1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Briz Beach

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
6,9 / 10
Städning
 
6,3 / 10
Service
 
6,9 / 10
Faciliteter
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
5,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,8 / 10
Korrekt beskrivning online
 
6,9 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Kristina,
Stockholm

+
Trevlig personal nära till allt hotellrestaurangens mat var god serveringspersonalen var mycket trevliga
-
smörgås pålägg borde förvaras kallt och vi saknar dusch vid poolen och vid havet

Bekräftad gäst: 2018-09-05


10 av 10

Nicole,
Uppsala

+
Nära till stranden
-
Se till att alla i personalen kan engelska

Bekräftad gäst: 2018-08-29


6 av 10

anna,
hallstahammar

+
nära standen
-
frukost gick inte å äta, städpersonalen kom bara 3 ggr under hel vecka

Bekräftad gäst: 2018-08-15


3 av 10

Per,
Vedum

+
Läget är bra. Vi fick ett stort rum på översta våningen.
-
Frukosten var dålig/fantasilös. Undvik dålig kvalitet på frukt, grönt och ägg. Undvik återkommande innehåll på serveringsfaten. Anställ en riktig kock. Bättre diskning, på vårt rum var det odiskat kaffeporslin/dricksglas från föregående gäst. Apollos app med utlovad rabatt på restauranger funkade inte på de 2 ställen vi försökte. Man kan lätt misstolka text om att solsängar ingår, texten gäller tydligen bara poolområdet och inte stranden. Det är närmast självklart att eventuella poolsängar på hotellet ingår i rumspriset. Personalen var oengagerad hage bristande språkkunskaper och allmänt oproffisionell klädsel.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


4 av 10

,

+
Läget nära havet.
-
Frukosten behöver förbättras, gammal frukt, ägg som var över kokta, stekta ägg som smakade mögel. Ingen juice utan nån saft blandning. Torr spagetti och kall kokt korv. Städerskorna rökade så det luktade rök i korridoren utanför vårt rum. Fanns ingen dusch att låna den dagen man åkte hem och hade checkat ut vid 12 och flyget gick vid 22. Handdukarna byttes bara en gång och lakanen byttes inte nån gång under veckan.

Bekräftad gäst: 2018-08-04


8 av 10

Anders,
Lövestad

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2018-07-31


10 av 10

,

+
Stor och välplanerad lägenhet
-

Bekräftad gäst: 2018-07-18


7 av 10

Lena,
Eskilstuna

+
Nära till stranden o havet, strandpromenaden, poolen o restaurang.
-
Utcheckning redan kl 12.00 när bussen går kl 19.20, vill kunna köpa till några timmar av rummet, men det gick inte. Inte ha ungdomarna blandat med par i korridoren pga av olika rytmen, o lyhördhet.

Bekräftad gäst: 2018-07-18


7 av 10

P-O,
Bengtsfors

+
Läget och närheten till stranden. Havsutsikten.
-
Frukosten var riktigt usel. Att de byter lakan samtidigt som handukar. Att de har schampo i duschen.

Bekräftad gäst: 2018-07-07


6 av 10

Marie,
Immeln

+
Låg nära stranden
-

Bekräftad gäst: 2018-07-03


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

12 omdömen
Utmärkt
 
3
Väldigt bra
 
4
Bra
 
2
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2016-08-06

Inlägg av Ellinorvik Nyköping, Sverige

"No service and safety"

