Dubbelrum

Dubbelrum med balkong med havsutsikt eller med begränsad havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi och luftkonditionering ingår. Deponering mot avgift i receptionen. Hårtork. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 28 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Enrumslägenhet

Enrumslägenhet med balkong, vissa med havsutsikt och vissa med begränsad havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 27-39 kvadrameter.
Antal personer: 1-2 personer.

Mindre enrumslägenhet

Mindre enrumslägenhet med balkong och havsutsikt. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 27 kvadratmeter.
Antal personer: 1-2 personer.

Större enrumslägenhet

Större enrumslägenhet med balkong. Kombinerat sovrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 55 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Sovrum och kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabäddar i två bäddsoffor. Minikök med kokplattor, kylskåp, mikrovågsugn, vattenkokare, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: Ca 59 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer.