Briz Beach

Briz Beach ligger direkt ovanför sandstranden och shoppinggatan i Sunny Beach. Här bor du i enkla dubbelrum där frukosten ingår eller i lägenheter om du kan laga till frukosten själv och äta den i lugn och ro på balkongen. Hotellet har ett poolområde för sköna och avkopplande semesterdagar.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-2 personer. Mindre enrumslägenhet för 1-2 personer. Enrumslägenheter for 1-2 personer. Större enrumslägenheter for 2-4 personer, varav 1 barn. Tvårumslägenheter for 2-4 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 14 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 20 m
Till centrum: 0 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Briz Beach i Sunny Beach har ett litet poolområde med en pool med en barnsektion, solstolar och parasoller. Poolhanddukar mot avgift.

I hotellets bar kan du ta dig något gott att dricka och en bit mat i restaurangen.

Wifi ingår i receptionsområdet. Deponering mot avgift i receptionen för dubbelrummen. Parkering mot avgift. En supermarket ligger granne med hotellet. Musik och folklivet från restauranter och barer runt hotellet kan uppfattas som störande. Gågata med affärer, restauranger och barer måste korsas för att komma till stranden.

Måltider

Dubbelrum
Ingår:

  • Frukostbuffé

Lägenheter

  • Inga måltider ingår

Mot tillägg:

  • Frukostbuffé

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Sunny Beach

Dunav

Dunav är ett trevligt All Inclusive-hotell och här kommer hela familjen att trivas. Du bor i härliga och gröna omgivningar. Vill du ha en extra bekväm semester bokar du ett dubbelrum där All Inclusive är inkluderat och vill du utforska lokala restauranger väljer du ett dubbelrum med frukostbuffé. Luta dig tillbaka i en solstol vid poolen och njut av semestern!

Longoza

Longoza är ett trevligt All Inclusive-hotell som ligger på ett bekvämt promenadavstånd till den långa och barnvänliga stranden i Sunny Beach. Här kan du bada i poolen och de minsta i familjen och en egen pool.

Tiara Beach

På populära hotell Tiara Beach i Sunny Beach har du stranden och centrum runt hörnet. På hotellet finns ett fint poolområde med vattenrutschkanor för alla med barnasinnet kvar.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passar dig som vill bo med bästa läge i Sunny Beach, med närhet till både strand och nöjen i centrum. Poolområdet bjuder på utsikt över havet och den fina sandstranden ligger alldeles intill. All Inclusive ingår.