Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7 av 10 baserat på 22 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,0 / 10
Städning
 
7,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,0 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
6,7 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Prisvärt. Nära till stranden. Fräscht rum och trevlig personal. Poolen är liten men fungerar.
-
Väldigt litet kök med mycket begränsad utrustning. En kastrull, stekpanna, 2 av sked, gaffel kniv. Ingen olja eller skärbräda eller större kniv. Väldigt litet kylskåp. Rum mot promenad strand rekommenderas ej för ljudkänsliga då hög musik spelas från Paris hjulet mellan 11-02

Bekräftad gäst: 2024-07-02


9 av 10

+
Hade tur att få rum mot bakgården. Det var väldigt hög volym på krogana på kvällarna.
-

Bekräftad gäst: 2024-07-02


10 av 10

+
Allt så fantastiskt nöjd så jag kommer tillbaka nästa sommar med syrran och två stora barn
-
Utsikten från balkongen mot havet och allt som hände nere på gatan riktigt trevligt

Bekräftad gäst: 2024-06-25


9 av 10

+
Närheten till stranden och folkliv, utsikten, trevlig personal. Musiken slutade oftast före 24.00
-
Dela ut shampo och balsam varje dag som det har använts (dvs inte finns något kvar)

Bekräftad gäst: 2024-06-25


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

16 omdömen
Utmärkt
 
6
Väldigt bra
 
5
Bra
 
2
Mindre bra
 
3
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2024-06-28

av pjpojken Ljusdal, Sverige

Prisvärt och nära allt

Rymliga och rena rum, bedårande havsutsikt, nära strand och pool och med allt som behövs i närheten. Här vinner Briz gentemot många andra hotell. På minussidan låg ojämn kvalitet i bemanning/service. Men det vägdes upp av att allt klarades upp när receptionen kontaktades och åtminstone ett par stjärnor där grep in. Restaurangen var också bra med vettiga priser och trevlig personal. Alltså ett mycket bra hotell i förhållande till kostnaden.

 
2016-08-06

av Ellinorvik Nyköping, Sverige

"No service and safety"

Detta hotell förtjänar inte 3 stjärnor.. När vi kom till hotellet och ska betala deposition på 400 kr så har dom inte växel på hotellet i deras egna valuta, vilket betydde att vi var tvungna att gå ut och handla nåt mitt i natten. När vi kom in i våra lägenheter luktade båda avlopp. Porslinet i skåpen var smutsiga och en del lampor och eluttag var trasiga. Hela vistelsen har varit sådär. Hotellets läge är bra... Enda anledningen till att hotellet har 3 stjärnor är eftersom det är nära till allt. Precis lagom avstånd "The strip" där klubbarna ligger, samt till affärer, vattenland osv. Stranden ligger precis utanför dörren. Perfekt läge för ungdomar. Hotellet är hyfsat modernt inrett men väldigt slitet i sig. Små balkonger. Mycket är trasigt/fläckigt. Handdukarna luktar surt och byts inte ut, brännmärken på stolar osv. Inte heller lakanen byttes ut under vår vistelse. Städningen kan inte klassas som städning... Disken som diskats har skikt kvar av smuts och badrummet rengörs inte. En del mynt som låg framme försvann och vissa dagar bäddades inte sängarna. De snålade till och med in på toapappret. Vid poolen är solstolarna trasiga och poolen var helt grumlig... Såg inte skymten av någon städpersonal vid poolen på en vecka. Det som känns väldigt fult är att hotellet utnyttjar att 90% ungdomar bor där och försöker bötfälla folk för allt. En fot på bordet i lobbyn= 20 euro i böter, 50 euro om det är för många i hissen osv. Man får heller inte väsnas mellan 23-8 vilket är förståeligt såklart men även mellan 14-16??? Det ironiska i det hela var att det var oväsen varenda natt. Hotellrummen har ingen ljudisolering alls! Aldrig varit med om liknande... Är du ljudkänslig? Välj ett annat hotell! Hela nätterna har bestått av smällar i dörrar och skrik i korridorerna. Frukostbuffén var helt okej.. Lite pålägg, nån frukt, nån korv och lite flingor med varm mjölk som dock stått framme. Inget för den kräsna. AC'n var jättebra, likaså wi-fit i lobbyn. Wi-fi ingår dock ej på rummet. Det värsta av allt under vår vistelse var att vår dörr var trasig.. Vi sa till och fick svaret att dom skickar upp nån "idag eller imorgon".. Senare på natten när vi kommer hem står vår dörr helt vidöppen????! Påpekar det för personalen som knappt har något intresse av att hjälpa till, men dom skickar upp en kille för att fixa det. Dagen efter är dörren lika trasig igen. Suck. Det enda positiva med hotellet är som sagt läget och den moderna inredningen. Jag skulle INTE rekommendera detta hotell till hotellgäster som förväntar sig bra service och ett rofyllt hotell med hög säkerhet.

 
2023-06-26

av joank456 Tallaght, Irland

Cheap and cheerful

Lovely hotel , clean comfortable bed , lovely staff and v helpful . Lovely few of the beach . Cannot fault this little gem . Fantastic location . The restaurant attached to hotel is lovely . Nice breakfast. Pool v small but did not bother us as we prefer the beach .

 
2023-03-07

av David C Glasgow, Storbritannien

A star in Bourgas.

We were booked into other accommodation which was a total nightmare from the word go.We were introduced to the Britz by a holidaying rep,and never looked back.Have tried to book since and failed,due to its popularity,5☆ review without hesitation.

 
2019-09-07

av Lyndseysmith250

Fantastic

Stayed hear for a week and all I can say is the staff are helpful and friendly and apartments are really clean and modern. The cleaners are in every day and are friendly .would highly recommend would definitely say hear again