Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,2 av 10 baserat på 14 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,2 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,5 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
6,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,2 / 10
Service
 
8,3 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Stranden, tennisbana
-
Slitna rum, slitna korridorer

Bekräftad gäst: 2021-11-07


9 av 10

+
Möjlighet att få egen plats på stranden hela veckan samt att det var fint ordnat med duschmöjligheter avresedagen när man checkat ut.
-
Fler lunchalternativ för de som ej har all inclusive.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


9 av 10

+
Snabb och bra personal i baren vid poolen, jättegoda drinkar Service knapparna vid varje parasoll Eget område vid stranden Möjlighet att boka solstolar för hela veckan Riktigt nice ombytesrum för när man checkat ut och väntade på att åka hem Sängarna var helt otroligt sköna
-
Frukosten var inte så kul. Beställd mat vid poolen/stranden kom alltid med Chips. Tror ingen vill ha chips med sin mat, pommes eller något annat hade varit trevligt. Städarna lämnade konstant burkar/flaskor om det fanns ens 1 droppe kvar i dem samt ölglas vi beställde till rummet en gång stod kvar hela veckan. Fixa de icke fungerane knapparna vid vissa parasoll.

Bekräftad gäst: 2021-10-25


7 av 10

+
Läget
-
Maten. Den var väldigt ordinär, inget extra, t.ex. serverade de frysta grönsaker.

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


8 av 10

+
Allt var frärst
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Servicen
-
Städningen var riktigt dålig,

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
-
Att ett 5-stjärnigt hotell med egen strand inte kan ta bort det tre meter breda stråk av otäcka stora stenar som man måste passera för att kunna bada i havet.Vi som är lite äldre och inte så viga längre kunde därför inte njuta av efterlängtade havsbad!

Bekräftad gäst: 2021-09-26


4 av 10

+
Läget var bäst!
-
Saneras från myrorna. Ta bort heltäckningsmattan i korridoren som luktade mögel. Ha större garderob. Byta ut byrån som luktade gammalt o unket.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1006 omdömen
Utmärkt
 
499
Väldigt bra
 
309
Bra
 
130
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-08-04

av vujatovic2002 Sverige

Fantastiskt

Otroligt bra hotell, väldigt rent. Mycket bra frukost buffé och en fantastisk sandstrand. Personalen på hotellet är tillmötesgående och otroligt trevliga! Kan verkligen rekommendera detta hotell! Kommer tillbaka nästa år igen.

 
2018-12-19

av Gunilla N Sotira, Cypern

Mycket bra

Ett trevligt bemötande från det du stiger ur bilen. De bär opp din väska även till rummet om du vill. Rummen rena och för mig som fryser varma. Sängarna precis lagom mjuka. Frukosten var inte för stor och god. Restaurangerna och barerna var lite dyrare än vanligt men det var så trevlig personal att det gjorde inget. Nu var det lite folk på hotellet så vi blev omhändertagna. Sen var det skönt att kunna sätta på sig baddräkt, morgonrocken och tofflorna ta hissen ner och både simma, bubbla och ta ett bastu bad. Ja det var värt pengarna.

 
2018-08-06

av Per-Olle O Landskrona, Sverige

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden.

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden. Bra bokningssystem vad avser bokning av solstolar vid stranden. God mat vid frukost och lunch. Lite långt till centrum och shopping. Dålig ljudisolering mellan rummen.

 
2022-05-12

av catherine h Barnsley, Storbritannien

8 year wedding anniversary

We stayed here 1st- 11th may 2022 Not going to lie we were booked in for Grecian sands where we married but at the last minute it wouldn’t be open as they were renovating it. So we were upgraded to Grecian bay and wow our room was absolutely amazing 2 balconies top floor. Shampoo conditioner shower gel body lotion. Cleaner come every day , bedding changed regularly we were treated very well. Breakfast was absolutely fantastic a very very wide range of food. The bed is soooo wide 7 foot wide so comfy. The only 2 downsides were 1- pillows were too soft not comfortable 2- when we checked out we paid our bar bill we knew exactly what we’d had which wasn’t much, we checked it and €15 was on from beach bar which we’d never visited the receptionist showed us the signature which wasn’t my husbands, she took it off so I’d say keep a tab on what you’re spending. Beautiful hotel worth a visit if you want luxury.

 
2022-05-06

av Shamseldin Dubai, Förenade Arabemiraten

Very nice hotel

Fantastic hotel and good value for money. Very nice rooms with a amazing views. Very nice beach and the breakfast restaurant is fantastic. The best thing is the coffee place by the pool overlooking the beach. Incredible coffee with a view. Only thing is that the pool was not heated