Kundomdömen om Saranda Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 74 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,6 / 10
Service
 
7,6 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-10-04


7 av 10

+
Balkong med hel havsutsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-30


9 av 10

+
Läget. Lagom stort, familjärt. Lugnt. Städning perfekt.Utmärkt frukostbuffé.Säkerhetsskåp på rummet utan avgift. Bra fungerande Wifi.
-
Mer avställningsytor och upphängningsanordningar i badrum. Torkställ för handdukar och badkläder på balkong. Duschdraperi eller -dörr för att slippa blött golv utanför duschutrymmet. Kanske en vattenkokare?

Bekräftad gäst: 2019-09-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

+
Mycket trevlig personal. Rent o snyggt. Lugnt och sköna bad i hav o pool.
-
Bättre duschar som inte blter ner hela badrummet.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

+
Mycket rent o fräscht. Lugnt läge. Gick bra att nå stranden då trappan ner hade räcke.
-
Man behöver inte byta handdukar o lakan varje dag. Miljöskäl. Missnöjd vid avresa. Blev lovad frukostpåse men när vi checkade ut var det ingen i receptionen. Vi lade nycklarna på disken o besvikna att vi inte fick ngn ”frukost”

Bekräftad gäst: 2019-09-27


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


8 av 10

+
nära till vattnet, fin utsikt
-

Bekräftad gäst: 2019-09-23


9 av 10

+
-
Kanske dax att införa lite miljö tänk ... kändes väldigt onödigt att byta handdukarna varje dag (en del ej använda) trots att vi hängde upp dom o ej tyckte de va dax att byta

Bekräftad gäst: 2019-09-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

63 omdömen
Utmärkt
 
36
Väldigt bra
 
17
Bra
 
10
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2019-09-23

Inlägg av Per-Arne S Sigtuna, Sverige

Snyggt hotell med strandläge...

Fint o välstädat hotell med privat strand. Själva stranden består mestadels av sten o grus. Inte så trevligt kanske men med badskor fungerar det alldeles utmärkt. Vattnet är väldigt klart o fint. Kan vara svårt att gå i o ur vattnet men det går bra precis invid den lilla båthamnen. Poolområdet består av ett trädäck som är mycket behagligt att gå på. Solsängar finns så att det räcker o blir över. Man behöver alltså inte gå ut på morgonen o "paxa" en solstol. I anslutning till poolen så finns det en liten bar. Personalen där är väldigt trevlig..men kunskap saknas det en del. Beställde en espresso med metaxa. Metaxan serverades i ett duralexglas! Några kvällar senare så skulle vi beställa en Irich Coffe...Det visste dom inte vad det var..Det är väl detta som är lite charmigt med Albanien. Något som dom iallafall var bra på så var det mojito... MYCKET god.. Hotellet för övrigt är mycket välstädat. Städningen på rummen var oxå mycket bra. Vi bodde i rum 213 som var ett rum med begränsad havsutsikt. Tittade man åt ena hållet så var det jättefint. Åt det andra hållet så tittade man rakt in i ett fallfärdigt höghus. Så om ni ska boka rum så ta inte ett mot baksidan för då får ni titta in i ett fallfärdigt höghus. Toa o duch...ja ..Duchen var det inge vidare tryck i. Hopplöst att ställa in behaglig värme. Det var en s.k. regnduch o det saknades en handduch. Personalen i receptionen behöver gå en charmkurs. Det kändes som att man mest var till besvär när man ville fråga något. Frukosten som ingår var o.k. men inte mer. Man får välja ut det som är ätbart. Är det inget som passar så finns det iallafall färsk frukt. Kaffet är blaha blaha.... Hotellet ligger på promenadavstånd in till "city". Det tar ungefär 15-20 minuter att gå in. Det fungerar med euro på hotellet. Närmast bankomat ligger vida hamnterminalen. Ett litet supermarket finns inom gångavstånd.

 
2018-08-06

Inlägg av NinaKarelius Stockholm, Sverige

Mysigt familjehotell invid havet

Vi bodde här fyra nätter. Hotellet är jättefint, fräscha rum och mycket välordnat. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Helt ok frukostbuffé. En stor pool perfekt för barnfamiljer, och stranden nedanför. Solsängar ingår så inget extra för det. Stenig strand dock men fint vatten. Kan varmt rekommendera Saranda Palace.

 
2019-10-04

Inlägg av scandles Edmonton, Kanada

Suited our needs

Smooth checkin. Friendly staff. Spacious room. Bedroom has been upgraded. Bathroom looks outdated. But who cares. How much time do you spend in there? We did not have much water pressure but did not complain. We were just so happy to have a clean room with a great sea view. Nice turquoise coloured chairs on the patio. Swimming pool looked nice and clean. We didn't use it as we prefer the beach. Beach chairs were provided as were towels. Towels look like they were from lost and found. Nothing matches. But they were clean and provided. Breakfast was average. Lots of fruit/pastry/yogurt etc. Spacious bar area to go for a coffee or a refreshment. We enjoyed walking and walk we did to go to the malecon. It's all good. Yes, absolutely we would go back!

 
2019-09-24

Inlägg av XanderNieuw Oegstgeest, Nederländerna

Great place to stay in Saranda

We stayed here for 1 week. We had a triple room with sea view. The room was quite small but the view made up for it. The swimming pool was great, although we mostly stayed at the small swimmingpool for children. Our daughter of 3 enjoyed it very much. There is a bar where you can order drinks, no food or snacks. The staff was superfriendly and very kind.

 
2019-06-06

Inlägg av Trullala Hilden, Tyskland

Mediocre

The pros: nice beach and pool, very clean. Nothing more. The cons: really really bad breakfast, everything was cold, even the filter coffee, the eggs too. The bed was very hard. Thought I understand, that this is not the French riviera, the hotel has unfortunately no charm.