Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,6 av 10 baserat på 95 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,6 / 10
Städning
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
8,5 / 10
Mat och dryck
 
7,9 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
8,4 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-25


10 av 10

+
Nattvakten Paul
-

Bekräftad gäst: 2021-10-24


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Mycket bra mat, trevligt poolområde, rent och fräscht överallt.
-
Sängarna var stenhårda och kuddarna likaså. Vissa i personalen kan bli lite trevligare men överlag trevlig personal.

Bekräftad gäst: 2021-10-18


8 av 10

+
Läget
-
För hög musik vid poolen

Bekräftad gäst: 2021-10-18


10 av 10

+
Helt fantastik pool och lagom stort hotell. Mycket trevlig personal.
-
Musikquizen var klockrena men kanske lite bättre kvällsunderhållning. Kan förstå att budgeten är något tajt efter pandemin nu. Men överlag fantastiskt hotell!

Bekräftad gäst: 2021-10-17


8 av 10

+
-
Bättre kudde o täcke

Bekräftad gäst: 2021-10-17


10 av 10

+
Läget och närheten till strand och restauranger
-

Bekräftad gäst: 2021-10-17


9 av 10

+
Den goda maten.
-
Inget

Bekräftad gäst: 2021-10-04


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-10-03


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

88% av resenärerna rekommenderar

1232 omdömen
Utmärkt
 
812
Väldigt bra
 
317
Bra
 
63
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
15

5 senaste omdömen

2021-10-06

av Fearless271544 Kvissleby, Sverige

Åker absolut tillbaka

Ett trevligt och väldigt rent hotel mitt i Ayia Napa. Har inte mycket att klaga på under veckan vi var där, rummen lagom stort och blir städade varje dag, poolområdet underbar dom dagarna man inte orkade ta sig till beachen. Olga i receptionen otroligt serviceminded och alltid ett leende på läpparna 😀

 
2019-05-26

av Carita S

Bra hotell!

Vi var mycket nöjda med Nestor. Bra läge i Ayia Napa. Fräscht hotell, både rummen och de allmänna utrymmen och restaurang. Bra städning. Trevlig personal. Härligt poolområde med bra poolbar och service. Olika aktiviteter och shower. Enklare underhållning för barn, helt godkänt. Är man känslig för ljud utifrån så kan musiken från alla barer störa på kvällarna (inga närliggande), men oss störde den inte. Alla sov bra. Rätt sköna sängar. Det jag kan komma på nu som var minus är att det är problematiskt att betala med kort vid t ex poolbaren. De vill att man lägger det på rummet och det är ju helt okej tills avresedagen, då man checkat ut och köper något då kan man inte betala med kort direkt i baren utan efter samtal, så får man gå till receptionen med kvittot från baren. En onödig grej. Kortbetalning borde vara en självklarhet. Sedan saknar jag vissa texter på engelska, allt står på grekiska och ryska, men engelskan saknas ibland. Personalen vi pratade med kunde engelska. Kan absolut tänka mig att åka tillbaka!

 
2019-04-28

av mariapF8180QD

Mycket fräscht hotell i perfekt läge

Rent, snyggt och bekvämt hotell. Läget är toppenbra. Gångavstånd till det mesta. Frukosten är mycket bra med allt möjligt att välja bland. Dock, bara 2 kaffemaskiner vilket orsakar konstant kö. Personalen är både trevlig och inte. Städare och servicepersonal är jättetrevliga, medan reception och bar, är lite tveksamt. Svårt att hälsa och le. Har ett mycket krångligt system om man vill betala med kort direkt då man äter/dricker. Dåliga laddningsmöjligheter till telefoner och I-pads. Poolen är toppen och perfekt med en fin lekpark. Vi är mycket nöjda.

 
2018-09-24

av larsk_gew

Solsemester

Positiva omdömen först: Ett bra hotell med bra läge. Lugnt område med lite trafik. Gångavstånd till centrala Aya Napa och stranden. Trevlig personal, bra städning. Mycket bra frukostbuffé med varierande rätter. Poolområdet ett av de bästa jag upplevt! Bra poolbar med goda drycker och god mat. AC'n på rummet mycket bra. Det negativa: Rummet (Superfort Standard) var litet. Belysningen katastrofal. Endast 2 st eluttag (adapter krävs). En av två sänglampor var trasig. Lagades inte under vår vecka där, trots påpekande flera gånger. Hotellet hade fått 4 stjärnor om belysningen varit bättre och fler eluttag funnits, samt oviljan att laga en sänglampa. Trots det negativa kan jag ändock rekommendera detta hotell.

 
2018-08-03

av Ida H

Helt OK

Väldig bra frukostbuffé och rätt okej middagsbuffé. Rummen är fina men ganska små om man är 3 vuxna som ska bo tillsammans. Servicen är bra till viss del, dem föredra att ta dem betalade gästerna först vid poolen och serverar max en drink per person i taget med all inclusive. Glass ingår inte för vuxna samt ganska dåligt utbud av drinkar. Solbäddarna vid poolen kostar 15€ som man måste köa för kl 9.00 på morgonen. Annars ligger hotellet väldigt centralt och strandnära. Nestor får 3 stjärnor från mig.