Kundomdömen om Acrothea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 273 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,7 / 10
Service
 
9,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Pär,
Humlebaek

+
Fantastisk personal. De var vänliga, hjälpsamma och mycket serviceminded.
-

Bekräftad gäst: 2019-10-14


10 av 10

Birgitta,
Borås

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Karl Lennart,
Ytterby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Ingrid,
Arvika

+
Väldigt trevlig personal!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Ann Marie Roxner,
Vreta kloster

+
Mycket trevligt hotell och fint bemötande. Har bott på många hotell men detta hotell överträffar allt! Gästerna behandlas med respekt och värme. Återvänder gärna hit!
-

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Roberth,
Degeberga

+
En personal i världsklass, vänliga o tillmötesgående i alla lägen. Gav en familjekänsla i sitt bemötande.
-
Försök att behålla detta boende så andra får uppleva samma känsla.

Bekräftad gäst: 2019-10-07


10 av 10

Ing-marie,
Hedesunda

+
Utsikten, personalen, sköna sängar.
-
Solskydd ex. markis på balkong.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Gunilla,
Gnests

+
Jättetrevlig personal.. Och bästa läget.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


10 av 10

Lars,
Helsingborg

+
Läget, rent och fint, fantaskisk trevlig och serviceinriktad personal. Familje ägt hotell som är måna om sina gäster.
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

Ulf,
Tjureda

+
Fin service, personligt bemötande, läge perfekt i Parga stad.
-
Mjukare madrasser i sängen. Varsitt lakan och täcke.

Bekräftad gäst: 2019-09-30


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

99% av resenärerna rekommenderar

384 omdömen
Utmärkt
 
338
Väldigt bra
 
41
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-07-18

Inlägg av Jhann H

Acrothea hotell - otroligt bra

Vi var på acrothea hotell en vecka och vi var så nöjda. Det var en familjär känsla på hotellet från både personal och gäster. Perfekt frukostplats med utsikt över havet. Ligger även i Pargas hjärta. 5/5

 
2019-06-14

Inlägg av IngerPalle Asarum, Sverige

Centralt och riktigt bra

Ett kanonhotelll som ligger centralt ändock inget direkt störande ljud från hamnstråket. Lite trappor inom hotellet men det ger ju bara lite extra motion. Rent och snyggt städas varje dag, rena handdukar varje dag, god frukost varje dag, bra service varje dag. Rekommenderas verkligen.

 
2018-10-10

Inlägg av Anders P

Tredje besök på hotellet och lika nöjd

Rummen var rena och servicen alldeles utmärkt. Speciellt tack till Demitri och övrig personal för den fina servicen och frukosten på morgnarna. Detta var mitt tredje besök på samma hotell och förvånas varje gång av hotellet i sin helhet. Kunde inte vara bättre. Mvh Rum 402, 27/8

 
2018-09-24

Inlägg av DanielB2302

Den grekiska gästfriheten personifierad.

Hotellet och dess läge är perfekt för en vistelse i Parga. Dimitris som är general manager för hotellet är den grekiska gästfriheten personifierad. Han gjorde allt för att vi gäster skulle trivas och hit vill man gärna återkomma. Hade läst lite blandade recensioner om sängarna men vi sov mycket gott och hade inget att klaga på dessa. Bra med kylskåp och litet kitchenette på rummet även om vi bara använde kylskåpet då man hellre äter ute på de många trevliga restaurangerna i Parga. Frukosten var mycket bra och vi stod oss länge på den. Mycket rent och välstädat hotell och vi fick nya handdukar varje dag. Åker du till Parga så är detta ett perfekt hotell att bo på om du vill ha nära till staden och dess hjärta.

 
2018-07-20

Inlägg av helenar822

Helt underbart

Tredje gången i Parga och tredje gången på detta fantastiska hotell. Personalen, läget, rummet, städningen - JA allt är mer än till belåtenhet. Frukosten är alldeles tillräckligt stor och utsikten då man äter den är så ljuvlig.