Detta hotell förtjänar inte 3 stjärnor.. När vi kom till hotellet och ska betala deposition på 400 kr så har dom inte växel på hotellet i deras egna valuta, vilket betydde att vi var tvungna att gå ut och handla nåt mitt i natten. När vi kom in i våra lägenheter luktade båda avlopp. Porslinet i skåpen var smutsiga och en del lampor och eluttag var trasiga. Hela vistelsen har varit sådär. Hotellets läge är bra... Enda anledningen till att hotellet har 3 stjärnor är eftersom det är nära till allt. Precis lagom avstånd "The strip" där klubbarna ligger, samt till affärer, vattenland osv. Stranden ligger precis utanför dörren. Perfekt läge för ungdomar. Hotellet är hyfsat modernt inrett men väldigt slitet i sig. Små balkonger. Mycket är trasigt/fläckigt. Handdukarna luktar surt och byts inte ut, brännmärken på stolar osv. Inte heller lakanen byttes ut under vår vistelse. Städningen kan inte klassas som städning... Disken som diskats har skikt kvar av smuts och badrummet rengörs inte. En del mynt som låg framme försvann och vissa dagar bäddades inte sängarna. De snålade till och med in på toapappret. Vid poolen är solstolarna trasiga och poolen var helt grumlig... Såg inte skymten av någon städpersonal vid poolen på en vecka. Det som känns väldigt fult är att hotellet utnyttjar att 90% ungdomar bor där och försöker bötfälla folk för allt. En fot på bordet i lobbyn= 20 euro i böter, 50 euro om det är för många i hissen osv. Man får heller inte väsnas mellan 23-8 vilket är förståeligt såklart men även mellan 14-16??? Det ironiska i det hela var att det var oväsen varenda natt. Hotellrummen har ingen ljudisolering alls! Aldrig varit med om liknande... Är du ljudkänslig? Välj ett annat hotell! Hela nätterna har bestått av smällar i dörrar och skrik i korridorerna. Frukostbuffén var helt okej.. Lite pålägg, nån frukt, nån korv och lite flingor med varm mjölk som dock stått framme. Inget för den kräsna. AC'n var jättebra, likaså wi-fit i lobbyn. Wi-fi ingår dock ej på rummet. Det värsta av allt under vår vistelse var att vår dörr var trasig.. Vi sa till och fick svaret att dom skickar upp nån "idag eller imorgon".. Senare på natten när vi kommer hem står vår dörr helt vidöppen????! Påpekar det för personalen som knappt har något intresse av att hjälpa till, men dom skickar upp en kille för att fixa det. Dagen efter är dörren lika trasig igen. Suck. Det enda positiva med hotellet är som sagt läget och den moderna inredningen. Jag skulle INTE rekommendera detta hotell till hotellgäster som förväntar sig bra service och ett rofyllt hotell med hög säkerhet.

 
2016-08-24

Inlägg av KrisKP1982 Europa

Excellent

This hotel is great, my second visit here, it is very central, right on the beach. Rooms are nice, modern and clean. Staff is great and as a bonus they have free parking. Price is really good too! There is a mini bar witch is very convenient when you don't feel going to the store early am

 
2015-09-24

Inlägg av 714juliane Ålesund, Norge

Ants in the room...

Its very close to the beach, you just cross the shopping street and there you are. The hotel also has a pool but its very small,Me and my husband didnt even try it. Our room was ok, not more or less But,small ants were walking around. Its really loud music from pool bars outside, we had a room on the 1 floor with an ocean/poolbar view. It was not possible to have the door on the balcony open, if you where planning to listen to anything else but the music outside. We kind of had a bad experience in this hotel, on one of our last days we went to the beach, and my husbond went back to use the toilet. He found to cleaners moving furniture out of our room. So we stayed the last days without a sofa only having to sit on our bed. I try to ask why they did this, But the receptionist did not say anything. I only think they could let us know before they do this. Anyways, positive sides: Breakfast is really nice. its near minibank, grocerystore and many restaurants. Our next stay in bulgaria will be in another hotel,

 
2015-04-16

Inlägg av elisabethl0702 Oslo, Norge

Close to the beach!

Nice and clean rooms, with a big balcony! Loved that it was almost on the beach:) But if you want to sleep at night, choose the backside of the hotel.... The beachbars in front of the hotels play so loud music in the evening that there is no chanse to relax on the balcony or sleep inside... The rooms has also VERY thin walls, so you can hear EVERYTHING going on in the room next door and out in the hallway....

 
2011-07-07

Inlägg av Appelsin68 Trondheim, Norge

Briz juli 2011

Nice hotel, very good service. Short way to the beach. Supermarket and cashmachine at the hotel. Close to restaurants and bars.