Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

20% av resenärerna rekommenderar

54 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
24
Bra
 
14
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2019-10-01

av Lussan76 Göteborg, Sverige

Hjälpsam personal

Vi är väldigt nöjda med sejko som helhet. Fint frächt hotell och hjälpsam personal. Det var en kvinna i receptionen som hela tiden försökte få oss att åka på utflykt med hennes man som är taxichaufför. Hon pratade mkt i telefon och bråkade hörde man. Det tyckte vi var oproffsigt men de andra var superbra! Sängarna var väldigt bekväma! AC funkade bra. Fanns litet kylskåp. Väldigt fin utsikt från balkongen, detta gäller inte rummen mot gatan. Duschen var härlig med bra tryck. Akta bara för vattnet kan bli brännhett. Bra städning varje dag! Frukosten var tråkig. Samma varje dag. Inte i min smak. Dåligt utbud på annan mat generellt. Men det finns ju mängder av ställen att äta på runt om. Stranden var stenig och det var rätt stora bumlingar som vi anser de kunde ta bort. Sköna solstolar. Litet minus för att parasollerna inte gick att fälla ner. Blev mkt skugga och lite möjligheter att sola. Vattnet var kristallklart och väldigt fint. Poolen var extremt tråkig och det fanns inga solstolar. Några hittade stora glasskärvor i barnpoolen pga ett glas som gått sönder. Är du en person som uppskattar pool är inte sejko rätt hotell. Läget var väldigt bra. Tog 5-7 min att gå ner till centrum. Vi kommer återvända!

 
2019-09-02

av 7annical

Bra läge

Hotellet ligger på huvudgatan med baksidan mot havet. Balkongerna mot havet har en fantastisk utsikt. De har även balkonger mot gatan eller mot en bar, dessa är nog inte lika trevliga pga ljudvolymen. Rummen är stora och fräscha och har både kyl och frys och bra Ac. Skön stor dubbelsäng samt en soffgrupp som även den går att sova i. Vi var mycket nöjda med servicen på hotellet, trevlig personal i lobbyn. Frukosten var ok men såg inte rolig ut mot slutet av frukost tiden. Vi åker gärna till detta hotell igen, litet och gemytligt och plus för gratis solstolar på stranden för hotellets gäster

 
2019-07-25

av Dunkisarna44 Jönköping, Sverige

Över förväntan!

Mycket bra hotell! Super härlig personal som alltid var trevliga och hjälpsamma. Dom tog sig alltid tid och små prata lite under veckan för att se att vi hade det. Extra plus till städpersonalen som gjorde ett fantastiskt fint arbete! Alltid rent och snyggt, beachen var toppen och hela upplevelsen kändes väldigt proffsigt! Det enda minuset var att det var lite hög musik vid baren jämte och vid beachen ett en-två dagar men det var inget som vi störde oss i helheten. Men ska ni boka rum så rekommenderar jag att önska ett rum på högra sidan av hotellet. Vänstra sidan är vid baren och det kan bli rätt så hög musik på kvällarna. Vi råkade ut för detta men personalen löste så vi kunde byta rum till ett på högra sidan så vi är nöjda!

 
2019-05-29

av Tina628 Gävle, Sverige

Bodde 1 vecka

Vi bokade via Apollo, ett dubbelrum med havsutsikt för 3 personer. Vi fick en dubbelsäng + bäddsoffa. Det var rent och fräscht. Städning varje dag, nya handdukar varje dag, sängkläder 2 ggr/vecka. Litet kylskåp, Tv, AC som bara gick att ställa in ibland men oftast var det bara på eftermiddagarna vi behövde ha den på en stund. Eftermiddags/kvälls sol på balkongen. Vi fick ett kort som nyckel, denna används för att elen ska fungera. Fungerade bra för oss. Bra tryck i dusch, kunde bli riktigt hett varmvatten. Sängarna var riktigt hårda, då var vi 3 ”lätta” tjejer. Kuddarna var bra, fanns även ett stort täcke om man tyckte det blev kallt. Frukosten serverades fram till kl 10, det var nästintill lika varje dag, kaffe,te, juice, yoghurt, flingor, olika ägg, korv/bacon, olika sorters bröd med lite olika pålägg. Hotellet var rent, däremot nere vid deras ”strand” städades det inte ofta. Poolen provades inte, var tömd på vatten i ca 3 dagar. Fanns inga solstolar där utan bord till uteserveringen står rätt nära. Man lär gå igenom restaurangen/frukosten för att komma ner till stranden. Eller ta en omväg på utsidan. Strandbaren var inte öppen när vi var där. Solstolarna står på betong sedan är det småsten vid vattenkanten, därefter blir det stora stenar och man såg tydligt en del sjöborrar. Vi fick lätt stolar, kanske för att säsongen inte riktigt kommit igång. Restaurangen provades till lunch 1 gång, inte direkt prisvärt. Man vet inte exakt vilka som jobbar på hotellet då det hänger ”civil” klädda på uteserveringen till restaurangen varje dag. Det kommer även ungdomar på eftermiddagarna och hänger på stranden + parkeringen. Mitt emot receptionen, över vägen finns en liten supermarket + ATM (uttag kostar 700 lek) nästan bredvid. Finns sedan 2 st större supermarkets, 1 åt vardera håll. Tog ca 5-10 min att gå till strandpromenaden där det finns många restauranger. La petite en väldigt bra restaurang ligger nästan bredvid hotellet till höger när du kommer ut från receptionen.

 
2018-06-08

av Ami Z sweden

Jättebra hotell

Bott här snart en vecka. Superfräscha rum, rent o snyggt o jättebra städning. Polen är liten men tillräcklig och ren o fräsch. Inte många solstolar men tror säkert de kan fixa fram flera om det behövs. Stranden stenig men funkar med badskor. Nya massiva träsolstolar med tjocka dynor, jättebekvämt. Frukosten är helt ok med allt som behövs, dock kanske det kallskurna borde stå på en kall platta. Hjälpsam personal. Rekommenderas starkt!