1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om Santa Quaranta

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
7,9 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
7,2 / 10
Faciliteter
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

Sören,
Björnlunda

+
Balkong med havsutsikt!
-
Upprustning av poolområdet. Daglig städning av poolområdet.

Bekräftad gäst: 2018-10-01


10 av 10

Eva,
Stockholm

+
Fantastiskt läge! Rent och snyggt. Bra frukost.
-
Säkrare stegar ner till havet.

Bekräftad gäst: 2018-09-24


7 av 10

Johan,
Göteborg

+
Ren och snyggt, sköna sängar.
-
Service överlag lämnade en del att önska. Toaletter utomhus var väldigt smutsiga. Poolen städades inte alls under sista dagen på semestern vilket gjorde den obrukbar. Grönt och grumligt vatten.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


8 av 10

Carina,
Gislaved

+
Bra poolområde med många olika badplatser.
-
Poolen rengjordes dåligt, den borde definitivt skötas bättre. Lite dåligt utbud av mat o dryck i poolbaren.

Bekräftad gäst: 2018-09-18


6 av 10

Marianne,
Täby

+
Städningfrukost
-
Frukosten rostat bröd starkare ost

Bekräftad gäst: 2018-09-17


8 av 10

,

+
Läget
-
Musiken från Beach Club var mycket störande. Musikval och volym passade inte för hotellets gäster. Möjligen den unga personalen. Yttre städning bör förbättras. Underhållet av utemöbler, parasoller, stegar och räcken bör ses över. Säkerhetsfråga.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


8 av 10

Hasse,
Skåne

+
Det bästa med hotellet är läget vid stranden. Det mycket vackra utsikten över havet, Korfu och staden Saranda. Rummen och badrummen är små men sängarna breda och bekväma. Städningen i vårt rum var utmärkt samt servicen vid poolen snabb. De unga personalen kanske behöver mera vana och arbetsledning hur det ska fungera på ett hotell som själv skryter sig vara 5 stjärnig. Vi fick byta rum eftersom AC slutade fungera och dom inte kunde laga den. Frukosten var vi ganska nöjda med, det fanns varmt bröd, yogurt, müssli, mycket olika frukt. Men de varmrätterna (ägg, omelett, korv) var inte varma och kalla pålägg inte kalla.
-
Det finns en liten hiss endast mellan reception och våningarna 5 - 7. Annars är det trappor som gäller, även ner till poolområden. Det är besvärligt för många som har svårt att röra sig eller har barnvagn. Det finns hala trappor utan räcke om du vill bada alldeles vid hotellets soldäck annars får du gå ner ytterligare en trappa och en bit till hotellets badvik. Se till att ha ordentliga badskor då det inte städas på stranden och det finns mycket glasskärvor och rostiga kapsyler.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


5 av 10

,

+
-
inte mycket att välja mellan på frukosten.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


10 av 10

Anders,
Solna

+
Utsikt, balkong, väl underhållet hus
-
Rensa stranden från skräp. Däcket där man badar ifrån känns inte säkert, stegarna under all kritik.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


7 av 10

Peter,
Stockholm

+
Poolområdet och stranden
-
Var alltid något som var slut, kändes som att de börjat stänga ner inför höst/vinter.

Bekräftad gäst: 2018-09-17


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 4,5/5 Läge
 • 4,5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Rum
 • 3,5/5 Service
 • 3,5/5 Standard
 • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

92 omdömen
Utmärkt
 
27
Väldigt bra
 
33
Bra
 
18
Mindre bra
 
9
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2018-09-20

Inlägg av Eira N Skåne län, Sverige

Vacker utsikt från rum och balkong

Det bästa med hotellet är läget vid havet. Kunna höra vågornas brus och det vackra utsikt över havet, Korfu och staden Saranda. Hotellet ligger några kilometer utanför staden, det tar ca 30 minuter att promenera dit längs de ojämna, dåliga trottoarer Rummen är små samt badrummet med en liten dusch och duschvägg som innebär att vattnet rinner över badrumsgolvet. Sängen är bred och mycket bekväm. Rumstädningen fungerade bra. Det finns bara en liten hiss som går mellan receptionen och våningarna 5 - 7. Annars är det trappor som gäller mellan våningarna 1 - 4 och ner till poolområdet. Det är besvärligt för dom som har svårt att röra sig eller har mindre barn och barnvagn. Om du vill bada i havet vid soldäck måste du gå ner mycket hala trappor utan räcke. Annars får du gå en liten bit till hotellets badvik. Se till att ha badskor på dig eftersom det finns mycket skräp, glasskärvor, rostiga kapsyler på stranden. Det spelas också musik mycket högt från sk VIP-area periodvist men tydligen hade man minskat musikspelandet vid själva poolområdet och det var bra. Vid frukosten serverades det varmt bröd, yogurt, müssli, mycket frukt, juice. Dock var inte varmrätterna dvs stekta ägg, omeleet, korv varma och kalla påläggen inte kalla. Egendomligt är också att tevatten ska tappas ut från vattenautomaten. Många av personalen är unga och kan förstå engelska men samtidigt saknar dom vana hur man ger bra service, möter hotelgäster och behöver kanske tydligare arbetsledning. Personalen hälsar dock om man hälsar dom först.

 
2018-08-27

Inlägg av Sofia S

Otrevlig personal

Hotellet hade ett bra läge lite utanför Sanranda. Lätt att promenera in till centrala Saranda. Tyvärr varde flesta i personalen inte alls trevliga eller tillmötesgående vilket drar ner betyget. I den överbemmanade receptionen (ja det var knappast någon av dem som jobbade) var de flera som knappt svarade på frågorna och istället skrattade och pratade med varandra på Albanska. Det finns knappt någon information om hotellet på hotellrummet eller någon annanstans om vilka faciliteter som finns eller priser på exempelvis drycker i baren eller behandlingar på spat (?). Frukosten var likadan varje dag men det fanns ändå ett litet urval att välja på. Kommer säkert besöka Albanien igen men kommer inte välja detta hotell.

 
2018-08-06

Inlägg av veronicaaI8479FB

Helt okej hotell

Rummen var väldigt små, framförallt badrummet. Personalen var inte alls serviceminded. De hälsade sällan, såg för det mesta besvärade ut när vi hade frågor. Som många skriver så spelar hotellet väldigt hög musik vid poolen. Frukosten var ok, inget mer. Man kan gå eller ta taxi till ”centrum”, betala inte mer än 500-1000lek. Överlag så är detta ett fint hotell i Saranda men servicen måste de jobba på.

 
2018-07-22

Inlägg av inalj

Relaxing resort

Fint hotell! Men kändes inte som det var helt färdigbyggt. Fin pool, massor av solbäddar runt den privata stranden. Om ni tröttnat på sol och bad bör ni kolla upp möjligheter för att vandra eller åka på dagsturer till några av de fina platserna i området. Många taxichaufförer erbjuder detta men bäst tyckte jag var en ung kille som kunde erbjuda hikes och dagsturer hyfsat billigt. Kolla upp Delvine Hiking and Tourism, +355 69 366 0900. Marjo är enkel att ha att göra med, pratar utmärk engelska och är flexibel.

 
2018-07-09

Inlägg av Josefine S

Underbart!

Helt fantastiskt! Åk hit om ni ska till Albanien. Super bra hotell!! Bra mat, frukost, städ, personal. Allt var super förutom samma musik om.. och om.. och om... igen. Vid poolen. Annat har jag inget att klaga på. Vi bodde här i 2 veckor och är väldigt glada och nöjda!! Mvh Josefine, sweden