Kundomdömen om Racconto Boutique and Design Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
4,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
6,7 / 10
Mat och dryck
 
6,3 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Fräscht, fantastiskt trevlig personal,lugnt
-

Bekräftad gäst: 2022-08-01


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-07-04


8 av 10

+
Trevlig personal. Fräscha rum och goa sängar.
-

Bekräftad gäst: 2022-06-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

119 omdömen
Utmärkt
 
89
Väldigt bra
 
15
Bra
 
11
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-05-24

av Ulrika P

Fint och trevligt hotell.

Underbart fint litet hotell, väldigt fräscha och rena rum, bra frukost med allt vi behövde. Personalen är väldigt hjälpsamma och trevliga. Backen upp till hotellet är brant men det löste vi ibland med taxi för en billig peng. Kan absolut rekommendera detta hotell.

 
2016-08-22

av klemtobin Lydbrook, Storbritannien

Racconto boutique hotel

Det här var en perfekt veckas semester för min make och mig. Racconto Boutique hotel är en vacker och fridfull plats att bo på, personalen var mycket artig, hjälpsam och samvetsgranna. Vi bodde i 7 nätter och kände oss avslappnade och utvilade i slutet. Rummen var vackra och rena med bra luftkonditionering och bekväma sängar. Frukosten hade ett härligt urval av lättare tilltugg och färsk apelsinjuice att börja dagen med. Min personliga favorit var müsli/frö-barsen. Handdukar tillhandahålls som du kan använda på poolenkanten vilket var en trevlig detalj. Det fanns en fantastisk pool med service från barpersonalen och menyalternativen för lunch och kvällen var små men allt var utsökt. Ägarna tipsade oss om var du kan äta i och runt Parga som verkligen gjorde vår vistelse perfekt. På det hela taget var det en perfekt vecka, tack till Sofia, Panagiotios och all personal vi kommer definitivt att komma tillbaka.

 
2015-08-01

av 845christoffera

Fint och städat.

Väldigt fint hotell som är nybyggt. Mycket sköna sängar och kuddar för det är man inte van med i Grekland där de brukar vara stenhårda. Ligger lite utanför så bil eller moped är att rekommendera annars kan personal köra in mot ersättning. Hotellet ligger uppför en brant backe. Hjälpsam personal i övrigt. Lungt område annars. Ingen frukostbuffé utan du blir serverad frukost, men den är helt ok med det nödvändigaste. Skulle gärna bo här igen när jag kommer tillbaka till Parga.

 
2022-08-04

av Nomad38176026691 Liverpool, Storbritannien

I went with 3 friends and we all had a wonderful stay. We will definitely return to Parga.

Beautiful hotel, stylish decor and amazingly helpful staff. Spyros at the pool bar makes and serves the most beautiful strawberry daiquiris! The reception staff are really helpful and friendly and quick to respond to all queries and requests. Reception is manned until midnight. Pool Area is lovely and quiet with plenty of space. Very peaceful location away from the main resort. Cleaned daily and bathroom large and powerful shower. The only concern to note is that it on a steep hill so may prove difficult to access if any mobility issues. Taxis are easy to get and only €5-10 euro to anywhere in the resort.

 
2022-07-17

av Q8990MHkeithg Världen

Not quite as expected

Stayed at the hotel for 10 days, which we were really looking forward too. The welcome On arrival was very brief by a young receptionist. No porter to help to the room with baggage. When we were shown our room it was not the one we had booked and was in the picture. Questioned on several times but told they were fully booked. It seemed we were just flogged of with what was left. The owner was suppose to come and see us the next morning. But decided to avoid any contact with us for the whole 10days. We saw this happen to at least two Other couples that arrived while we were there. The pillows are very hard and there is not a pillow menu as advertised, nor was there bath robs in the room. But we made the best of it and did have a nice holiday. The breakfast is very bland and the same every day. We were not told you could get hot snacks at the bar during the day, which would have been good to know. The drive to the hotel is up a very steep hill. Which is fine. But after being there for 10 days got a bit boring, climbing it in the heat. The hotel is Not 900m from Parga. It is situated literally just in the Parga border and is one mile from the first restaurant at the lovely harbour area, where there are some really nice restaurants. Upon checking out I expected a proper itemised invoice, as you get at most quality hotels, instead I was told what was owed, when challenged this I was handed a envelope of receipts.!!!! The hotel is advertised as adults only. On the last day there were people arriving with children under 18 years old. Not what is expected. And the blow up tacky toys in the pool is the final straw We would visit Parga again. But would not stop at this hotel. They have a lovely look web site, but it is not like that when you arrive. Look around as there are some lovely hotels /apartments nearer to the centre of Parga.