Kundomdömen om Santa Quaranta

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 280 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
7,4 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Kerstin,
Skellefteå

+
Lugnt bra läge nära till havet
-
Wifi fungerade dåligt på rummen. Frukosten fattas bacon (min make). Saknade inomhusakt t ex gym pool (bubbel) vid regn dåligt väder.

Bekräftad gäst: 2019-10-04


7 av 10

Tomas ,
Laholm

+
Trevlig personal
-
Rummen behöver uppdateras

Bekräftad gäst: 2019-10-04


8 av 10

Inger,
Knivsta

+
Utsikten och läget
-
Fler enkla maträtter till lunch

Bekräftad gäst: 2019-09-27


8 av 10

Paul,
Öckerö

+
Rent och snyggt, att det låg vid vattnet
-
Sänk nivån eller ta bort musiken vid polen. När man har tidig utcheckning så finns det ingen frukost, man borde kunna få med sig några mackor i en påse.

Bekräftad gäst: 2019-09-27


5 av 10

,

+
poolen
-
fuktlukten

Bekräftad gäst: 2019-09-24


3 av 10

Britt-Marie,
Visby

+
Trevlig personal
-
Hiss till alla våningar. Jag fick linka ner för 63 trappsteg varje gång jag skulle bada i poolen och någon fick bära min rollator.Att bada i havet var uteslutet med så dålig strand. Rekommendera aldrig detta hotell till någon som är rörelsehindrad. Jag var väldigt noga med att påpeka att jag är beroende av rollator. Serveringen i strandbaren hade upphört. ( vi hade planerat att äta en lätt, billig lunch där). Större sortiment i poolbaren ( det fanns bara öl, läsk och några vattniga drinkar, ej vin). Endast några få rätter att välja på i matsalen och frukosten var inte mycket att glädja sig åt om du inte älskar socker

Bekräftad gäst: 2019-09-24


7 av 10

Kristina,
Framme

+
Möjligheten att bada både i pool, från strand och från stege/hoppa i havet.
-
V.38 fanns ingen enkel lunchservering vid poolen. Det saknade vi då det var en bit att gå in till stan. Då borde det ha funnits i baren på 'hotellet' Med halvpension hade man snart ätit sig igenom menyn på hotellet. Några rätter saknades dessutom hela veckan! Halvpensionsgäster borde ha erbjudits ytterligare alternativ.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


8 av 10

Bror,
Hemse

+
Nära havet och fin pool
-
Bäddmadrass och hiss. Äldre folk orkar inte släpa väskan upp flera våningar.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


6 av 10

jonas,
Hemse

+
Nära till stranden, rent och snyggt, bra frukost,
-
Skicka personalen på charmkurs och servicekurs. Personal mer intresserade av att titta i sina mobiler än att bemöta hotellgäster, en viss nonchalans från personal som gör att man inte känner sig viktig som kund, oftast den manliga personalen. Men städpersonalen som städade rummen får höga betyg !

Bekräftad gäst: 2019-09-24


7 av 10

Monika,
Visby

+
Rent och trevlig personal
-
Hissar borde finnas, samt någonstans att dusch på sista dagen när man måste lämna rummet kl. 12,00.

Bekräftad gäst: 2019-09-24


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

115 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
37
Bra
 
26
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-07-04

Inlägg av Korfu2011

Strandnära hotell med slående havsutsikt!

Recension av Santa Quaranta Plus➕ Hyfsat serviceinriktad personal Bra frukost, lunch och a la carte. Rekommenderar laxen. Priserna är över lag mycket bra och du betalar aldrig mer än 150 kr för en rätt. Fina, välstädade rum med trevliga balkonger och superb havsutsikt. Mycket fräscht badrum och dusch. Bra AC. Liten kylbar med bra drycker, för hyfsad slant. Jättefin pool och stora fräscha samt bekväma solstolar Ganska bra poolbar med möjlighet att beställa mat och dryck till solstolen Väldigt fint område över lag. Troligtvis sarandas bästa, med en slående solnedgång De flesta på hotellet pratar hyfsad engelska Ca 1400 lek för en taxi in till ksamil. Mellan 700-1000 lek för taxi in till boulevarden Minus ➖ Dålig ljudisolering på rummen i byggnaden framför poolen, (rum 100-400). Mycket ljud från restaurangen som ligger ovanför rum 400. Oväsen mellan 7,30 fram till 00,00. Så man behöver ingen väckarklocka. Mycket hög musik från poolen mellan 8,00-18. Därför blir det svårt att ta en siesta mitt på dagen (öronproppar rekommenderas). Du hör inte din egna musik. Ingen hiss mellan Vån 100-500. På våning 500-uppåt finns hiss. Så du får trappträning när du tar trapporna till och från rummet och poolen. Hackigt, halvfungerande wi-fi på rummet (på våningen under reception). Hårda sängar och kuddar.

