Deluxerum

Elegant inredda deluxerum med badrock och tofflor. Litet kylskåp,kaffe- och tefaciliteter och espressomaskin. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, deponering och wifi. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 22 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer.

Dubbelrum

Fina dubbelrum med möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Tv med satellitkanaler. Litet kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd och när extrabädden används blir det trångt i rummet.

Rumsstorlek: ca 21 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter med en dubbelsäng och ett loungeområde. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. I vissa rum skiljs sovdelen från loungeområdet med skjutdörrar. Gratis wifi och två tv-apparater med satellitkanaler. Playstation kan på förfrågan lånas via receptionen. Litet kylskåp, kaffe- och tefaciliteter samt espressomaskin. Vid ankomst väntar frukt och vin i rummet. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Dusch och wc. Balkong med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.