Kundomdömen om Racconto Boutique and Design Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Service, trevlig personal, lugnt
-
Myror på rummet. Trädgården vid rummets uteplats. Extremt brant backe till hotellet

Bekräftad gäst: 2023-08-21


8 av 10

+
Lugnt läge och toppenbra service från jättetrevlig personal. Poolområdet var lugnt, rent och snyggt.
-

Bekräftad gäst: 2023-07-24


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-05-23


9 av 10

+
Läget, rummen, personalen
-

Bekräftad gäst: 2022-10-07


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

129 omdömen
Utmärkt
 
97
Väldigt bra
 
16
Bra
 
12
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-05-24

av Ulrika P

Fint och trevligt hotell.

Underbart fint litet hotell, väldigt fräscha och rena rum, bra frukost med allt vi behövde. Personalen är väldigt hjälpsamma och trevliga. Backen upp till hotellet är brant men det löste vi ibland med taxi för en billig peng. Kan absolut rekommendera detta hotell.

 
2016-08-22

av klemtobin Lydbrook, Storbritannien

Racconto boutique hotel

Det här var en perfekt veckas semester för min make och mig. Racconto Boutique hotel är en vacker och fridfull plats att bo på, personalen var mycket artig, hjälpsam och samvetsgranna. Vi bodde i 7 nätter och kände oss avslappnade och utvilade i slutet. Rummen var vackra och rena med bra luftkonditionering och bekväma sängar. Frukosten hade ett härligt urval av lättare tilltugg och färsk apelsinjuice att börja dagen med. Min personliga favorit var müsli/frö-barsen. Handdukar tillhandahålls som du kan använda på poolenkanten vilket var en trevlig detalj. Det fanns en fantastisk pool med service från barpersonalen och menyalternativen för lunch och kvällen var små men allt var utsökt. Ägarna tipsade oss om var du kan äta i och runt Parga som verkligen gjorde vår vistelse perfekt. På det hela taget var det en perfekt vecka, tack till Sofia, Panagiotios och all personal vi kommer definitivt att komma tillbaka.

 
2015-08-01

av 845christoffera

Fint och städat.

Väldigt fint hotell som är nybyggt. Mycket sköna sängar och kuddar för det är man inte van med i Grekland där de brukar vara stenhårda. Ligger lite utanför så bil eller moped är att rekommendera annars kan personal köra in mot ersättning. Hotellet ligger uppför en brant backe. Hjälpsam personal i övrigt. Lungt område annars. Ingen frukostbuffé utan du blir serverad frukost, men den är helt ok med det nödvändigaste. Skulle gärna bo här igen när jag kommer tillbaka till Parga.

 
2023-09-22

av LisaJandScott Forfar, Storbritannien

Beautiful, Serene & Relaxing Stay

My husband and I stayed here September 2023. We were fortunate enough to have one of their two Junior Garden Suites which was beautiful, clean, spacious and equipped with everything we needed. Although we did have a garden area to sunbathe we did use the hotel pool area most days. Breakfast is served by the Pool which was a continental style breakfast consisting of meats, cheeses, tomatoes, pastries, fruits, breads, cereals, yogurts etc. There was certainly enough selection that you will not go hungry. During the day the pool bar serves a selection of drinks, cocktails and bar snacks. The hotel staff will go above and beyond to ensure you have the most wonderful stay and we would like to thank Annie at reception, Ruby in housekeeping and Ernesto and Spiros at the Bar for looking after us during our stay. It was very much appreciated. The only negative I can mention, which isn't about the hotel, is the gradient of the hill to get to the hotel. It is VERY steep and if you have any mobility / health concerns then the location may deter you. If you're transferring with a tour operator from the airport be mindful that you will have to pull your luggage up and back down the hill to the hotel if there is no car to meet you from the coach. The coach only stops on the main road. Parga itself is beautiful and we WILL return.

 
2023-08-30

av gaynorr651 Nottingham, Storbritannien

Beautiful hotel

The hotel was beautiful. It was very chilled and all the staff were both friendly & helpful. A special thank you to Annie, Spiros, Ruby and Ernesto. The rooms were spacious & very clean. Breakfast over looking the pool was great. Will definitely be back.