Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
7,4 av 10 baserat på 108 omdömen
Övergripande bedömning
 
7,4 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
6,4 / 10
Rum/lägenhet
 
7,7 / 10
Service
 
6,9 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
Läget
-
Det var så tidigt på säsongen så det mesta på hotellet va inte öppet än och menyer va ej kompletta Tex, poolbar va ej öppen , alla ytterområden va ej fixade inför säsongen

Bekräftad gäst: 2023-05-27


7 av 10

+
Utsikten
-
Slitet behöver fräschas upp

Bekräftad gäst: 2023-05-27


4 av 10

+
Nära havet, bra utsikt.
-
Variera frukostar, servera enkel lunch,tex sallad, omeletter.

Bekräftad gäst: 2023-05-26


4 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-10-04


7 av 10

+
Trevlig och vänlig personal som försökte vara hjälpsamma.
-
Hotellet verkade generellt att behöva fräschas upp och är behov av underhåll framför allt vid poolområdet (lösa trallbrädor med stor snubbelrisk!). På rummet saknades kaffe och strykbräda vilket förväntas av ett femstjärnigt hotell. Toasitsen var lös och duschvattnet rann ut på golvet. Spartansk frukostbuffé, ingen meny för kvällsmiddagen. Hotellet visste inte om att vi skulle ha vegetarisk middag (Apollos fel?). Flera lösa bräder och ledstänger vid trappor ner till havet med stor risk för skador. Ingen hiss ner till poolområdet fyra trappor ner. Kändes som ett hotell som en gång i tiden varit lyxigt, men nu rådde stor brist på underhåll.

Bekräftad gäst: 2022-10-03


3 av 10

+
Utsikten från balkongen
-
Inte speciellt trevlig personal,tråkig frukost,samma varje dag,skräpigt,fimpar på golvet där man åt frukost.Fanns en del bräder lösa vid soldäck,behöver mycket uppfräschning av hotellet lever ej upp till fem stjärnor. Trappan ner till badet kommer säkerligen lossna snart,sönderrostat.

Bekräftad gäst: 2022-09-30


10 av 10

+
Läget, att det är lite lugnare än de som ligger mer centralt + att det ligger avskilt.
-

Bekräftad gäst: 2022-09-30


7 av 10

+
Läget
-
Gamla fläckiga handdukar, handtag till garderoben saknades, damm och skräp bakom kylskåp

Bekräftad gäst: 2022-09-27


7 av 10

+
bra badmöjligheter
-
Dålig service däligt underhåll (säkerhetsmässigt )

Bekräftad gäst: 2022-09-26


6 av 10

+
Utsikt
-

Bekräftad gäst: 2022-09-23


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

131 omdömen
Utmärkt
 
39
Väldigt bra
 
40
Bra
 
29
Mindre bra
 
13
Underkänt
 
10

5 senaste omdömen

2022-09-07

av DitaOsmani Malmö, Sverige

It was ok

- Rummen var minimala, fanns ingen plats för 2 resväskor på golvet och mycket dåliga förvaringsutrymmen för att ha möjlighet till att packa upp. Dörren som var av glas till duschkabinen var sönder och föll av flera gånger när man försökte stänga eller öppna. Wi-Fi var mycket dåligt under större delen av vistelsen utan anslutning. Frukosten var tråkig och kall, samma sak varje dag. +skönt med en privat strand och massa lediga solsängar efter högsäsongen. Utåt är hotellet väldigt fint och har en fantastiskt utsikt. Mannen som serverade vid poolen och bryggan var super trevlig och gjorde ett bra jobb.

