Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
6,6 av 10 baserat på 95 omdömen
Övergripande bedömning
 
6,6 / 10
Städning
 
7,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
6,3 / 10
Mat och dryck
 
6,6 / 10
Rum/lägenhet
 
7,5 / 10
Service
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Närheten till havet. Egen badplats med solstolar. Trevlig personal. Bra frukost.
-
Rummet va mindre än förväntat. Bilderna sa något annat. Dom hade varken flytande tvål eller duschtvål, det fick vi köpa själva. Man hade behövt ett till kort till dörren.

Bekräftad gäst: 2024-07-19


8 av 10

+
Bra läge, fina rum, ac utan kostnad. Bra restaurang.
-
Hotellet var bra.

Bekräftad gäst: 2024-07-19


6 av 10

+
Läget, egen strand
-
Hög musik spelades fram till 02 vi intilliggande bar. Öronproppar är et absolut måste för att kunna sova

Bekräftad gäst: 2024-07-19


10 av 10

+
Bra bemötande nära till allt
-
Nära havet o stranden

Bekräftad gäst: 2024-07-05


2 av 10

+
Hotellet var bekvämt och med ett otroligt fint strandområde.
-
Baren intill är otroligt störande och förstörde semestern för oss på många sätt. Den ägs av hotellet, vilket gör det omöjligt att förstå hur de kan spela så otroligt hög musik på kvällarna.

Bekräftad gäst: 2024-06-30


1 av 10

+
Utsikten
-
På alla sätt

Bekräftad gäst: 2024-06-16


8 av 10

+
Läget, närheten till centrum. Samt att de hade egen strand med strandbar.
-
Säkerhetsskåpet i rummet är för små. Man får in sitt pass och lite småplock, men laptopen fick ligga utanför synligt. Alla hotell måste räkna med att folk har med sig jobbet på sina resor.

Bekräftad gäst: 2024-06-07


10 av 10

+
Personalen
-
Vc till stranden var inte ok.

Bekräftad gäst: 2023-10-08


3 av 10

+
Utsikten i rum nummer 2
-
ingen fungerande Pool, Säkerheten var 0 då man delat ut masternycklar till vissa rum

Bekräftad gäst: 2023-10-01


4 av 10

+
Läget
-
Ingen i receptionen kunde tillräckligt mycket engelska för att kunna hjälpa oss med problem & förfrågningar. Det var skräp i poolen under hela vistelsen och ingen som städade den. Frukosten var för enformig, ingen variation och för lite att välja på.

Bekräftad gäst: 2023-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 3,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 3,5/5 Renlighet

20% av resenärerna rekommenderar

65 omdömen
Utmärkt
 
11
Väldigt bra
 
26
Bra
 
18
Mindre bra
 
5
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2023-10-09

av Pamela L

Saranda Hösten 23

Poolen var inte igång - när den startades var där ingen rening så den var full med smuts och fågelträck, dvs otjänlig Strandbaren var stängd Man deladade ut Masternyckel till ett av rummen. vårt resesällskap, så dom kund öppna alla hotellrum Vårt första rum stank av avlopp Vårt andra rum var fint och mer uppgraderat än dom i källaren Läget är bra, och stranden funkar om man inte vill ge sig iväg till annan strand Personalen tyvärr lite dåliga på Engelska, men hjälpsamma

 
2023-07-27

av Filippa S Stockholm, Sverige

Hotel Sejko Albanien

Fint hotellrum högst upp (Be om rum 405 eller närliggande) med stor(!) terass, dock väldigt sparsamt inredd - hade varit trevligt med en soffgrupp samt ett parasoll, men återigen väldigt fint med utsikt mot havet. Helt ok frukost, inget stort sortiment utan väldigt enkelt, god yoghurt och frukt. Ligger perfekt vid egen strand och man kan även lägga sig en bit ut på en lite stenpir där man kan hoppa i havet. Stranden är väldigt stenig så badskor är nog att föredra. Tyvärr var det otroligt (alltså orimligt) hög och störande musik från Hotel Grand/restaurang Escape Lounge samt klubb bredvid fram till 23.30 varje vardag samt till 02 fre-lör, detta bör man veta innan man bokar och vill du sova tidigare än så är det bara att glömma, det dånar! Jag läste om detta innan vi bokade och tänkte, hur illa kan det vara?! Det var illa - men det är så klart inte hotellets fel. Hotellet ligger väldigt bra, man kan promenera åt olika håll och det finns många restauranger att välja på. Mitt emot finner ni en bra liten livs med vatten, vin, snacks etc samt även en bankomat, det är något man också bör ha i åtanke när man reser hit - Hotellet tar ENDAST kontanter och inga kort över huvudtaget - något sketchy kan jag tycka när det handlar om en så pass stor summa samt att man registrerar sitt kort via booking.com så det var inte riktigt vi förberedda på. (Euro går inte att få ut så förbered er även på en rejäl växelkurs, vårt hotell blev 3000sek dyrare pga detta) Inte så kul! Överlag mycket kontanter på alla barer och restauranger med undantag för kort. Fin resa med vackert väder och härliga bad!

 
2023-07-10

av Lena M Huddinge, Sverige

Lena o Micke

Bästa sängen, bra frukost, dusch, härliga handdukar. Få personer på poolområdet gav bra avkoppling. Trevlig personal. Minus var skräpig pool, saknade torkställning på balkongen att hänga upp blöta badkläder. Tyvärr var det mycket hög och störande musik från närliggande restauranger ända fram till 23.30 varje kväll, men det kan inte hotell Sejko lastas för.

 
2022-09-13

av m_mickee

Absurt hotel

Rummet luktar avlopp, Personalen är otrevliga och inte hjälpsamma . AC fungerar jättedålig och bädden inte bekväma och utan täcke. Jag skulle inte rekommendera detta hotel. Vi är tre vuxna vänner som bokade och vi fick ett rum med två double säng trotts att vi hade bokat separata säng.

 
2022-06-27

av camilladY4292ZA

EXTREMT hög ljudnivå både dag och kväll.

Fantastiskt läge och jättefint hotell. Underbar och hjälpsam personal. Mycket fin strandbar och mysigt. Dock var det EXTREM hög musik både dag och kväll. På kvällen var det EXTREMT hög musik från Apollos Hotell dom ligger bredvid. Allt det fina och underbara förstördes av den höga ljudnivån. Vi älskar musik men när det är så högt på balkongen att man måste skrika till sin familj, är det INTE acceptabelt. Boka INTE detta hotell om du önskar en mysig och trevlig semester.