1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Sejko

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Ingrid,
Göteborg

+
-
Fler galgar endas tre st och vi var tre kvinnor

Bekräftad gäst: 2019-06-07


9 av 10

,

+
Bra läge med pool och nära strand med gratis solstolar. Trevlig personal
-
Restaurangen var helt ok med frukost men middag var det sämre med litet utbud. Luktade en del på WC och duschen svämmade ständigt över när man duschade så golvet blev sjöblött

Bekräftad gäst: 2019-05-31


10 av 10

Malin,
Malmö

+
Väldigt härlig personal
-

Bekräftad gäst: 2019-05-27


9 av 10

Sylvia ,
Hedemora

+
Att det var mindre hotell. Bra läge. Nära till allt.
-
Tycker det var jättedåligt att poolen inte var fylld med vatten och klar när gästerna kommer. Det är för kallt att bada i havet så vi hade räknat med att bada i poolen. Har man problem med benen så var det inte lätt att komma i havet. Min första resa och som jag fick bada.

Bekräftad gäst: 2019-05-27


8 av 10

Berit,
Kolmården

+
Läget centralt o nära vattnet.Duktiga städerskor
-
Nya solstolar behövs.Städning av hotellets strandområde

Bekräftad gäst: 2019-05-24


10 av 10

Jim,
Smedjebacken

+
Rummet med havsutsikten vi hade. Den var fantastiskt fin!
-
Ett bra förslag till hotellet är att fylla poolen med vatten tills att gästerna anländer.

Bekräftad gäst: 2019-05-24


9 av 10

,

+
Fina och fräscha rum
-
Reste med två barn, 7mån och 2år. Fanns ingen spjälsäng på hotellet och inga barnstolar på restaurangen.

Bekräftad gäst: 2019-05-24


6 av 10

Hans,
Göteborg

+
Läget
-
Att jag inte fick byta rum.Fick rum ut mot en trafikerad gata.Det fanns gått om rum med havsutsikt.Detta var ju säsongens första resa.Poolen var inte fylld.Sa till på hotellet och Apollo.Jag kom på måndag kväll och på fredag gick det att bada.Köpte resa till Sejko för att tillgång till pool.

Bekräftad gäst: 2019-05-20


10 av 10

Anneli,
Halmstad

+
Läget. Personalen. Rummen
-

Bekräftad gäst: 2019-05-20


6 av 10

Pia,
Hjo

+
Fina rum o trevlig personal
-
Mer varierad frukost

Bekräftad gäst: 2019-05-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 3/5 Sovkvalitet
 • 4/5 Rum
 • 3,5/5 Service
 • 3,5/5 Standard
 • 3,5/5 Renlighet

20% av resenärerna rekommenderar

48 omdömen
Utmärkt
 
10
Väldigt bra
 
21
Bra
 
12
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-05-29

Inlägg av Tina628 Gävle, Sverige

Bodde 1 vecka

Vi bokade via Apollo, ett dubbelrum med havsutsikt för 3 personer. Vi fick en dubbelsäng + bäddsoffa. Det var rent och fräscht. Städning varje dag, nya handdukar varje dag, sängkläder 2 ggr/vecka. Litet kylskåp, Tv, AC som bara gick att ställa in ibland men oftast var det bara på eftermiddagarna vi behövde ha den på en stund. Eftermiddags/kvälls sol på balkongen. Vi fick ett kort som nyckel, denna används för att elen ska fungera. Fungerade bra för oss. Bra tryck i dusch, kunde bli riktigt hett varmvatten. Sängarna var riktigt hårda, då var vi 3 ”lätta” tjejer. Kuddarna var bra, fanns även ett stort täcke om man tyckte det blev kallt. Frukosten serverades fram till kl 10, det var nästintill lika varje dag, kaffe,te, juice, yoghurt, flingor, olika ägg, korv/bacon, olika sorters bröd med lite olika pålägg. Hotellet var rent, däremot nere vid deras ”strand” städades det inte ofta. Poolen provades inte, var tömd på vatten i ca 3 dagar. Fanns inga solstolar där utan bord till uteserveringen står rätt nära. Man lär gå igenom restaurangen/frukosten för att komma ner till stranden. Eller ta en omväg på utsidan. Strandbaren var inte öppen när vi var där. Solstolarna står på betong sedan är det småsten vid vattenkanten, därefter blir det stora stenar och man såg tydligt en del sjöborrar. Vi fick lätt stolar, kanske för att säsongen inte riktigt kommit igång. Restaurangen provades till lunch 1 gång, inte direkt prisvärt. Man vet inte exakt vilka som jobbar på hotellet då det hänger ”civil” klädda på uteserveringen till restaurangen varje dag. Det kommer även ungdomar på eftermiddagarna och hänger på stranden + parkeringen. Mitt emot receptionen, över vägen finns en liten supermarket + ATM (uttag kostar 700 lek) nästan bredvid. Finns sedan 2 st större supermarkets, 1 åt vardera håll. Tog ca 5-10 min att gå till strandpromenaden där det finns många restauranger. La petite en väldigt bra restaurang ligger nästan bredvid hotellet till höger när du kommer ut från receptionen.

 
2018-06-08

Inlägg av AmiGil sweden

Jättebra hotell

Bott här snart en vecka. Superfräscha rum, rent o snyggt o jättebra städning. Polen är liten men tillräcklig och ren o fräsch. Inte många solstolar men tror säkert de kan fixa fram flera om det behövs. Stranden stenig men funkar med badskor. Nya massiva träsolstolar med tjocka dynor, jättebekvämt. Frukosten är helt ok med allt som behövs, dock kanske det kallskurna borde stå på en kall platta. Hjälpsam personal. Rekommenderas starkt!

 
2018-06-02

Inlägg av Andreas T

Fint hotell

Hej! Har bott på hotell sejko i en vecka och det har fungerat kanon! Ligger fint vid havet och bra service! ett litet minus är restaurangen som har en liten meny! Städning ute på pool området kunde varit bättre men trots detta en stark 4 / 5.

 
2017-08-08

Inlägg av thezzyy

Bra läge

Hotellet ligger längs med huvudgatan med bra gångavstånd till strandpromenaden. Rummen var rena och fina, trevlig och hjälpsam receptionist. Helt okej frukost där det fanns mycket att välja mellan. Stranden inte bra. Gamla, trasiga solstolar och man ligger verkligen som packade sillar. Deras wi-fi var dåligt och fungerade inte så bra. Poolen var smutsig och inte så fräsch. Åt lunch där en gång och det var tyvärr den sämsta maten vi åt under hela vistelsen i Saranda.

 
2017-07-29

Inlägg av 865mariah Stockholm, Sverige

Bra hotell

Kom med bilen från Tirana och stannade vi första hotellet vi såg. Helt ok med rum och frukost men fick ingen "känsla " för hotellet. Strand som ingick men det var mycket trångt mellan solstolarna. Men härligt fint vatten!😃