Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 40 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Service
 
7,7 / 10

Senaste omdömena


3 av 10

+
Läget. Stora och bekväma rum.
-
frukosten! När man gick ner efter kl 9 så var allt slut och blev inte heller påfyllt! har behövt äta frukost ute 5 ggr för det inte fanns någon mat kvar. lyhört, man kunde int sova på grund av all ljud från gatan. Ingen information när man kom fram, vi fick kortet till rummet och thats it. Han som jobbade där då tog inte ens våra pass, var själv tvungen att säga till och fråga vilken våning vi ska upp till. Han fikade ute med sina vänner i ett annat café framför hotellet och var stressad till att gå tillbaka. När man duschar så blir det översvämning i toalett på grund av att vattnet inte går ner.:)

Bekräftad gäst: 2022-09-13


9 av 10

+
Hotellet var inte fel på , men Apollo personalen var inte hjälpsama och kunde inte svenska och era utflykter var kass överreklamielade.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


8 av 10

+
Privat strand
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


8 av 10

+
Läget, egen strand och receptionspersonalen.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-06


7 av 10

+
Läge rummet och balkongen
-
Trasig stege i poolen som inte åtgärdades

Bekräftad gäst: 2022-09-02


8 av 10

+
De låg nära allt. Rent bra service.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-02


6 av 10

+
Trevlig personal
-
Poolen var smutsig och grumlig, poolområdet var slitet.

Bekräftad gäst: 2022-08-26


5 av 10

+
Inget , inget meddelar att höger o vänster va hög musik till sen i natt..... Inte alla åker att festa
-
De var inte förberedda som de ska !

Bekräftad gäst: 2022-08-26


8 av 10

+
Stranden
-

Bekräftad gäst: 2022-08-19


10 av 10

+
Supersöt och trevlig personal, extra stjärna till tjejerna i receptionen! Vi hade lagt till havsutsikt, värt varenda krona. Så magisk view från balkongen.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

20% av resenärerna rekommenderar

57 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
25
Bra
 
14
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2022-09-13

av m_mickee

Absurt hotel

Rummet luktar avlopp, Personalen är otrevliga och inte hjälpsamma . AC fungerar jättedålig och bädden inte bekväma och utan täcke. Jag skulle inte rekommendera detta hotel. Vi är tre vuxna vänner som bokade och vi fick ett rum med två double säng trotts att vi hade bokat separata säng.

 
2022-06-27

av camilladY4292ZA

EXTREMT hög ljudnivå både dag och kväll.

Fantastiskt läge och jättefint hotell. Underbar och hjälpsam personal. Mycket fin strandbar och mysigt. Dock var det EXTREM hög musik både dag och kväll. På kvällen var det EXTREMT hög musik från Apollos Hotell dom ligger bredvid. Allt det fina och underbara förstördes av den höga ljudnivån. Vi älskar musik men när det är så högt på balkongen att man måste skrika till sin familj, är det INTE acceptabelt. Boka INTE detta hotell om du önskar en mysig och trevlig semester.

 
2019-10-01

av Lussan76 Göteborg, Sverige

Hjälpsam personal

Vi är väldigt nöjda med sejko som helhet. Fint frächt hotell och hjälpsam personal. Det var en kvinna i receptionen som hela tiden försökte få oss att åka på utflykt med hennes man som är taxichaufför. Hon pratade mkt i telefon och bråkade hörde man. Det tyckte vi var oproffsigt men de andra var superbra! Sängarna var väldigt bekväma! AC funkade bra. Fanns litet kylskåp. Väldigt fin utsikt från balkongen, detta gäller inte rummen mot gatan. Duschen var härlig med bra tryck. Akta bara för vattnet kan bli brännhett. Bra städning varje dag! Frukosten var tråkig. Samma varje dag. Inte i min smak. Dåligt utbud på annan mat generellt. Men det finns ju mängder av ställen att äta på runt om. Stranden var stenig och det var rätt stora bumlingar som vi anser de kunde ta bort. Sköna solstolar. Litet minus för att parasollerna inte gick att fälla ner. Blev mkt skugga och lite möjligheter att sola. Vattnet var kristallklart och väldigt fint. Poolen var extremt tråkig och det fanns inga solstolar. Några hittade stora glasskärvor i barnpoolen pga ett glas som gått sönder. Är du en person som uppskattar pool är inte sejko rätt hotell. Läget var väldigt bra. Tog 5-7 min att gå ner till centrum. Vi kommer återvända!

 
2019-09-02

av 7annical

Bra läge

Hotellet ligger på huvudgatan med baksidan mot havet. Balkongerna mot havet har en fantastisk utsikt. De har även balkonger mot gatan eller mot en bar, dessa är nog inte lika trevliga pga ljudvolymen. Rummen är stora och fräscha och har både kyl och frys och bra Ac. Skön stor dubbelsäng samt en soffgrupp som även den går att sova i. Vi var mycket nöjda med servicen på hotellet, trevlig personal i lobbyn. Frukosten var ok men såg inte rolig ut mot slutet av frukost tiden. Vi åker gärna till detta hotell igen, litet och gemytligt och plus för gratis solstolar på stranden för hotellets gäster

 
2019-07-25

av Dunkisarna44 Jönköping, Sverige

Över förväntan!

Mycket bra hotell! Super härlig personal som alltid var trevliga och hjälpsamma. Dom tog sig alltid tid och små prata lite under veckan för att se att vi hade det. Extra plus till städpersonalen som gjorde ett fantastiskt fint arbete! Alltid rent och snyggt, beachen var toppen och hela upplevelsen kändes väldigt proffsigt! Det enda minuset var att det var lite hög musik vid baren jämte och vid beachen ett en-två dagar men det var inget som vi störde oss i helheten. Men ska ni boka rum så rekommenderar jag att önska ett rum på högra sidan av hotellet. Vänstra sidan är vid baren och det kan bli rätt så hög musik på kvällarna. Vi råkade ut för detta men personalen löste så vi kunde byta rum till ett på högra sidan så vi är nöjda!