Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,5 av 10 baserat på 102 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,5 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,4 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,0 / 10
Service
 
7,1 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Vyn och läget. Rummet var fräscht.
-
Servicen är inte det bästa för en 4 eller 5 stjärnigt hotell. De var inte otrevliga eller så men lite arbetsskygga. Av 5 dagar vid poolen så fanns det handdukar 2 dagar och kanske när vi har tur så står det någon i baren någon dag. Poolområdet var slitet att det är typ farligt för småbarn att vara där. Golvet var trasigt och sviktade när man gick där. Sen hängde det ibland lite folk och ungdomar som inte bor på hotellet men verkar känna personalen vid poolen. Vi bad hotellet boka en taxi åt oss och vi fick känslan av att hon ringde en släkting/ kompis som tog mer betalt än vad det skulle kosta. (Vi jämföde priser med andra taxi i efterhand) Städarna gjorde bra jobba iallafall. Frukosten var tråkigaste nånsin. För ett hotell med mer än 3 stjärnor så förväntar man sig mer.

Bekräftad gäst: 2023-09-30


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2023-09-23


10 av 10

+
Lugnt område, trevlig personal. Nära till havet.
-
Nyttigare frukost.

Bekräftad gäst: 2023-09-23


7 av 10

+
Läget, lugnt område. Utsikt från balkong. Nära till havsbad. Trevlig och hjälpsam personal.
-
Inga toaletter nära poolområdet / bryggan vid havet. Ingen service/försäljning vid poolområdet vid vårt besök. Vid avresa, kl. 05.00, så skulle vi få ett frukostpaket... vi fick en torr dubbelmacka inslagen i aluminiumfolie med ost/skinka... inget annat, dryck etc: USELT!

Bekräftad gäst: 2023-09-23


6 av 10

+
Läget och vattnet.
-
Se svar på fråga 8. Personalen behöver utbildning. Reparationer behövs i poolområdet. Trappan ner till vattnet var ranglig och hade rostat. Hade man kommit fel med handen vid kraftig sjögång hade man kunnat göra sig riktigt illa.

Bekräftad gäst: 2023-09-09


6 av 10

+
-
Ni skriver 4 stjärnigt, dom säger 5. Men det är 3. Dåliga på engelska, vilket genererar i dålig service, då personalen inte förstår våra önskemål säger dom att det inte finns och blir osäkra. Städ personalen var glada och service mindig.

Bekräftad gäst: 2023-08-26


4 av 10

+
De har ett bra område men sköter inte det
-
Trapporna till havet var livsfarliga. Det hade ruttnat totalt. Den andra trappan var helt avstängde av den anledningen. Mamma trillade på trädäcket för det också var slittet och blött. Hon är 70+ och någon trillade på trapporna/trädäcket varje dag. Stollarna där ute hade också gått isönder vissa, men de lagade inte dem. De bara ställde dem som att de var hala och sen när man la sig på dem så trillade de sönder igen. Luftkonditionering på rummet fungerade inte de först 5 dagarna och vi sa till dem varje dag. Det var en hel våning av rum. De lovade varje dag att någon skulle komma men vi hade samma ”error” iallafall 3 rum på rad. Vattnet vid pärm var inte super rent men det var inte livsfarligt så det gick väl an. De hade kastat gamla parasoller på hotellets område och bara låt dem skräpa

Bekräftad gäst: 2023-08-20


3 av 10

+
Se förra svar
-

Bekräftad gäst: 2023-08-20


7 av 10

+
Läget, poolområdet, stranden
-
Basic frukost. Duschen fungerade inte, vattentemperaturen varierade upp och ner så var svårt att duscha bekvämt. Wifi var ganska svag också

Bekräftad gäst: 2023-08-18


7 av 10

+
Poolen
-
Ingen hiss, ingen toalett i närheten av poolen. Fanns en toalett men där stod en icke engelsktalande kvinna och sa att man inte fick gå in

Bekräftad gäst: 2023-08-15


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 3,5/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

144 omdömen
Utmärkt
 
41
Väldigt bra
 
42
Bra
 
32
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
16

5 senaste omdömen

2023-08-12

av bakazii

Inget 5-stjärnigt hotell

Bodde på detta hotell i en vecka och det var helt ok, men absolut inget 5-stjärnigt hotell. Fin utsikt från rummet och nära till havs. Men dålig wi-fi på rummet, kopplades ifrån hela tiden, fanns varken vattenkokare eller te på rummet, AC:n fungerade ej 4 nätter i rad, okunnig personal som ej kan engelska. Poolen var helt ok men spelas överdriven hög musik och bryggan till stranden behöver fräschas upp, rostigt och ser ut att rasa när som. Frukosten var ingen höjdare, samma sak varje morgon dåligt utbud, fick be personalen fylla på när något var slut, fanns inte ens en kaffe maskin bad om cappuccino fick betala för det. Detta hotell lever upp till max 3 stjärnor och absolut inte 5.

