Grecian Bay

  • Bästa tänkbara strandläge
  • Reservera din solstol
  • Köp till hel- eller halvpension.
Covid-19 inresekrav: Covidbevis • Inreseformulär

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

Hotell Grecian Bay i Ayia Napa är ett femstjärnigt lyxhotell med perfekt läge vid den fina sandstranden. Här finns ett stort härligt poolområde och flera restauranger att välja mellan. För en riktigt avslappnande semester rekommenderas ett besökt på hotellets spa.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Läget
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 996 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Grecian Bay har ett härligt poolområde med en stor pool och separat barnpool. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och stranden. Vid såväl poolen som på stranden finns möjlighet att reservera en solstol som är din under hela din vistelse på hotellet (utan kostnad). Gratis poolhanddukar. Inomhuspool och jacuzzi.

På hotellet finns flera barer och restauranger. Aurora Café Restaurant serverar frukostbuffé och enklare rätter till lunch och middag. Fiskrestaurangen Fisherman's hut är belägen på stranden med en fantastisk utsikt över havet och är öppen för såväl lunch som middag. I närheten av stranden finns även en trevlig beach bar. Eleganta restaurang Esperia erbjuder rätter från en fast meny samt buffé. Restaurangen D'Or erbjuder á la carte-rätter. Åldersgräns 11 år och vårdad klädsel i restaurang D'or och Esperia. The Grill Bar som är belägen vid poolen serverar bland annat kolgrillade lunchrätter.

Gratis wifi. Gratis gym och bordtennis. Gratis tennis och squash (utrustning och ljus mot avgift.) Biljard mot avgift. Spa med ett brett urval av sköna behandlingar och massage (mot avgift). Frisör. Lekplats. Reception som är öppen dygnet runt. Gratis buss till hotell Grecian Park flera ggr/dag. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé ingår.
Helpension eller halvpension mot tillägg. (Lunch serveras i restaurang Aurora och middag i restaurang Esperia.)