Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 59 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


10 av 10

+
Mycket rent och fint.Trevlig personal.jättesköna sängar
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
Läget nära fantastisk strand. Utmärkt service.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-16


8 av 10

+
Mat och nära till havet
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


8 av 10

+
Läget vid havet och poolen
-

Bekräftad gäst: 2022-10-02


9 av 10

+
Mycket effektiv personal i receptionen, bra städning, jättebra (men dyr i jämförelse med andra i närheten) mat. Otrolig fin frukost och strandläge.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-26


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-18


9 av 10

+
Läget vid stranden. Ac:n var tyst och effektiv. Härlig frukost. Tyst på nätterna, märkte inte att de fanns fler gäster på hotellet Sköna sängar
-

Bekräftad gäst: 2022-09-11


5 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1032 omdömen
Utmärkt
 
515
Väldigt bra
 
314
Bra
 
132
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
34

5 senaste omdömen

2019-08-04

av vujatovic2002 Sverige

Fantastiskt

Otroligt bra hotell, väldigt rent. Mycket bra frukost buffé och en fantastisk sandstrand. Personalen på hotellet är tillmötesgående och otroligt trevliga! Kan verkligen rekommendera detta hotell! Kommer tillbaka nästa år igen.

 
2018-12-19

av Gunilla N Sotira, Cypern

Mycket bra

Ett trevligt bemötande från det du stiger ur bilen. De bär opp din väska även till rummet om du vill. Rummen rena och för mig som fryser varma. Sängarna precis lagom mjuka. Frukosten var inte för stor och god. Restaurangerna och barerna var lite dyrare än vanligt men det var så trevlig personal att det gjorde inget. Nu var det lite folk på hotellet så vi blev omhändertagna. Sen var det skönt att kunna sätta på sig baddräkt, morgonrocken och tofflorna ta hissen ner och både simma, bubbla och ta ett bastu bad. Ja det var värt pengarna.

 
2018-08-06

av Per-Olle O Landskrona, Sverige

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden.

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden. Bra bokningssystem vad avser bokning av solstolar vid stranden. God mat vid frukost och lunch. Lite långt till centrum och shopping. Dålig ljudisolering mellan rummen.

 
2022-10-29

av Ann E

Highly Recommended

Lost count of the number of amazing holidays we have enjoyed at this wonderful beachside hotel . We are returning home tomorrow from our latest two week break and once again our GB family have ensured we have been well catered for A particular favourite of ours is the round the pool nights with sumptuous food from the bbq or flambe and themed entertainment. Just one small point we will monitor for the future is that since this is not an adults only hotel - avoid the school holidays if you are looking for peace and quiet around the hotel and pool. Think we may have just been unlucky this time. Huge thanks to the GB team and hope see you early 2023

 
2022-10-22

av anpe129

Great hotel

Big and clean hotel rooms, very good and rich breakfast, indoor and outdoor pools, everywhere wifi even at the private beach. You can order food and beverages directly to your beach chair. The staff is very friendly and attentive and it’s only 10 minutes by foot to the city centre. Would definitely go there again.