Longoza

Longoza är ett trevligt All Inclusive-hotell som ligger på ett bekvämt promenadavstånd till den långa och barnvänliga stranden i Sunny Beach. Här kan du bada i poolen och de minsta i familjen och en egen pool.


Rumstyper

Dubbelrum för 2-3 personer.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 58 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 300 m
Till centrum: 400 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Longoza är ett bekvämt All Inclusive-hotell för hela familjen och här kan du både bada i havet efter morgonpromenaden och i poolen på eftermiddagen. Till den långgrunda stranden i Sunny Beach är det 300 meter.

Longoza bjuder på en fin trädgård med två poolområden. Ett poolområde med en pool för hela familjen där du kan leka, simma eller bara hitta en egen vrå i skuggan. Det andra poolområdet har en barnpool och en lekpark för de allra minsta. Solstolar och parasoller ingår och finns på båda poolområdena. Det finns även en inomhuspool och ett gym.

Bufférestaurangen bjuder på frukost, lunch och middag och blir du sugen på nåt gott på eftermiddagen så finns både kaffe och te, kakor, pizza och glass! Arkadspel, bordtennis och biljard mot avgift. Lekplats.

Wifi ingår över hela hotellet. Begränsad genomfartstrafik. .

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé, kl. 07.30-10.00.
  • Lunchbuffé, kl. 12.00-14.00.
  • Middagsbuffé, kl. 18.30-20.30.
  • Eftermiddagsfika med kakor, pizza, glass och frukt, kl. 16.00-17.00.
  • Obegränsat med lokala drycker, öl, vin, läsk och juice, kl. 10.00-23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 på avresedagen.

Ankommer ditt flyg efter kl. 02.30 på natten kan du inte räkna med att få tillgång till ditt hotellrum förrän ca kl. 15.00 på dagen. Går ditt flyg hem senast kl. 02.30 på natten måste du lämna rummet kl. 12.00 dagen innan.

Alla hotell, Sunny Beach

Dunav

Dunav är ett trevligt All Inclusive-hotell och här kommer hela familjen att trivas. Du bor i härliga och gröna omgivningar. Vill du ha en extra bekväm semester bokar du ett dubbelrum där All Inclusive är inkluderat och vill du utforska lokala restauranger väljer du ett dubbelrum med frukostbuffé. Luta dig tillbaka i en solstol vid poolen och njut av semestern!

Tiara Beach

På populära hotell Tiara Beach i Sunny Beach har du stranden och centrum runt hörnet. På hotellet finns ett fint poolområde med vattenrutschkanor för alla med barnasinnet kvar.

Sentido Neptun Beach

Sentido Neptun Beach passar dig som vill bo med bästa läge i Sunny Beach, med närhet till både strand och nöjen i centrum. Poolområdet bjuder på utsikt över havet och den fina sandstranden ligger alldeles intill. All Inclusive ingår.

Briz Beach

Briz Beach ligger direkt ovanför sandstranden och shoppinggatan i Sunny Beach. Här bor du i enkla dubbelrum där frukosten ingår eller i lägenheter om du kan laga till frukosten själv och äta den i lugn och ro på balkongen. Hotellet har ett poolområde för sköna och avkopplande semesterdagar.