Kundomdömen om Santa Quaranta

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8 av 10 baserat på 255 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
7,3 / 10
Faciliteter
 
7,5 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,1 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Linn,
Stockholm

+
Bryggan, poolen och utsikten
-
Ha ett rum för ombyte om man åker långt efter ut-checkningstid, gym, en mini-supermarket med det basala som tex vatten

Bekräftad gäst: 2019-09-17


6 av 10

Jan/Gerd,
Eskilstuna

+
Naturskönt, Strandnära,
-
Hiss till polen, dusch o toalett vid polen, reparationsbehov av trasiga inventarier T.ex. Handtag på balkongdörr saknas, dörr till kylskåp ej fastsatt, dålig allmänbelysning, trapporna från soldäck till havet trasiga,en helt ur funktion.

Bekräftad gäst: 2019-09-17


8 av 10

Johan,
Nossebro

+
Faciliteterna
-
Bryggan med solbäddar behövs renoveras

Bekräftad gäst: 2019-09-17


10 av 10

Thomas,
Skellefteå

+
Städning o standard
-

Bekräftad gäst: 2019-09-17


7 av 10

Alexandra,
Göteborg

+
Vårt rum och poolområdet var det bästa.
-
Toaletterna vid poolen var riktigt dåliga, det saknades lås till dörrarna och var väldigt smutsigt.

Bekräftad gäst: 2019-09-10


8 av 10

Solvig ,
Finspång

+
Jättehärlig städerska.
-
Hiss ner till poolen! Det var jobbigt att gå fyra trappor till hissen. Saknade en vattenkokare för kaffe och te bör finnas på ett femstjärnigt hotell.

Bekräftad gäst: 2019-09-09


8 av 10

Pia,
Ulricehamn

+
Läget vid havet, fin utsikt. Alltid lediga solsängar.
-
Wifi fungerade inte på,rummet, endast i allmänna utrymmen.

Bekräftad gäst: 2019-09-06


9 av 10

Jörgen,
Falkenberg

+
Läget
-
Soldäcket trappstege

Bekräftad gäst: 2019-08-27


8 av 10

Jenny,
Uppsala

+
Fina rum med bra förvaring och välfungerande AC. Tillgång till två restauranger, pool och hav. Skönt att inte behöva lämna hotellet på dagarna för att få tag i lunch.
-
Trapporna från soldäcket ner i havet börjar bli slitna och skeva. Stundvis OTROLIGT hög (och ojämn) nivå på musiken vid poolen. Det gick knappt att lyssna på något i hörlurarna. Det verkade dessutom vara en ur personalens telefon som spelade upp musiken för flera gånger om dagen ringde det och signalen hördes då ut över hela området och musiken tystnade. WiFi fungerade inte vid poolen och inte i vårt rum (101).

Bekräftad gäst: 2019-08-16


5 av 10

Ida,
Stockholm

+
Det strandnära läget och faciliteterna.
-
Service och bemötande av hotellets personal måste bli bättre. Mer uppmärksam och trevlig personal är ett måste. Städning bör också vara noggrannare. Det börjar vara dags att renovera rum och pool/strandområde.

Bekräftad gäst: 2019-08-16


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

114 omdömen
Utmärkt
 
32
Väldigt bra
 
37
Bra
 
25
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
7

5 senaste omdömen

2019-07-04

Inlägg av Korfu2011

Strandnära hotell med slående havsutsikt!

Recension av Santa Quaranta Plus➕ Hyfsat serviceinriktad personal Bra frukost, lunch och a la carte. Rekommenderar laxen. Priserna är över lag mycket bra och du betalar aldrig mer än 150 kr för en rätt. Fina, välstädade rum med trevliga balkonger och superb havsutsikt. Mycket fräscht badrum och dusch. Bra AC. Liten kylbar med bra drycker, för hyfsad slant. Jättefin pool och stora fräscha samt bekväma solstolar Ganska bra poolbar med möjlighet att beställa mat och dryck till solstolen Väldigt fint område över lag. Troligtvis sarandas bästa, med en slående solnedgång De flesta på hotellet pratar hyfsad engelska Ca 1400 lek för en taxi in till ksamil. Mellan 700-1000 lek för taxi in till boulevarden Minus ➖ Dålig ljudisolering på rummen i byggnaden framför poolen, (rum 100-400). Mycket ljud från restaurangen som ligger ovanför rum 400. Oväsen mellan 7,30 fram till 00,00. Så man behöver ingen väckarklocka. Mycket hög musik från poolen mellan 8,00-18. Därför blir det svårt att ta en siesta mitt på dagen (öronproppar rekommenderas). Du hör inte din egna musik. Ingen hiss mellan Vån 100-500. På våning 500-uppåt finns hiss. Så du får trappträning när du tar trapporna till och från rummet och poolen. Hackigt, halvfungerande wi-fi på rummet (på våningen under reception). Hårda sängar och kuddar.

