1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Acrothea

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,2 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Jörgen ,
Malmö

+
Fantastisk service samt väldigt trevligt rum med underbar utsikt över havet och Parga från balkongen. Det märktes verkligen att man brydde sig om sina gäster. Inte alls anonymt utan personligt och gemytligt. Frukostterrassen var också underbar.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-15


9 av 10

,

+
Fina rum med härlig utsikt, trevlig personal, välstädat och en god frukost
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Berit,
Täby

+
Allt var superbra. Fantastisk personal. Otroligt ödmjuka och trevliga. Fräscha snygga rum.
-
Behövs inga.

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

Britt-Marie,
Eskilstuna

+
Det fantastiska läget, bra frukost och den mycket trevliga och serviceinriktade personalen.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

,

+
Fantastiskt läge, underbar värda
-

Bekräftad gäst: 2018-10-08


10 av 10

,

+
Värdparet var toppen bra gästvänliga och bra service
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Tommy,
Stockholm

+
Rent och snyggt,ingen mögeldoft!
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Ingela,
Varberg

+
Fantastiskt trevlig och serviceminded personal.
-

Bekräftad gäst: 2018-10-01


8 av 10

Pär,
Hudiksvall

+
Mysig miljö och nära till det mesta
-
Försöka att undvika så mycket Clorin vid städning svårt med den lukten.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


10 av 10

Tommy ,
Linköping

+
Ägarna samt övrig personal
-

Bekräftad gäst: 2018-09-24


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

99% av resenärerna rekommenderar

362 omdömen
Utmärkt
 
318
Väldigt bra
 
39
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2018-10-10

Inlägg av Anders P

Tredje besök på hotellet och lika nöjd

Rummen var rena och servicen alldeles utmärkt. Speciellt tack till Demitri och övrig personal för den fina servicen och frukosten på morgnarna. Detta var mitt tredje besök på samma hotell och förvånas varje gång av hotellet i sin helhet. Kunde inte vara bättre. Mvh Rum 402, 27/8

 
2018-09-24

Inlägg av DanielB2302

Den grekiska gästfriheten personifierad.

Hotellet och dess läge är perfekt för en vistelse i Parga. Dimitris som är general manager för hotellet är den grekiska gästfriheten personifierad. Han gjorde allt för att vi gäster skulle trivas och hit vill man gärna återkomma. Hade läst lite blandade recensioner om sängarna men vi sov mycket gott och hade inget att klaga på dessa. Bra med kylskåp och litet kitchenette på rummet även om vi bara använde kylskåpet då man hellre äter ute på de många trevliga restaurangerna i Parga. Frukosten var mycket bra och vi stod oss länge på den. Mycket rent och välstädat hotell och vi fick nya handdukar varje dag. Åker du till Parga så är detta ett perfekt hotell att bo på om du vill ha nära till staden och dess hjärta.

 
2018-07-20

Inlägg av helenar822

Helt underbart

Tredje gången i Parga och tredje gången på detta fantastiska hotell. Personalen, läget, rummet, städningen - JA allt är mer än till belåtenhet. Frukosten är alldeles tillräckligt stor och utsikten då man äter den är så ljuvlig.

 
2018-05-07

Inlägg av lottahamm Göteborg, Sverige

Fantastiskt!

Jag bodde 10 nätter på Acrothea när jag var på resa i tjänsten i Parga. Perfekt läge, enastående utsikt, fina rum och framförallt en fantastisk ägare till hotellet. Jag kunde inte bott bättre och kommer att återvända med familjen för semester.

 
2017-08-02

Inlägg av Catta50 Halmstad, Sverige

Premiär för Parga

Första gången för oss i vackra Parga o vädret var fantastiskt hela veckan. Litet hotell som ligger vackert på höjden, var lätt att ta sig ner till resturanger och strand. Tycker priset var väl högt för detta hotell då rummet var väldigt litet o standarden sådär. Väldigt rent o fräsch dock, handdukar byttes varje dag. Fanns kylskåp o ett litet litet pentry med vattenkokare. Sängen på dock väldigt hård o ingen bäddmadrass....i med en sån och sovkomforten skulle bli mycket mycket bättre. Vi hade ingen havsutsikt, rummen ovanför hade det. På uteplatsen så var det så hett så det gick inte att sitta där. Så markiser hade kommit väl till pass. Frukosten väldigt enkel, god men enformig. Frukostterassen var fin med en underbar utsikt över havet. Personalen väldigt trevliga o gemytliga. Saknade vatten i kylen när man kom fram efter resan, små saker som gör mycket. På det hela så ligger hotellet alldeles perfekt o nära till allt, tog 1 min ner till matställen o 5 min till stranden. Badbåtar till andra stränder gick alldeles nedanför hotellet. Underbara Parga kommer vi åter till alldeles säkert någon gång!