 
2019-05-30

Inlägg av mic_Limhamn_Sweden Limhamn, Sverige

Ett fint gammaldags strandhotell i modern tappning

Hotellet ligger som en stor vit gräddtårta vid stranden av Saranda i Albanien. Rummen är renoverade till hög klass. Det enda som är lite tråkigt för reseenärerna i de lägre våningarna är att det inte finns någon hiss. Maten är bra, peronalen tillmötesgående och rummen är rena och fina med en vidunderlig havsutsikt.

 
2018-09-20

Inlägg av Eira N Skåne län, Sverige

Vacker utsikt från rum och balkong

Det bästa med hotellet är läget vid havet. Kunna höra vågornas brus och det vackra utsikt över havet, Korfu och staden Saranda. Hotellet ligger några kilometer utanför staden, det tar ca 30 minuter att promenera dit längs de ojämna, dåliga trottoarer Rummen är små samt badrummet med en liten dusch och duschvägg som innebär att vattnet rinner över badrumsgolvet. Sängen är bred och mycket bekväm. Rumstädningen fungerade bra. Det finns bara en liten hiss som går mellan receptionen och våningarna 5 - 7. Annars är det trappor som gäller mellan våningarna 1 - 4 och ner till poolområdet. Det är besvärligt för dom som har svårt att röra sig eller har mindre barn och barnvagn. Om du vill bada i havet vid soldäck måste du gå ner mycket hala trappor utan räcke. Annars får du gå en liten bit till hotellets badvik. Se till att ha badskor på dig eftersom det finns mycket skräp, glasskärvor, rostiga kapsyler på stranden. Det spelas också musik mycket högt från sk VIP-area periodvist men tydligen hade man minskat musikspelandet vid själva poolområdet och det var bra. Vid frukosten serverades det varmt bröd, yogurt, müssli, mycket frukt, juice. Dock var inte varmrätterna dvs stekta ägg, omeleet, korv varma och kalla påläggen inte kalla. Egendomligt är också att tevatten ska tappas ut från vattenautomaten. Många av personalen är unga och kan förstå engelska men samtidigt saknar dom vana hur man ger bra service, möter hotelgäster och behöver kanske tydligare arbetsledning. Personalen hälsar dock om man hälsar dom först.

 
2018-08-27

Inlägg av Sofia S

Otrevlig personal

Hotellet hade ett bra läge lite utanför Sanranda. Lätt att promenera in till centrala Saranda. Tyvärr varde flesta i personalen inte alls trevliga eller tillmötesgående vilket drar ner betyget. I den överbemmanade receptionen (ja det var knappast någon av dem som jobbade) var de flera som knappt svarade på frågorna och istället skrattade och pratade med varandra på Albanska. Det finns knappt någon information om hotellet på hotellrummet eller någon annanstans om vilka faciliteter som finns eller priser på exempelvis drycker i baren eller behandlingar på spat (?). Frukosten var likadan varje dag men det fanns ändå ett litet urval att välja på. Kommer säkert besöka Albanien igen men kommer inte välja detta hotell.

 
2018-08-06

Inlägg av veronicaaI8479FB

Helt okej hotell

Rummen var väldigt små, framförallt badrummet. Personalen var inte alls serviceminded. De hälsade sällan, såg för det mesta besvärade ut när vi hade frågor. Som många skriver så spelar hotellet väldigt hög musik vid poolen. Frukosten var ok, inget mer. Man kan gå eller ta taxi till ”centrum”, betala inte mer än 500-1000lek. Överlag så är detta ett fint hotell i Saranda men servicen måste de jobba på.