Dunav

Dunav är ett trevligt All Inclusive-hotell och här kommer hela familjen att trivas. Du bor i härliga och gröna omgivningar. Vill du ha en extra bekväm semester bokar du ett dubbelrum där All Inclusive är inkluderat och vill du utforska lokala restauranger väljer du ett dubbelrum med frukostbuffé. Luta dig tillbaka i en solstol vid poolen och njut av semestern!


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn. Dubbelrum med frukostbuffé för 2-3 personer, varav 1 barn. Familjerum för 3-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 250 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Dunav ligger i de södra delarna av Sunny Beach och härifrån har du en kort promenad till butiker, restauranger och barer. Härligt poolområde med en stor pool med en grundare del för barnen. Solsängar, parasoller och en poolbar som serverar enklare rätter. I hotellets bufférestaurangen äter du frukost, lunch och middag. Det finns även två à la carte-restauranger som serverar fiskrätter respektive pizza. Lobbybar och poolbar.

Lekplats. Biljard mot avgift. Gym mot avgift (ingår om du bokar All Inclusive). Bastu och massage, mot avgift.

Wifi ingår i allmänna utrymmen. Deponering mot avgift i receptionen.

Det är ca 1,2 kilometer till Blomstergatan och 300 meter till den fina stranden i Sunny Beach. Musik och folkliv från närliggande restauranger och barer kan uppfattas som störande. Lokaltrafik.

Måltider

Ingår:

  • Vissa rum har All Inclusive inkluderat och vissa rum har frukost inkluderat

All Inclusive

  • Frukostbuffé i huvudrestaurangen, kl. 07.30-10.00.
  • Lunchbuffé i huvudrestaurangen, kl. 12.00-14.00.
  • Lunch i pizzarestaurangen, kl. 12.00-14.00.
  • Middagsbuffé i huvudrestaurangen, kl. 18.00-20.00.
  • Middag i fiskrestaurangen, kl. 18.00-20.00.
  • Pizza, pasta och hamburgare, kl. 10.00-17.00.
  • Glass kl. 10.00-17.00.
  • Kaffe och te med tillbehör under olika tider mellan kl. 10.00 till 20.00.
  • Obegränsat med förfriskningar, öl, vin och lokala drinkar, kl. 10.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Sunny Beach

Barcelo Royal Beach

Barcelo Royal Beach ligger nära den härliga och barnvänliga stranden i Sunny Beach. Här har hela familjen flera pooler att välja på och du bor i stora och fina rum, sviter eller lägenheter. Det finns ett stort utbud av faciliteter och aktiviteter. Vill du få en stund för dig själv så har hotellet ett spa med bland annat gym, bastu, inomhuspool och olika behandlingar.

Longoza

Longoza är ett trevligt All Inclusive-hotell som ligger på ett bekvämt promenadavstånd till den långa och barnvänliga stranden i Sunny Beach. Här kan du bada i poolen och de minsta i familjen och en egen pool.

Tiara Beach

På populära hotell Tiara Beach i Sunny Beach har du stranden och centrum runt hörnet. På hotellet finns ett fint poolområde med vattenrutschkanor för alla med barnasinnet kvar.