Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4/5 Renlighet

75% av resenärerna rekommenderar

259 omdömen
Utmärkt
 
65
Väldigt bra
 
107
Bra
 
45
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
21

5 senaste omdömen

2017-06-27

av D1927AUsandrad Västerås, Sverige

Mycket bra läge och bra mat

All inclusive där maten var bra förutom frukosten som det fanns för lite valmöjligheter av om man inte gillade det som fanns. Inget vatten på rummet vid ankomst. Städning sker varje dag och det fanns inget att klaga på. Fint poolområde men ganska litet så kan vara svårt att få tag på solstol. Perfekt uppsyn om man reser med barn. Hotellet är centralt beläget vilket passade oss utmärkt, dessutom ganska nära stranden! Personalen har flera otrevliga och inte serviceminded personer tyvärr. Plus och minus för ett lugnt och skönt hotell med knappt någon underhållning.

 
2016-01-09

av 631AnnaS Kristianstad, Sverige

Firade dotterns födelsedag där 2009

Vi besökte Bulgarien första gången 2009 och valde att bo här. Då vi åkte sista v i september början på oktober så var inte maten på hotellet vad som "lovades" även om vi påpekade att alla resenärer ska ha samma rättigheter oavsett när man åker. Ett rent och fint hotell och super trevlig personal. Ligger när till allt. Men tyvärr lika så här så var mycket ner stängt.. men vi hade en bra vecka ändå. Och vi har besökt Bulgarien efter det och kommer boka till sommaren igen.

 
2015-07-16

av chvigren Skövde, Sverige

Oj!

Efter att i alla år hört ganska negativa omdömen om Bulgarien så bestämde vi oss väldigt hastigt för en resa dit och då till Hotel Dunav... Vilken överraskning! Hotellet är fräscht och med trevlig personal, rent och snyggt överallt. Vi hade en tvårumslägenhet eftersom vi reste 3 vuxna och den var väl tilltagen i storlek. Sängarna förvånansvärt mjuka ... Mkt bra all inclusive, det snålades inte på ngt, möjligtvis kan man tycka att lightdrycker kunde ingå till alla. (Det verkar som det ingår för diabetiker). Vällagad mat och mkt att välja på. Åker gärna tillbaka!

 
2014-06-30

av AnetteL326

Prisvärt hotell med trevlig personal

Åker tillbaka för 8:e gången i septemer till detta hotell. Har aldrig behövt gå hungrig från bordet. Ganska varierande buffe. Trevlig personal och det är rent o snyggt. Nära och bra till stranden och lagom promenadavstånd in till Blomstergatan. Finns även små tåg man kan åka med. Längtar till vi får åka igen .

 
2014-06-29

av calle83 Göteborg, Sverige

prisvärt

Efter att ha läst omdömen på detta hotell blev man lite orolig inför resan. Men å andra sidan mycket glatt överraskad! Rummen var fina och dom städades dagligen, Maten var riktigt bra. Dom som skrivit tidigare att det såg ut som slaktavfall hade kanske rätt då, men det var 2012. Mycket med fräscha grönsaker och olika sallader med fetaost får ost och annat. Luncher och middagar fanns det möjlighet att få nygrillat kött och fisk. Efterrätterna var bra om man gillar baklava och liknande, jag tyckte att det var ett stort plus att det var en hel del inhemsk mat, det var kul att testa och det mesta tyckte jag om! Det fanns en bar vid entrén för all inclusive, men det känns inte som att det är inbjudande till att festa på hotellet, men det gör inget för det fanns mängder med klubbar och barer att gå till. Det här är den billigaste all inclusive resa jag någonsin köpt. 3000 för en vecka och allt var så mycket bättre än vilken annan all inclusive som jag varit på i Cypern eller Kanarieöarna för i smitt 6000:- för en vecka.