1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Acrothea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Service
 
9,7 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Björn,
Nyköping

+
Trevlig personal, bra rum och bra service. Perfekt läge i Parga.
-

Bekräftad gäst: 2019-06-14


10 av 10

björn,
Nyhamnsläge

+
läget,de översta rummen,frukosten
-

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Pål,
Asarum

+
Rent och snyggt och centralt läge
-

Bekräftad gäst: 2019-06-03


8 av 10

,

+
Utsikten o centralt läge
-
Vi blev tvungna att byta rum. Det lilla rummet längst ned var fuktigt i luktade enormt med rök. Vi kände ägarna sedan tidigare så vi uppgraderade på plats.

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Ann-Charlotte,
Ösmo

+
Bra service, trevlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-06-03


10 av 10

Stefan,
Varberg

+
Läget och utsikten
-

Bekräftad gäst: 2019-05-27


10 av 10

Detlef ,
Västerås

+
Trevlig personal. God service. Bra rum. Mycket riklig frukost. Bra städning.
-
Inga.

Bekräftad gäst: 2019-05-27


10 av 10

Katalin,
Nynäshamn

+
Den trevliga ägaren och personal. Läget. Den mysiga frukosten.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-27


10 av 10

Kristian,
Höör

+
Trevligt hotell med familjär stämning och jättebra läge.
-

Bekräftad gäst: 2019-05-27


8 av 10

Michael ,
Göteborg

+
Trevlig och hjälpsam personal
-

Bekräftad gäst: 2019-05-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

99% av resenärerna rekommenderar

373 omdömen
Utmärkt
 
328
Väldigt bra
 
40
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2019-06-14

Inlägg av IngerPalle Asarum, Sverige

Centralt och riktigt bra

Ett kanonhotelll som ligger centralt ändock inget direkt störande ljud från hamnstråket. Lite trappor inom hotellet men det ger ju bara lite extra motion. Rent och snyggt städas varje dag, rena handdukar varje dag, god frukost varje dag, bra service varje dag. Rekommenderas verkligen.

 
2018-10-10

Inlägg av Anders P

Tredje besök på hotellet och lika nöjd

Rummen var rena och servicen alldeles utmärkt. Speciellt tack till Demitri och övrig personal för den fina servicen och frukosten på morgnarna. Detta var mitt tredje besök på samma hotell och förvånas varje gång av hotellet i sin helhet. Kunde inte vara bättre. Mvh Rum 402, 27/8

 
2018-09-24

Inlägg av DanielB2302

Den grekiska gästfriheten personifierad.

Hotellet och dess läge är perfekt för en vistelse i Parga. Dimitris som är general manager för hotellet är den grekiska gästfriheten personifierad. Han gjorde allt för att vi gäster skulle trivas och hit vill man gärna återkomma. Hade läst lite blandade recensioner om sängarna men vi sov mycket gott och hade inget att klaga på dessa. Bra med kylskåp och litet kitchenette på rummet även om vi bara använde kylskåpet då man hellre äter ute på de många trevliga restaurangerna i Parga. Frukosten var mycket bra och vi stod oss länge på den. Mycket rent och välstädat hotell och vi fick nya handdukar varje dag. Åker du till Parga så är detta ett perfekt hotell att bo på om du vill ha nära till staden och dess hjärta.

 
2018-07-20

Inlägg av helenar822

Helt underbart

Tredje gången i Parga och tredje gången på detta fantastiska hotell. Personalen, läget, rummet, städningen - JA allt är mer än till belåtenhet. Frukosten är alldeles tillräckligt stor och utsikten då man äter den är så ljuvlig.

 
2018-05-07

Inlägg av lottahamm Göteborg, Sverige

Fantastiskt!

Jag bodde 10 nätter på Acrothea när jag var på resa i tjänsten i Parga. Perfekt läge, enastående utsikt, fina rum och framförallt en fantastisk ägare till hotellet. Jag kunde inte bott bättre och kommer att återvända med familjen för semester.