Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 168 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,7 / 10
Faciliteter
 
8,4 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


10 av 10

+
Närheten till allt
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-11-06


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-31


9 av 10

+
Fräscht och bra läge
-

Bekräftad gäst: 2022-10-31


8 av 10

+
Centralt beläget nära till stranden, nära till centrum.
-

Bekräftad gäst: 2022-10-30


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


10 av 10

+
Städningen
-

Bekräftad gäst: 2022-10-23


9 av 10

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2022-10-10


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-10


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1374 omdömen
Utmärkt
 
921
Väldigt bra
 
336
Bra
 
67
Mindre bra
 
30
Underkänt
 
20

5 senaste omdömen

2022-10-05

av theresh2021

Härligt poolområde

Rent och snyggt hotell med härligt poolområde och fräscha rum. Bodde i ett superierroom och det var gott om plats och bra balkongstorlek. Finns möjlighet att spela tennis och köra vattengympa. Enda negativa är de små trånga hissarna

 
2022-09-27

av KatysTrip

Så nöjda! Modernt och fräscht!

Rent och centralt beläget hotell i ett lugnt område. Lyxkänsla vid poolområdet, de stora solsängarna i vattnet kostar, poolhandduk samt övriga solsängar ingår. Det finns en innepool och ett stort välutrustat gym. Mat i restaurang och bar är jättegod, drickan ok (vi hade All inclusive). Trevlig och glad personal och bara 4 minuters promenad till hamnstranden. Ta istället taxi till Makronissos eller Landabeach. Nissibeach är jättefint men "crowded". Att hyra solstolar vid stranden kostar 2,50 euro per bädd. Mindre bra: dubbelrummen små, hårda sängar och kuddar. Svårt att få solstolar vid poolområdet. Var uppmärksam på taxigubbarna, de vill ha kontanter men år 2022 beslutade Cypern att alla ska ha möjlighet att betala med kort. Många taxis är Limousiner från 80-talet, taxichaffisarna berättade att de är ombyggda likbilar från Storbrittanien (de saknar ofta både bälte och AC).

 
2022-08-27

av 761linneal

Best hotel

Jätte bra hotell verkligen!! All personal är jätte hjälpsamma och trevliga, deras mål är verkligen att göra din resa till den bästa Mitt tips är att ta all inklusive, det är Såå värt de, maten är jätte god och de är vissa standard rätter och sen olika varje kväll under vår vecka här! Det finns något för alla! Poolen är perfekt och man kan hyra solbäddar av en jätte underbar kvinna varje dag som skämmer bort dig när du ligger och solar hon kommer göra din upplevelse ännu bättre det kan jag lova för dem som gillar att vara på hotellet finns det varje kväll något uppträdande eller quiz med blandat (aktiviteter) eller om man vill ut och festa eller ner till stan så är de bara några minuter bort att gå! Stranden lika så men om ni vill till nissibeach är mitt tips att ta taxi för 10 euro endast. Det ligger även om ett tivoli i närheten bara några få minuter från hotellet đŸ˜đŸ€­â˜șïžđŸ„‚ we are coming back best Christina 😍 you did our trip wonderfull

 
2022-06-27

av 274nickya

Massage

Träffade Alex och Anca som skötte massage servicen. Jätte jätte trevliga och Alex som gjorde massagen var riktigt bra och väldigt proffesionell. Han brydde sig om ens välmående och visste exakt vad han gjorde. 10 poäng

 
2022-04-24

av Aisa7777777777 Stockholm, Sverige

Nyrenoverad, med trevligt poolområde och fantastisk personal

Vi stannade där i en vecka och allt var perfekt. Väldigt fint och rent, service och personal är underbar, mat smakade väldigt gott. Jätte fin utomhuspool och goda drinkar. Dessutom finns det en gym, en pool inomhus samt sauna (tänk på att boka denna i förväg vid spa receptionen, då blir denna bara för er sällskap). Rekommenderar varmt denna hotell!