Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,3 av 10 baserat på 43 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,3 / 10
Städning
 
9,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Service
 
9,8 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Läget och personalem
-

Bekräftad gäst: 2022-05-24


10 av 10

+
Bra läge nära till allt. Mysigt.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-23


10 av 10

+
Ett mycket bra hotell med trevlig och serviceinriktad personal. Vi stannade där i en vecka och njöt av det från första stund. Vi fick ett fint rum med sidoutsikt från balkongen mot hamnen, fästningen och den gamla delen av vackra Parga. Hotellet serverar en mycket god och omfattande frukost med möjlighet att beställa t.ex. omelett eller stekt ägg. Grundlig daglig städning av rummet om så önskas. Relativt hårda madrasser i sängarna vilket passade min rygg väldigt bra.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-20


10 av 10

+
Ägaren personalen vi blev som en stor familj dom var fantastiska
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


10 av 10

+
Service , bemötande, renlighet, läge.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


10 av 10

+
Deras trevliga bemötande och att dom skötte städningen mycket bra. Läget utsikten och närheten till hav och affärer restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2022-05-16


10 av 10

+
Hotellet var högt beläget, många trappor ingen hiss. Underbar utsikt från fin balkong Parga hotell Acrothea
-

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Litet familjärt hotell med fantastiskt läge. Mycket bra frukost och bästa utsikten från balkongen (högst upp i huset)
-
Två lakan/filtar dubbelsängen istället för ett stort

Bekräftad gäst: 2021-10-18


6 av 10

+
Den vänliga hjälpsamma personalen. Fin frukostbuffé .
-
Många rum ligger på baksidan med lågt läge utan utsikt. Rakt ner i en gränd med hus framför. Livlig högdjudd mopedtrafik nedanför i gränden . Mängder med trappor kors & tvärs.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
vackert beläget i staden mycket fin utsikt mycket trevlig ägare och personal mycket bra frukost mycket bra sängar
-
inget

Bekräftad gäst: 2021-10-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

99% av resenärerna rekommenderar

404 omdömen
Utmärkt
 
357
Väldigt bra
 
42
Bra
 
4
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-05-19

av 811gunillaa

Underbart hotell

Rummet fantastiskt,frukost buffen jättebra man kan beställa tex omelett. Underbar personal och ägare fick sån fin kontakt med alla kändes som att vi var en stor familj. Eftersom vi flög sent på kvällen och det var utcheckning kl 11.00 fick vi ett annat lite mindre rum att tillbringa de sista timmarna i Parga

 
2021-09-13

av Q732QOthomasb

Oplanerat

Sista minuten som vanligt. Kostar på lite, packar och reser dagen efter bokningen med Apollo till Grekland Parga och checkar in på Acrothea. Fullträff. Drömläge nära till allt. Standard frukost Standard rum Rent o fräscht trevlig personal. Kan sakna en rekaxyta med lite loungekänska. Vi kan ändå varmt rekommendera Acrothea

 
2021-08-22

av ResvanQ Alanya, Turkiet

Totalupplevelse.

Bodde här i maj -21; förlängde min vistelse till två veckor. I min mening bästa hotellet, om du vill bo centralt, ha bästa utsikten över byn och havsutsikt, fantastisk frukost, efter önskemål, bästa värdparet, mor och son. Önskemålet i mitt Mail innan resan, var att få rum högst upp, vilket jag fick . Nära till allt, stränder, shopping, tavernor, gränder, hamn, samt allt man kan uppleva , om man vill åka båt. Högsta rekommendationer . Fråga om tips i receptionen på aktiviteter, sonen pratar mycket bra engelska. // Tina

 
2020-08-18

av 109larsn Göteborg, Sverige

Greklands semester

Härligt beläget hotell med gångavstånd till stranden och hamnen med alla restauranger. Hotellet var mysigt med flera sittplatser ute med fantastisk utsikt över Parga. Servicen var av toppklass, frukost städning och trevlig personal.

 
2019-07-18

av johann h

Acrothea hotell - otroligt bra

Vi var på acrothea hotell en vecka och vi var så nöjda. Det var en familjär känsla på hotellet från både personal och gäster. Perfekt frukostplats med utsikt över havet. Ligger även i Pargas hjärta. 5/5