Kundomdömen om Racconto Boutique And Design Hotel

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 10 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
7,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,6 / 10
Mat och dryck
 
7,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Personalen och servicen va otroligt bra.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-16


8 av 10

+
Läget
-
Fler solsängar, bättre sängar-stenhårda madrasser, byte av handdukar oftare, mer hänsyn i kost för gluten och laktos intoleranta.

Bekräftad gäst: 2019-07-08


10 av 10

+
Harmonisk, estetisk och fantastisk service
-

Bekräftad gäst: 2019-06-07


9 av 10

+
Bra poolområde och mycket fin service.
-
Bussen släpper av resenären nere vid huvudgatan. Sedan väntar en extremt brant backe utan belysning. Transfer upp till hotellet när man har tunga resväskor är ett absolut måste.

Bekräftad gäst: 2019-05-31


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

115 omdömen
Utmärkt
 
87
Väldigt bra
 
14
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2016-08-22

av klemtobin Lydbrook, Storbritannien

Racconto boutique hotel

Det här var en perfekt veckas semester för min make och mig. Racconto Boutique hotel är en vacker och fridfull plats att bo på, personalen var mycket artig, hjälpsam och samvetsgranna. Vi bodde i 7 nätter och kände oss avslappnade och utvilade i slutet. Rummen var vackra och rena med bra luftkonditionering och bekväma sängar. Frukosten hade ett härligt urval av lättare tilltugg och färsk apelsinjuice att börja dagen med. Min personliga favorit var müsli/frö-barsen. Handdukar tillhandahålls som du kan använda på poolenkanten vilket var en trevlig detalj. Det fanns en fantastisk pool med service från barpersonalen och menyalternativen för lunch och kvällen var små men allt var utsökt. Ägarna tipsade oss om var du kan äta i och runt Parga som verkligen gjorde vår vistelse perfekt. På det hela taget var det en perfekt vecka, tack till Sofia, Panagiotios och all personal vi kommer definitivt att komma tillbaka.

 
2015-08-01

av 845christoffera

Fint och städat.

Väldigt fint hotell som är nybyggt. Mycket sköna sängar och kuddar för det är man inte van med i Grekland där de brukar vara stenhårda. Ligger lite utanför så bil eller moped är att rekommendera annars kan personal köra in mot ersättning. Hotellet ligger uppför en brant backe. Hjälpsam personal i övrigt. Lungt område annars. Ingen frukostbuffé utan du blir serverad frukost, men den är helt ok med det nödvändigaste. Skulle gärna bo här igen när jag kommer tillbaka till Parga.

 
2021-09-14

av Sapphire48 Crosby, Storbritannien

Basic Hotel up a very steep hill

We enjoyed our stay at this hotel. The hotel is a good 15-20minute walk downhill into Parga town ..taxi costs €5 each way. Our room was spacious with a large balcony, basic furnishings, very comfy bed and large balcony overlooking car park … No tea/coffee making facilities even though it states the room has a kettle provided? Because of Covid the rooms are only serviced when you ask, which I found a bit embarrassing, having to ask for clean towels & loo paper!! Breakfast is not great .. very basic, they ran out of teabags for two days ! Not enough choice of fruit and we were only told 4 days into the holiday that you could ask for Americano or cappuccino etc ? The staff at breakfast who double up as the cleaners look like they don’t want to be there… very miserable. The welcome at this hotel was short & sweet, customers in and out every day. Pool area is peaceful but there are building works going on around so you can hear that. I feel for us that this hotel up a very steep hill was a little out of town for us and the expense of taxis sometimes 4 a day added to the cost of the holiday so 10 days x €20 a day €200 …… All in all we had a lovely holiday in Parga ans we hope to revisit but will probably choose a hotel in the town area x

 
2021-08-20

av Daisydmc Rotterdam, Nederländerna

Nice quiet hotel

We stayed in Racconto for 4 nights during our 2 week stay in Greece. First we want to give a shout out to the receptionists Nikkos and Evi, they were both very kind, professional and helpful with our stay!! The hotel is located quite uphill, if you don’t have a (rental) car you have to either walk or pay for a taxi if you want to go downtown parga. The hotel is an adults only, which was quite nice and quiet during the first days of our stay. The beds at the pool were very nice and comfortable. The hotel in overall was very very clean and well maintained. The breakfast unfortunately was average. Only black filter coffee available, some croissants, yoghurt, eggs and cold cuts. Comparable to other Boutique hotels we have visited, the breakfast was poor in choices. However it is super nice to sit outside and have breakfast by the pool, when the weather is really warm, you quite melt away outside. Maybe an idea to have ventilators outside? The room we had was quite basic and to be honest not the room we expected if we had to believe the photos we checked before we booked. We had a view at the car parking and a very small balcony. The beds were very comfortable and we slept very well with a perfect working airconditioning. If you want to have lunch, there is the possibility to order take away which you have to eat in your room. That was a bit surprising, but doable.

 
2021-07-24

av E2387OIandreass

Very good

The room was very clean. The style of the rooms and the hotel was basic but cozy. The stuff was very helpful. The location it is 5minute from the center of parga. It is hotel for adults. So it was quite.