Tiara Beach

På populära hotell Tiara Beach i Sunny Beach har du stranden och centrum runt hörnet. På hotellet finns ett fint poolområde med vattenrutschkanor för alla med barnasinnet kvar.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

7 av 10
baserat på 21 omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 926 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

All Inclusive-hotellet Tiara Beach ligger på kort promenadavstånd till den fina stranden i Sunny Beach. Ett poolområde med två pooler med grundare del för de mindre barnen. Solsängar och parasoller. Poolbar. Vattenpark med tre vattenrutschkanor, varav en där du måste vara minst 130 centimeter lång för att åka, och två mindre vattenrutschkanor för de minsta barnen. Vattenparken är öppen kl. 10.00-14.00 och 16.00-18.00.

En bufférestaurangen serveras frukost, lunch och middag. Vårdad klädsel, långbyxor för herrar, vid middagen. Bar.

Bastu, massage och skönhetsbehandlingar och frisör, mot avgift. Kostnadsfritt enkelt gym. Uppvärmd inomhuspool med sköna vilstolar. (Poolen är soluppvärmd vilket gör att vädret påverkar temperaturen.) Barnklubb för barn mellan 4 till 17 år i hotellets regi och med engelsktalande personal. Barn under 4 år kan delta med sällskap av en vuxen. Lekplats. Kvällsunderhållning.

Wifi ingår i receptionsområdet. Minimarket. Lokal trafik. Kvällsunderhållningen kan uppfattas störande för vissa rum.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår;

  • Frukostbuffé, kl. 07.30-10.00.
  • Kontinental frukost, kl. 10.00-11.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé, med två sittningar kl. 18.00-19.30 och kl. 20.00-21.30.
  • Eftermiddagsfika i lobbybaren, kl. 16.00-18.00.
  • Snacks, kl.14.30-17.00.
  • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt lokala drinkar kl. 08.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckning till kl. 12.00 på avresedagen.

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Sunny Beach

Dunav

Dunav är ett trevligt All Inclusive-hotell och här kommer hela familjen att trivas. Du bor i härliga och gröna omgivningar. Vill du ha en extra bekväm semester bokar du ett dubbelrum där All Inclusive är inkluderat och vill du utforska lokala restauranger väljer du ett dubbelrum med frukostbuffé. Luta dig tillbaka i en solstol vid poolen och njut av semestern!

Longoza

Longoza är ett trevligt All Inclusive-hotell som ligger på ett bekvämt promenadavstånd till den långa och barnvänliga stranden i Sunny Beach. Här kan du bada i poolen och de minsta i familjen och en egen pool.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passar dig som vill bo med bästa läge i Sunny Beach, med närhet till både strand och nöjen i centrum. Poolområdet bjuder på utsikt över havet och den fina sandstranden ligger alldeles intill. All Inclusive ingår.

Briz Beach

Briz Beach ligger direkt ovanför sandstranden och shoppinggatan i Sunny Beach. Här bor du i enkla dubbelrum där frukosten ingår eller i lägenheter om du kan laga till frukosten själv och äta den i lugn och ro på balkongen. Hotellet har ett poolområde för sköna och avkopplande semesterdagar.