Kundomdömen om Saranda Palace

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,9 av 10 baserat på 35 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Service
 
7,6 / 10
Faciliteter
 
7,1 / 10
Mat och dryck
 
6,2 / 10
Rum/lägenhet
 
7,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,7 / 10
Korrekt beskrivning online
 
7,5 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Per-Arne,
Sigtuna

+
Städningen o när delar av personalen ( killarna) jobbade vid frukosten. Nära till havet. Bra avstånd till strandpromenaden.
-
Duch värmereglering. En handduch . Dåligt tryck i dursen. Bord på balkongen saknas. Ej byta handdukar varje dag... Viss personal ( receptionen ) behöver gå encharmkurs.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


9 av 10

Annelie,
Järvsö

+
Fantastiskt rent. Bästa Läget!
-
Toaletten?! Vem vill duscha med glasväggar?? O sitta på toaletten med glasväggar??

Bekräftad gäst: 2019-09-13


9 av 10

Rainer,
Lidköping

+
Otrolig trevlig personal. Närhet till matställen och badet samt fria solstolar.
-
Duschdraperi - mera hyllor i badrummet - balkongbord saknas - mera klädhängare

Bekräftad gäst: 2019-09-13


6 av 10

Maria,
Granath

+
Stranden & helt ok frukost
-
Bättre service i receptionen, sjukt trött personal Servera snacks i baren Bättre duschar otroligt dåliga strålar & mögel i duschen Bättre utsikt vårt rum va under all kritik kopplat till utsikt Hotellets egna taxi va mycket dyrare än lokala borde bara tvärt om

Bekräftad gäst: 2019-09-06


8 av 10

Julia ,
Karlskoga

+
Vi var väldigt nöjda med personalen, tjejerna i receptionen var mycket hjälpsamma med att svara på frågor, lösa problem och boka utflykter. Vi tyckte att det bästa med hotellet var platån ute i vattnet där det var lugnt och skönt att sola och bada.
-
Duschen skulle kunna bli bättre, det rann ut vatten över hela golvet varje gång man duschade och munstycket var inte så bra. En annan förbättring skulle vara att förbjuda försäljare att komma in på den privata stranden då detta är störande och något man inte förväntar sig på en hotellstrand.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


9 av 10

Ida,
Örkelljunga

+
Ett lugnt läge med närhet till innerstaden. Super fint och fräscht hotell, bra med platser både runt poolen och vid stranden. Super god lunchrestaurang i anslutning till hotellet, Joni.
-
Något bättre stänkskydd vid duschen.

Bekräftad gäst: 2019-08-31


7 av 10

Scott,
Göteborg

+
Läget, baren, poolen hur fräscha rummen var.
-
Dräperi till duschen, rummet blev överfullt av vatten efter varje dusch så man fick vada när man skulle på toa. Gillade inte att lämna nyckeln varje gång man skulle ut, och att acn stängde av sig varje gång man gick ut.

Bekräftad gäst: 2019-08-30


10 av 10

,

+
Väldigt rent och fräscht, trevlig personal, den "egna" stranden/piren
-

Bekräftad gäst: 2019-08-26


8 av 10

Magnus,
Stockholm

+
-
Wi-fi på poolområdet samt förbättring av wi-fi överlag.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


8 av 10

Annika,
MÖLNDAL

+
Piren med egna solstolar som ingick och bra bad.
-
Bättre kaffe på frukosten, duschen i vårt rum var dålig och skvätten ner hela badrummet. Enklare mat/snacks i baren.

Bekräftad gäst: 2019-08-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

58 omdömen
Utmärkt
 
34
Väldigt bra
 
16
Bra
 
8
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
0

5 senaste omdömen

2018-08-06

Inlägg av NinaKarelius Stockholm, Sverige

Mysigt familjehotell invid havet

Vi bodde här fyra nätter. Hotellet är jättefint, fräscha rum och mycket välordnat. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Helt ok frukostbuffé. En stor pool perfekt för barnfamiljer, och stranden nedanför. Solsängar ingår så inget extra för det. Stenig strand dock men fint vatten. Kan varmt rekommendera Saranda Palace.

 
2019-06-06

Inlägg av Trullala Hilden, Tyskland

Mediocre

The pros: nice beach and pool, very clean. Nothing more. The cons: really really bad breakfast, everything was cold, even the filter coffee, the eggs too. The bed was very hard. Thought I understand, that this is not the French riviera, the hotel has unfortunately no charm.

 
2019-06-03

Inlägg av Jennapih

Perfect vacation

Perfect place for a holiday if you don't want to stay in the middle of the busiest center. The staff were friendly and helpful. They even noticed that we had locked ourselves on the balcony and they came to open the door. The hotel was clean and comfy. The swimming pool was good sized and there were plenty of sun loungers. From the balcony there was a beautiful view to the sea and the hotel terrace also had stairs to the beach. Breakfast was pretty good. There was few markets close to the hotel too. I would highly recommend this place to those, who don't mind walking or using cab to get to the center.

 
2019-06-01

Inlägg av Tinihaow Köpenhamn, Danmark

Friendly staff and nice private beach area

The hotel is located in the outskirts of Saranda, 25 min walk to the center. It’s a developing area with building sites around the hotel that will probably be nice in 4-6 years. No cash machine or bigger super market in the area so far The rooms, pool area, beach area and views were good. A plus for the refrigerator in the rooms. The air condition worked partially. The beach area with private and free sun beds was lovely! The negative points for us was our Bathroom. It was a like a “pool” as the shower did not have any shower curtain and the location of the shower head made all the water come out on the floor. So after showering in the evening it was 2 cm of water on the floor until cleaning the next day. So we had to put all towels like a carpet on the floor to enter the bathroom. It became very humid and was not so pleasant to stay in! Another surprise for us was that the in room bathroom had glass walls and door so there is no privacy. Hotel staff was informed on spot about our complaints but we could not hange rooms as they said all rooms have the same bathroom I hope they correct this during the season! The hotel staff was very friendly so it’s a big plus!

 
2018-10-14

Inlägg av LizinKL Kuala Lumpur

Clean and comfortable

Room was clean and adequate. Shower water was powerful and hot though didn't drain away very quickly. Hotel has a nice pool and is located right by the beach. However the general location is not very good, seems to be more of a developing housing area. Staff were not at all friendly, in contrast to other reviews which say they are friendly!