Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 44 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Mat och dryck
 
6,0 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
8,5 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


5 av 10

+
Bra läge, trevlig personal.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-19


10 av 10

+
Rent o fint. Trevlig personal. Läget.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


8 av 10

+
Tillgång till hav, fin pool
-

Bekräftad gäst: 2022-09-09


7 av 10

+
Fräsch pool, gött med solstolar och parasoll. Härligt med ”privat” strand.
-
Frukosten var smaklöst & samma utbud varje dag. Servitriser samlade tallrikar när man inte ens var färdig med maten. Väldigt begränsad WiFi åtkomst (vilket behövs utanför EU).

Bekräftad gäst: 2022-09-06


8 av 10

+
utemiljön var väldigt fin. Ett plus för den privata stranden och frukostbalkongen var trevlig. Rent och snyggt runt hela hotellområdet
-

Bekräftad gäst: 2022-09-05


7 av 10

+
Läget, poolen, beachen
-
Dålig mat, kall och tråkig. Dåligt wifi, fick inte ta med handukarna till poolen

Bekräftad gäst: 2022-09-02


10 av 10

+
Lugnt och stillsamt, alltid plats vid pool och beach, trevlig och vänlig personal, rymliga rum och mycket bra städning.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-29


8 av 10

+
Pool området och att det var rent.
-

Bekräftad gäst: 2022-08-29


8 av 10

+
Utsikten från poolen och frukosten. När det fanns plats på stranden var den också fin.
-
Frukost var inte vad vi förväntade. Fick inte plats vid poolen eller stranden där man behövde band för att vistas. Många som inte hade och ingen kollade detta. Som svar när vi frågade fick vi bara att vi fick bli bättre på att lägga ut handdukar i tid kvällen inna trots att vi betalat för privatstrand och pool.

Bekräftad gäst: 2022-08-19


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

74 omdömen
Utmärkt
 
40
Väldigt bra
 
20
Bra
 
13
Mindre bra
 
0
Underkänt
 
1

5 senaste omdömen

2022-08-29

av Annika51

Fräscht!

Superfint poolområde, passande för vuxna. Liten barnpool. Vattendjup i bassängen 1,80 -2.00 m i hela bassängen. Otroligt rent och välstädat överallt.Vänlig personal på hela hotellet. Fina, enkla rum. Avstälningsytor i badrum saknades helt. Frukosten tråkig och enahanda. 20 minuters gångväg från Saranda centrum. Stenig strand.

 
2022-08-07

av Gustav H

Bra för sol och bad!

Fint hotell med egen strand och fräscht poolområde. Vi hade oturen att få rum där toaletten hade glasväggar. Om du är ute efter sol och bad en vecka kan jag rekommendera stället! Trevlig och varm personal. Vill du ha mer är Saranda inte stället du ska åka till.

 
2019-09-23

av Per-Arne S Sigtuna, Sverige

Snyggt hotell med strandläge...

Fint o välstädat hotell med privat strand. Själva stranden består mestadels av sten o grus. Inte så trevligt kanske men med badskor fungerar det alldeles utmärkt. Vattnet är väldigt klart o fint. Kan vara svårt att gå i o ur vattnet men det går bra precis invid den lilla båthamnen. Poolområdet består av ett trädäck som är mycket behagligt att gå på. Solsängar finns så att det räcker o blir över. Man behöver alltså inte gå ut på morgonen o "paxa" en solstol. I anslutning till poolen så finns det en liten bar. Personalen där är väldigt trevlig..men kunskap saknas det en del. Beställde en espresso med metaxa. Metaxan serverades i ett duralexglas! Några kvällar senare så skulle vi beställa en Irich Coffe...Det visste dom inte vad det var..Det är väl detta som är lite charmigt med Albanien. Något som dom iallafall var bra på så var det mojito... MYCKET god.. Hotellet för övrigt är mycket välstädat. Städningen på rummen var oxå mycket bra. Vi bodde i rum 213 som var ett rum med begränsad havsutsikt. Tittade man åt ena hållet så var det jättefint. Åt det andra hållet så tittade man rakt in i ett fallfärdigt höghus. Så om ni ska boka rum så ta inte ett mot baksidan för då får ni titta in i ett fallfärdigt höghus. Toa o duch...ja ..Duchen var det inge vidare tryck i. Hopplöst att ställa in behaglig värme. Det var en s.k. regnduch o det saknades en handduch. Personalen i receptionen behöver gå en charmkurs. Det kändes som att man mest var till besvär när man ville fråga något. Frukosten som ingår var o.k. men inte mer. Man får välja ut det som är ätbart. Är det inget som passar så finns det iallafall färsk frukt. Kaffet är blaha blaha.... Hotellet ligger på promenadavstånd in till "city". Det tar ungefär 15-20 minuter att gå in. Det fungerar med euro på hotellet. Närmast bankomat ligger vida hamnterminalen. Ett litet supermarket finns inom gångavstånd.

 
2018-08-06

av NinaKarelius Stockholm, Sverige

Mysigt familjehotell invid havet

Vi bodde här fyra nätter. Hotellet är jättefint, fräscha rum och mycket välordnat. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Helt ok frukostbuffé. En stor pool perfekt för barnfamiljer, och stranden nedanför. Solsängar ingår så inget extra för det. Stenig strand dock men fint vatten. Kan varmt rekommendera Saranda Palace.

 
2022-07-22

av Busker999 Tonbridge, Storbritannien

Great saranda small hotel.

Perfect hotel for us. Check in was simple. Just enough parking though bit tricky turn plus have to go through the madness that is saranda town to get here by car from most routes. Good air con in the room. Clean and spacious with a good bathroom and bbc world on TV. Breakfast was good enough though cooked broccoli was weird. Pool was perfect with a view to the sea plus plenty of sun loungers in sun and shade. Has own private beach on a renovated rock with loungers too. Close to corfu ferry but just enough away from the loud part of town whilst still being walkable. Bar by pool was good enough too. Very happy