Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 34 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,4 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Stranden, tennisbana
-
Slitna rum, slitna korridorer

Bekräftad gäst: 2021-11-07


9 av 10

+
Möjlighet att få egen plats på stranden hela veckan samt att det var fint ordnat med duschmöjligheter avresedagen när man checkat ut.
-
Fler lunchalternativ för de som ej har all inclusive.

Bekräftad gäst: 2021-11-01


9 av 10

+
Snabb och bra personal i baren vid poolen, jättegoda drinkar Service knapparna vid varje parasoll Eget område vid stranden Möjlighet att boka solstolar för hela veckan Riktigt nice ombytesrum för när man checkat ut och väntade på att åka hem Sängarna var helt otroligt sköna
-
Frukosten var inte så kul. Beställd mat vid poolen/stranden kom alltid med Chips. Tror ingen vill ha chips med sin mat, pommes eller något annat hade varit trevligt. Städarna lämnade konstant burkar/flaskor om det fanns ens 1 droppe kvar i dem samt ölglas vi beställde till rummet en gång stod kvar hela veckan. Fixa de icke fungerane knapparna vid vissa parasoll.

Bekräftad gäst: 2021-10-25


7 av 10

+
Läget
-
Maten. Den var väldigt ordinär, inget extra, t.ex. serverade de frysta grönsaker.

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-11


8 av 10

+
Allt var frärst
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2021-10-10


8 av 10

+
Servicen
-
Städningen var riktigt dålig,

Bekräftad gäst: 2021-09-27


10 av 10

+
-
Att ett 5-stjärnigt hotell med egen strand inte kan ta bort det tre meter breda stråk av otäcka stora stenar som man måste passera för att kunna bada i havet.Vi som är lite äldre och inte så viga längre kunde därför inte njuta av efterlängtade havsbad!

Bekräftad gäst: 2021-09-26


4 av 10

+
Läget var bäst!
-
Saneras från myrorna. Ta bort heltäckningsmattan i korridoren som luktade mögel. Ha större garderob. Byta ut byrån som luktade gammalt o unket.

Bekräftad gäst: 2021-09-19


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-08-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

80% av resenärerna rekommenderar

1001 omdömen
Utmärkt
 
496
Väldigt bra
 
307
Bra
 
130
Mindre bra
 
36
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2019-08-04

av vujatovic2002

Fantastiskt

Otroligt bra hotell, väldigt rent. Mycket bra frukost buffé och en fantastisk sandstrand. Personalen på hotellet är tillmötesgående och otroligt trevliga! Kan verkligen rekommendera detta hotell! Kommer tillbaka nästa år igen.

 
2018-12-19

av Gunilla N Sotira, Cypern

Mycket bra

Ett trevligt bemötande från det du stiger ur bilen. De bär opp din väska även till rummet om du vill. Rummen rena och för mig som fryser varma. Sängarna precis lagom mjuka. Frukosten var inte för stor och god. Restaurangerna och barerna var lite dyrare än vanligt men det var så trevlig personal att det gjorde inget. Nu var det lite folk på hotellet så vi blev omhändertagna. Sen var det skönt att kunna sätta på sig baddräkt, morgonrocken och tofflorna ta hissen ner och både simma, bubbla och ta ett bastu bad. Ja det var värt pengarna.

 
2018-08-06

av Per-Olle O Landskrona, Sverige

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden.

Hyfsat hotell med perfekt läge vid stranden. Bra bokningssystem vad avser bokning av solstolar vid stranden. God mat vid frukost och lunch. Lite långt till centrum och shopping. Dålig ljudisolering mellan rummen.

 
2021-11-17

av Mariatravels456

Truly Amazing!

My visit to this wonderful hotel compelled me to write a review! This is a hotel truly worthy of its 5 stars. There are little touches within the hotel that make it clear that the customer and the experience is at the forefront of what they do. You can tell that everything is well thought of. This was my first visit but I will definitely be returning! All of the staff are very friendly and go out of there way to help you. The service is top notch also. There is a large variety of food for breakfast and very tasty! The hotel is kept very clean and covid-19 regulations are followed vigorously. A big thanks to all the staff and Antonis at the bar who was super friendly. The facilities are superb also. The whirlpool really stands out. Room service is really good also with plenty of food to select from if required. The location is very convenient as its a 5/10 walk near pharmacies, supermarkets and plenty of restaurants. There are also several attractions close by to choose from. Overall a truly fantastic stay and cannot wait to go back!

 
2021-10-22

av Carlottiee Salisbury, Storbritannien

Perfect, as always!

Another amazing stay. We have been visiting Grecian Bay for many years and each visit is better than the last if that could be possible! The setting is sublime with private beach beautiful pool area and fabulous gardens located within walking distance of Ayia Napa centre and the harbour with its generous array of tavernas and restaurants. The staff are the biggest asset to this hotel they are incredibly helpful, friendly and really made our holiday what it was, from the reception team to housekeeping (our lady looking after 203 was just wonderful ❤️), the pool bar staff, the Fishermans hut, the grill bar gentlemen, and the towel ladies, all superb, to you all….EFHARISTO! The rooms are well furnished with comfortable beds and the Seaview rooms are perfect we normally look over the pool area and sea but this time we had a full beach/Seaview which was pretty spectacular. The breakfast is very generous with lots of good options and there is a long serving time, thank you for the champagne also! The sunbed booking system is brilliant and certainly takes the headache out of looking for the favourite spot by the pool each day. If you are looking to totally unwind then this is the place for you. Thank you Grecian Bay for an amazing stay, we look forward to seeing you in July 2022!