and peaceful. The hotel is well maintained, clean and the perfect place for a relaxing stay. The staff are all very professional and nothing was too much to ask. They paid great attention to detail and our every whim was catered for. It really felt like home from home and the customer service/level of care was second to none. Breakfast was included which a lovely, varied hot and cold buffet. Unfortunately, lunch facilities were temporarily unavailable, but staff did all that they could to accommodate us. They provided menus of quality take-aways (including salads and healthy foods), they made the orders for us and served the food in the dining area. Staff also made suggestions of lovely eateries in Parga and booked restaurants for us. The hotel is about a 15 minute walk from central Parga where the main bars, restaurants etc are. There is s steep hill up to the hotel. These did not present an issue for us, but others may need to get taxis. Staff explained that this is fairly straight forward and the cost from central Parga to the hotel should be around €5. We would recommend this hotel without hesitation. Thank you to all of the wonderful staff for making our holiday truly memorable.

 
2019-07-21

Inlägg av veronica s

A really great place to stay in Parga!

If you are visiting Parga I would really recommend this place. This hotel has a high standard and the staff is warm and welcoming from the second you step through the entrance. Throughout our stay they always made sure that our room was clean and tidy, and that all of our needs were full filled. One thing that you should be aware of is that the hotel is located on a hill, so I would recommend either renting a scooter or car. If you enjoy walking it should be a problem - that’s what me and my boyfriend did most of our stay.