Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,8 av 10 baserat på 102 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,8 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
6,5 / 10
Rum/lägenhet
 
7,9 / 10
Service
 
7,9 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Bra städning Bra poolområde och närhet till havet
-
Information/menyerbör vara bättre om vad som erbjuds till lunch

Bekräftad gäst: 2024-06-14


7 av 10

+
Utsikten från rummet, drinkarna och poolområdet.
-
Trodde det var bättre strand.

Bekräftad gäst: 2024-06-08


9 av 10

+
Egna lilla stranden, Läget..lugnt. Ljust o fräscht, men lite onödigt att byta lakan varje dag.
-

Bekräftad gäst: 2024-06-02


10 av 10

+
Oerhört fräscht, både rum och poolområde. God service! Härligt att det fanns pool
-
Hade varit fint med någon form av restaurang så man hade kunnat äta något lätt vid lunchtid. Solstolarna nere vid stranden hade behövt bytas ut eller renoveras

Bekräftad gäst: 2023-10-01


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-10-01


7 av 10

+
Polen och stranden var jätte bra. Kändes rent och fräscht. De som satt i receptionen var trevliga och hjälpsamma.
-
Tidigare frukost och snack i pol baren.

Bekräftad gäst: 2023-09-08


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-08


9 av 10

+
Hotellet ligger vid stranden och
-
De hade inte restaurang. De har alla förutsättningar men vet jag inte var för satsar inte på det

Bekräftad gäst: 2023-09-01


7 av 10

+
Personalen var super
-
Sängarna var inte bra alls o området där man skulle i havet fanns mycket stora ojämnheter där man ska gå så det var obehagligt

Bekräftad gäst: 2023-08-29


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-08-27


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

82 omdömen
Utmärkt
 
44
Väldigt bra
 
22
Bra
 
13
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2022-08-29

av Annika51

Fräscht!

Superfint poolområde, passande för vuxna. Liten barnpool. Vattendjup i bassängen 1,80 -2.00 m i hela bassängen. Otroligt rent och välstädat överallt.Vänlig personal på hela hotellet. Fina, enkla rum. Avstälningsytor i badrum saknades helt. Frukosten tråkig och enahanda. 20 minuters gångväg från Saranda centrum. Stenig strand.

 
2022-08-07

av Gustav H

Bra för sol och bad!

Fint hotell med egen strand och fräscht poolområde. Vi hade oturen att få rum där toaletten hade glasväggar. Om du är ute efter sol och bad en vecka kan jag rekommendera stället! Trevlig och varm personal. Vill du ha mer är Saranda inte stället du ska åka till.

 
2019-09-23

av Per-Arne S Sigtuna, Sverige

Snyggt hotell med strandläge...

Fint o välstädat hotell med privat strand. Själva stranden består mestadels av sten o grus. Inte så trevligt kanske men med badskor fungerar det alldeles utmärkt. Vattnet är väldigt klart o fint. Kan vara svårt att gå i o ur vattnet men det går bra precis invid den lilla båthamnen. Poolområdet består av ett trädäck som är mycket behagligt att gå på. Solsängar finns så att det räcker o blir över. Man behöver alltså inte gå ut på morgonen o "paxa" en solstol. I anslutning till poolen så finns det en liten bar. Personalen där är väldigt trevlig..men kunskap saknas det en del. Beställde en espresso med metaxa. Metaxan serverades i ett duralexglas! Några kvällar senare så skulle vi beställa en Irich Coffe...Det visste dom inte vad det var..Det är väl detta som är lite charmigt med Albanien. Något som dom iallafall var bra på så var det mojito... MYCKET god.. Hotellet för övrigt är mycket välstädat. Städningen på rummen var oxå mycket bra. Vi bodde i rum 213 som var ett rum med begränsad havsutsikt. Tittade man åt ena hållet så var det jättefint. Åt det andra hållet så tittade man rakt in i ett fallfärdigt höghus. Så om ni ska boka rum så ta inte ett mot baksidan för då får ni titta in i ett fallfärdigt höghus. Toa o duch...ja ..Duchen var det inge vidare tryck i. Hopplöst att ställa in behaglig värme. Det var en s.k. regnduch o det saknades en handduch. Personalen i receptionen behöver gå en charmkurs. Det kändes som att man mest var till besvär när man ville fråga något. Frukosten som ingår var o.k. men inte mer. Man får välja ut det som är ätbart. Är det inget som passar så finns det iallafall färsk frukt. Kaffet är blaha blaha.... Hotellet ligger på promenadavstånd in till "city". Det tar ungefär 15-20 minuter att gå in. Det fungerar med euro på hotellet. Närmast bankomat ligger vida hamnterminalen. Ett litet supermarket finns inom gångavstånd.

 
2018-08-06

av NinaKarelius Stockholm, Sverige

Mysigt familjehotell invid havet

Vi bodde här fyra nätter. Hotellet är jättefint, fräscha rum och mycket välordnat. Trevlig och hjälpsam personal i receptionen. Helt ok frukostbuffé. En stor pool perfekt för barnfamiljer, och stranden nedanför. Solsängar ingår så inget extra för det. Stenig strand dock men fint vatten. Kan varmt rekommendera Saranda Palace.

 
2024-06-12

av Michelle M

DIERENBUILEN!!

Poortwachter is de aller grootste dierenbeul!!! Hij schopt een gewonde straatkat voor onze neus keihard op zijn hoofd en valt een aantal meter verder neer. Dit is echt heel erg naar om te zien en alleen hierom zou ik nooit meer terug komen!! Hotel en rest van het personeel is vriendelijk en netjes.