Tiara Beach

 • - All Inclusive ingår
 • - Vattenrutschkanor
 • - Flera pooler
 • - Uppvärmd inomhuspool

På populära hotell Tiara Beach i Sunny Beach har du stranden och centrum runt hörnet. På hotellet finns ett fint poolområde med vattenrutschkanor för alla med barnasinnet kvar.

Travelife-certifierat hotell

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Juniorsviter för 2-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för 2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 829 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 150 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

All Inclusive-hotellet Tiara Beach ligger på kort promenadavstånd till den fina stranden i Sunny Beach. Ett poolområde med två pooler med grundare del för de mindre barnen. Solsängar och parasoller. Vattenpark med tre vattenrutschkanor, varav en där du måste vara minst 130 centimeter lång för att åka, och två mindre vattenrutschkanor för de minsta barnen. Vattenparken är öppen kl. 9.00-14.00 och 16.00-18.00. Poolbar. Bufférestaurangen och bar.

I hotellets spa kan du koppla av och unna dig en skön spabehandling. Bastu, massage och skönhetsbehandlingar och frisör, mot avgift. Gratis gym. Uppvärmd inomhuspool. Barnklubb för barn mellan 4 till 17 år i hotellets regi och med engelsktalande personal. Barn under 4 år kan delta med sällskap av en vuxen. Lekplats. Kvällsunderhållning, kan uppfattas störande för vissa rum. Minimarket.

Gratis wifi i receptionsområdet. Reception dygnet runt. Lokal trafik.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive

All Inclusive

 • Frukostbuffé, kl. 7.30-10.00.
 • Kontinental frukost, kl. 10.00-11.00.
 • Lunchbuffé, kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé, kl. 18.30-20.30 - maj och september
 • Middagsbuffé, med två sittningar kl. 18.00-19.30 och kl. 20.00-21.30, under högsäsong.
 • Vårdad klädsel kvällstid, långbyxor för herrar.
 • Eftermiddagskaffe med tillbehör, kl. 16.00-18.00.
 • Snack, kl. 23.30-00.30.
 • Obegränsat med förfriskningar öl, vin samt lokala drinkar kl. 8.00-24.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från incheckning till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Sunny Beach

Dunav

Dunav är ett trevligt All Inclusive-hotell och här kommer hela familjen att trivas. Du bor i härliga och gröna omgivningar. Vill du ha en extra bekväm semester bokar du ett dubbelrum där All Inclusive är inkluderat och vill du utforska lokala restauranger väljer du ett dubbelrum med frukostbuffé. Luta dig tillbaka i en solstol vid poolen och njut av semestern!

Barcelo Royal Beach

Barcelo Royal Beach ligger nära den härliga och barnvänliga stranden i Sunny Beach. Här har hela familjen flera pooler att välja på och du bor i stora och fina rum, sviter eller lägenheter. Det finns ett stort utbud av faciliteter och aktiviteter. Vill du få en stund för dig själv så har hotellet ett spa med bland annat gym, bastu, inomhuspool och olika behandlingar.

Longoza

Longoza är ett trevligt All Inclusive-hotell som ligger på ett bekvämt promenadavstånd till den långa och barnvänliga stranden i Sunny Beach. Här kan du bada i poolen och de minsta i familjen och en egen pool.

Magnolia

Magnolia är ett enkelt hotell med promenadavstånd till den långa och härliga sandstranden i Sunny Beach. Här ska du bo om du inte har behov av så många faciliteter.