 
2022-08-28

av Marcusdahlstedt Sverige

Ledning, struktur och personal

Hej! Detta är vår första gång i Albanien. Våra förväntningar var relativt höga med tanke på att hotellet utlovar 5-stjärnor samt bilderna ser mycket inbjudande ut. Vi skulle utan tvekan säga att det lever upp till 3 stjärnor. - servicen är bra när du väl får den, men du måste själv leta upp och aktivt be om den. Exempelvis är det dålig information kring priser, vart saker och ting ligger på hotellet etc. - det saknas prislista i baren vilket gör att det upplevs som att priser varierar utifrån hur mycket du spenderar alternativt är turist eller lokal gäst. - Personalen verkar väldigt oerfaren, eller som att det inte finns struktur med tydliga arbetsuppgifter. Det flesta står med telefonen eller så verkar de spontant bara göra uppgifter om kund ber om det. Exempelvis hade vi flertal olika servitörer under samma middag. - det hela upplevs som oprofessionellt. - Wi-Fi är riktigt dåligt + läget är otroligt fint, många olika badplatser. + personalen ÄR mycket trevlig, och potentialen är stor. Det är ledningen som bör ge sina anställda ett tydligare upplägg som skulle lyfta standarden till vad de anser sig vara. + städning på rummet är väl genomförd och det känns fräscht. Är du van vid 5-stjärnor kommer du bli mycket besviken. Är du däremot ute efter sol och bad med lägre preferenser är detta ett utmärkt hotell där du får mycket för pengarna.

 
2022-07-25

av annaharaldsson Malmö, Sverige

Hotell med fantastisk utsikt och härlig semesterkänsla!

Vi spenderade två veckor på Santa Quaranta i juli månad. Vi var mycket nöjda med val av hotell. Poolområdet och dess personal var toppen! De gjorde den bästa frappén i Saranda. Personalen i receptionen hjälpte oss med allt vi bad om hjälp med och vid önskemål om byte av rum fixade de det direkt. Restaurangen serverade utsökt mat och glassen och efterrätterna är något man inte får missa! Ska man resa till Saranda och vill ha en semester som kan spenderas på hotellet så rekommenderar vi varmt Santa Quaranta!

 
2019-07-04

av Korfu2011

Strandnära hotell med slående havsutsikt!

Recension av Santa Quaranta Plus➕ Hyfsat serviceinriktad personal Bra frukost, lunch och a la carte. Rekommenderar laxen. Priserna är över lag mycket bra och du betalar aldrig mer än 150 kr för en rätt. Fina, välstädade rum med trevliga balkonger och superb havsutsikt. Mycket fräscht badrum och dusch. Bra AC. Liten kylbar med bra drycker, för hyfsad slant. Jättefin pool och stora fräscha samt bekväma solstolar Ganska bra poolbar med möjlighet att beställa mat och dryck till solstolen Väldigt fint område över lag. Troligtvis sarandas bästa, med en slående solnedgång De flesta på hotellet pratar hyfsad engelska Ca 1400 lek för en taxi in till ksamil. Mellan 700-1000 lek för taxi in till boulevarden Minus ➖ Dålig ljudisolering på rummen i byggnaden framför poolen, (rum 100-400). Mycket ljud från restaurangen som ligger ovanför rum 400. Oväsen mellan 7,30 fram till 00,00. Så man behöver ingen väckarklocka. Mycket hög musik från poolen mellan 8,00-18. Därför blir det svårt att ta en siesta mitt på dagen (öronproppar rekommenderas). Du hör inte din egna musik. Ingen hiss mellan Vån 100-500. På våning 500-uppåt finns hiss. Så du får trappträning när du tar trapporna till och från rummet och poolen. Hackigt, halvfungerande wi-fi på rummet (på våningen under reception). Hårda sängar och kuddar.

 
2019-05-30

av mic_Limhamn_Sweden Limhamn, Sverige

Ett fint gammaldags strandhotell i modern tappning

Hotellet ligger som en stor vit gräddtårta vid stranden av Saranda i Albanien. Rummen är renoverade till hög klass. Det enda som är lite tråkigt för reseenärerna i de lägre våningarna är att det inte finns någon hiss. Maten är bra, peronalen tillmötesgående och rummen är rena och fina med en vidunderlig havsutsikt.