 
2019-05-30

Inlägg av mic_Limhamn_Sweden Limhamn, Sverige

Ett fint gammaldags strandhotell i modern tappning

Hotellet ligger som en stor vit gräddtårta vid stranden av Saranda i Albanien. Rummen är renoverade till hög klass. Det enda som är lite tråkigt för reseenärerna i de lägre våningarna är att det inte finns någon hiss. Maten är bra, peronalen tillmötesgående och rummen är rena och fina med en vidunderlig havsutsikt.

 
2018-09-20

Inlägg av Eira N Skåne län, Sverige

Vacker utsikt från rum och balkong

Det bästa med hotellet är läget vid havet. Kunna höra vågornas brus och det vackra utsikt över havet, Korfu och staden Saranda. Hotellet ligger några kilometer utanför staden, det tar ca 30 minuter att promenera dit längs de ojämna, dåliga trottoarer Rummen är små samt badrummet med en liten dusch och duschvägg som innebär att vattnet rinner över badrumsgolvet. Sängen är bred och mycket bekväm. Rumstädningen fungerade bra. Det finns bara en liten hiss som går mellan receptionen och våningarna 5 - 7. Annars är det trappor som gäller mellan våningarna 1 - 4 och ner till poolområdet. Det är besvärligt för dom som har svårt att röra sig eller har mindre barn och barnvagn. Om du vill bada i havet vid soldäck måste du gå ner mycket hala trappor utan räcke. Annars får du gå en liten bit till hotellets badvik. Se till att ha badskor på dig eftersom det finns mycket skräp, glasskärvor, rostiga kapsyler på stranden. Det spelas också musik mycket högt från sk VIP-area periodvist men tydligen hade man minskat musikspelandet vid själva poolområdet och det var bra. Vid frukosten serverades det varmt bröd, yogurt, müssli, mycket frukt, juice. Dock var inte varmrätterna dvs stekta ägg, omeleet, korv varma och kalla påläggen inte kalla. Egendomligt är också att tevatten ska tappas ut från vattenautomaten. Många av personalen är unga och kan förstå engelska men samtidigt saknar dom vana hur man ger bra service, möter hotelgäster och behöver kanske tydligare arbetsledning. Personalen hälsar dock om man hälsar dom först.

 
2018-08-27

Inlägg av Sofia S

Otrevlig personal

Hotellet hade ett bra läge lite utanför Sanranda. Lätt att promenera in till centrala Saranda. Tyvärr varde flesta i personalen inte alls trevliga eller tillmötesgående vilket drar ner betyget. I den överbemmanade receptionen (ja det var knappast någon av dem som jobbade) var de flera som knappt svarade på frågorna och istället skrattade och pratade med varandra på Albanska. Det finns knappt någon information om hotellet på hotellrummet eller någon annanstans om vilka faciliteter som finns eller priser på exempelvis drycker i baren eller behandlingar på spat (?). Frukosten var likadan varje dag men det fanns ändå ett litet urval att välja på. Kommer säkert besöka Albanien igen men kommer inte välja detta hotell.

 
2018-08-06

Inlägg av veronicaaI8479FB

Helt okej hotell

Rummen var väldigt små, framförallt badrummet. Personalen var inte alls serviceminded. De hälsade sällan, såg för det mesta besvärade ut när vi hade frågor. Som många skriver så spelar hotellet väldigt hög musik vid poolen. Frukosten var ok, inget mer. Man kan gå eller ta taxi till ”centrum”, betala inte mer än 500-1000lek. Överlag så är detta ett fint hotell i Saranda men servicen måste de jobba på.