Rumstyper på Nestor

Deluxerum

Elegant inredda deluxerum med morgonrock och tofflor. Kaffe- och tefaciliteter, espressomaskin samt minikylskåp. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Fina dubbelrum med möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv. Kaffe- och tefaciliteter samt minikylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd och när extrabädden används blir det trångt i rummet.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Enkelrum

Fina enkelrum med tv. Kaffe- och tefaciliteter samt minikylskåp. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1 person.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med en dubbelsäng och loungeområde. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I vissa rum skiljs sovdelen från loungeområdet med skjutdörrar. Gratis wifi och två tv-apparater. Playstation kan på förfrågan lånas via receptionen. Kaffe- och tefaciliteter, espressomaskin samt minikylskåp. Vid ankomst väntar en flaska vin och frukt i rummet. Telefon. Gratis luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka. Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.