Deluxerum

Deluxerum med balkong med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp, Espressomaskin. Tv med satellitkanaler. Hårtork. Badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong. vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Kylskåp. Kaffe- och te. Tv med satellitkanaler. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrum med badkar eller dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd och när extrabädden används blir det trångt i rummet.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Juniorsvit med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng och ett loungeområde. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I vissa rum skiljs sovdelen från loungeområdet med skjutdörrar. Kostnadsfritt wifi, luftkonditionering och deponering. Kylskåp, kaffe- och tefaciliteter samt espressomaskin. Två tv-apparater med satellitkanaler. Vid ankomst väntar frukt och vin i rummet. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.