 
2023-07-19

av camilam919 Stockholm, Sverige

Onödigt tråkigt…

Fint hotell med underbar utsikt! Service nivån är splittrad, några få av receptions personalen är trevliga dock får man ingen information av de faciliteter du som gäst har rätt till. Poolbaren har jätte trevlig personal och de kan alla olika språk bästa Piña Coladan!!! Tyvärr är poolen liten och det springer och hoppar ungar överallt. Pool handdukar som Vi hotellgäster är berättigad till har under en period av 6 dagar varit slut i 3 av dem, när man ser personen som delar ut handdukarna springa ner på stranden för att ge till gäster hon gillar med anledning av att de är reserverade blir man trött på att folk utifrån prioriteras framför oss som bor på hotellet!! Restaurangchefen är Super serviceinriktad och proffsig Men personalen han har under sig på frukosten gör ingenting om inte han är på plats vilket betyder att inget fylls på, varken mat eller bestick,glas m.m varma maten står framme utan värme under så allt blir kallt. Fast Food restaurangen har jätte trevlig personal som får jobba jobba jobba . Tyvärr är denna resort väldigt anpassad till de Alla som kommer utifrån för att spendera sina pengar och Inte för oss som bor här och Också spenderar Mycket av våra pengar här Tråkigt att ingen strand/pool area med bra handdukar och service är till för bara oss som bor här, att behöva känna att man tigger om något man betalt för i bokningen är tröttsamt och onödigt för en gäst!!!!! Rekommendation från mig som gäst är följande. - Bemöt hotellgästerna med respekt, hög service nivå och medkänsla då alla kommer hit för att återhämta sig från vardagen. -Fixa alla sönderrostade badstegar ner mot havet (är en fara) -fixa all trasig trädäck samt alla trasiga solstolar. -Anpassa en del area till ”hotellgästerna” -Erbjud bra och fungerande Wi-Fi Tydligen kom handdukar fram efter ett samtal till cheferna här….? Att man ska behöva köra över folk som arbetar här genom att ringa deras chefer för att som gäst få det man betalt för är Tråkigt.

 
2023-07-10

av rasalex Stockholm, Sverige

Inte 5-stjärnigt utanför Albaniens gräns

Spenderade en vecka på detta hotell och det här är min upplevelse. Det ligger väldigt fint till med eget strandområde vilket är ett stort plus i Saranda där du annars måste betala för att få vistas på de flesta stränder. Huvudbyggnaden är väldigt fräsch och pampig och rummet vi fick hade allt vi behövde och var bekvämt på alla sätt. Sängarna var väldigt sköna och städningen utomordentlig. Nu till det som drar ner betyget rejält. Poolområdet är toppen men bryggan och piren där man kan bada i havet är under all kritik. Bryggan känns som att den kan rasa när som helst, ena trappan är så trasig att den inte går att använda alls och den andra rostig, skranglig med tusen provisoriska lagningar. Stegarna på piren går inte att använda om man inte är 2m lång då första trappsteget är på väldigt stort avstånd från kanten. Frukostbuffén är den minsta jag nånsin skådat på ett hotell, dessutom med mestadels söta alternativ. Den var anledningen till att vi aldrig provade hotellrestaurangen som annars hade fantastisk utsikt. Finns en lunchrestaurang nära strandområdet där vi åt några gånger. Enkla men helt ok rätter. Personalen på hotellet var trevliga, dock kunde vissa i receptionen kännas väldigt undvikande och besvärade vid frågor. Vet inte om det berodde på språket. En annan sak som störde mig var att vi hade önskat ett rum så högt upp som möjligt men vi fick på bottenplanet. Förstår att man inte alltid kan tillgodose allas önskemål men att få längst ned var lite som ett hån då hotellet var långt ifrån fullsatt.

 
2023-06-24

av Emelie C

Receptionisterna katastrof

Hotellet super fint, rent, fräscht och bra läge. MEN personalen var USEL. Inte tillmötesgående överhuvudtaget, nonchalanta. Vi bad om att få rummet 1,5 timme längre efter utcheckningen men dom insisterade och sa att hotellet var helt fullbokat och att dom inte kunde kunde göra det och heller inte erbjuda några lediga rum men vi hittade ändå lediga rum på internet och bokade ett där, vi kommer till det. Och detta var bara en av flera incidenter denna vistelse. Killarna vid barpoolen var underbara! Bra på alla sätt och vis!

 
2022-09-07

av DitaOsmani Malmö, Sverige

It was ok

- Rummen var minimala, fanns ingen plats för 2 resväskor på golvet och mycket dåliga förvaringsutrymmen för att ha möjlighet till att packa upp. Dörren som var av glas till duschkabinen var sönder och föll av flera gånger när man försökte stänga eller öppna. Wi-Fi var mycket dåligt under större delen av vistelsen utan anslutning. Frukosten var tråkig och kall, samma sak varje dag. +skönt med en privat strand och massa lediga solsängar efter högsäsongen. Utåt är hotellet väldigt fint och har en fantastiskt utsikt. Mannen som serverade vid poolen och bryggan var super trevlig och gjorde ett bra jobb.