Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 91 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,3 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,6 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
vackert beläget i staden mycket fin utsikt mycket trevlig ägare och personal mycket bra frukost mycket bra sängar
-
inget

Bekräftad gäst: 2021-10-11


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


10 av 10

+
Läget ,utsikten,mysigt rum ,toppenfrukost,
-
Krokar att hänga kläder på ,mer galgar

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-04


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
Rent och snyggt. Mycket trevlig personal.
-
Lite mer variation på frukosten.

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Väldigt fint bemötande av hotellets personal
-
Har inga idéer, allt var perfekt

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
Trevlig personal, familjär stämning. Läget! Exemplariskt städat o välskött, både rummet och i övrigt, fräscht!
-
Eg inget. Möjligen ett utrymme där man kan umgås kvällstid eller när vädret inte är det bästa.

Bekräftad gäst: 2021-09-20


10 av 10

+
Läget, personalen.
-

Bekräftad gäst: 2021-09-20


8 av 10

+
Mkt trevliga o hjälpsamma
-
Lite variation på frukosten

Bekräftad gäst: 2021-08-09


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

99% av resenärerna rekommenderar

401 omdömen
Utmärkt
 
355
Väldigt bra
 
41
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2021-09-13

av Q732QOthomasb

Oplanerat

Sista minuten som vanligt. Kostar på lite, packar och reser dagen efter bokningen med Apollo till Grekland Parga och checkar in på Acrothea. Fullträff. Drömläge nära till allt. Standard frukost Standard rum Rent o fräscht trevlig personal. Kan sakna en rekaxyta med lite loungekänska. Vi kan ändå varmt rekommendera Acrothea

 
2021-08-22

av ResvanQ Alanya, Turkiet

Totalupplevelse.

Bodde här i maj -21; förlängde min vistelse till två veckor. I min mening bästa hotellet, om du vill bo centralt, ha bästa utsikten över byn och havsutsikt, fantastisk frukost, efter önskemål, bästa värdparet, mor och son. Önskemålet i mitt Mail innan resan, var att få rum högst upp, vilket jag fick . Nära till allt, stränder, shopping, tavernor, gränder, hamn, samt allt man kan uppleva , om man vill åka båt. Högsta rekommendationer . Fråga om tips i receptionen på aktiviteter, sonen pratar mycket bra engelska. // Tina

 
2020-08-18

av 109larsn Göteborg, Sverige

Greklands semester

Härligt beläget hotell med gångavstånd till stranden och hamnen med alla restauranger. Hotellet var mysigt med flera sittplatser ute med fantastisk utsikt över Parga. Servicen var av toppklass, frukost städning och trevlig personal.

 
2019-07-18

av johann h

Acrothea hotell - otroligt bra

Vi var på acrothea hotell en vecka och vi var så nöjda. Det var en familjär känsla på hotellet från både personal och gäster. Perfekt frukostplats med utsikt över havet. Ligger även i Pargas hjärta. 5/5

 
2019-06-14

av IngerPalle Asarum, Sverige

Centralt och riktigt bra

Ett kanonhotelll som ligger centralt ändock inget direkt störande ljud från hamnstråket. Lite trappor inom hotellet men det ger ju bara lite extra motion. Rent och snyggt städas varje dag, rena handdukar varje dag, god frukost varje dag, bra service varje dag. Rekommenderas verkligen.