1. Flyg & hotell

 2. Boendeval

 3. Tillval

 4. Uppgifter

 5. Bekräfta

 6. Bokat

Kundomdömen om X10 Khao Lak Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,3 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anna,
Vetlanda

+
Läget
-

Bekräftad gäst: 2019-02-15


10 av 10

Hazel,
Mariefred,

+
läget
-

Bekräftad gäst: 2019-02-14


10 av 10

Margareta ,
Uppsala

+
Fina rum och väldigt trevlig personal. Bra med en pool som är bara för vuxna. Närheten till den fina stranden/havet.
-

Bekräftad gäst: 2018-12-22


3 av 10

Martin,
Helsingborg

+
Bra pooler och fint läge på stranden
-
Underbemannat hotell, dålig frukost, knappt någon underhållning under dagen, inte ens lite musik vid någon av poolerna eller baren - allt stänger ner kl 23. På ”The Main restaurant” gick det inte ens att äta köttet. Hade absolut förväntat mig mer av detta hotell som ändå ska vara 4+.

Bekräftad gäst: 2018-12-22


10 av 10

,

+
Fräscht. Familjepoolen.
-
Duschar vid poolerna.

Bekräftad gäst: 2018-12-15


7 av 10

Andreas,
Uppsala

+
Lekrum för barnen. Vattenrutschkana för stora och små. Bra frukost. Skeppet som var under tak var uppskattat av barnen. Trevlig personal
-
Hotellet påstår sig vara rökfritt och barnvänligt. Det är inte rökfritt utan vi var tvungna att passera rökområde varje gång vi skulle in och ut från vårt rum. Rökområdet låg vid lobbyn. Sedan var det ett rökområde vid biljardborden och pingisborden så det luktade skit och man kunde inte andas om man var där. Restaurangen vid havet tillät rökning vid bardisken så där ville man inte vara. Jag jobbar med lungpatienter och ser vad rökning gör. Hotellet är inte barnvänligt när man måste passera igenom cigarettrök dagligen. Poolen vid havet var reserverad för vuxna vilket inte informerades om på er hemsida. Frågan var varför de hade Aqua fitness i poolen där barn vistades då aktiviteten endast riktade sig till vuxna. Varför hade de inte den i vuxenpoolen??

Bekräftad gäst: 2018-12-08


9 av 10

Marita,
Uppsala

+
Väldigt bra frukost
-
Bra gym men alla maskiner fungerade inte

Bekräftad gäst: 2018-12-01


9 av 10

Peter,
Stockholm

+
Helhetsintrycket
-
Lite för lite för barn som har allinclusive

Bekräftad gäst: 2018-11-11


9 av 10

Thomas,
Uppsala

+
Personalen, maten
-
Kanske inte förbättringar, men drycken tyckte vi var relativt dyr på hotellet. Hade även problem med myror på rummet som inte löstes trots påtalande.

Bekräftad gäst: 2018-11-10


8 av 10

John,
Nacka

+
Modernt och nybyggt, wifi täckning över hela hotellområdet. Bra frukost. Städat och fint på hotellområdet.
-
Restaurangmenyn har för stort fokus på västerländsk mat, fler thai rätter borde läggas till. Problem med myror på vissa ställen, i vårt rum hade vi gott om myror som genast blev fler om man glömde kaksmulor och eller ett läskeglas framme. Även massa myror i sandlådan vid kids center så vi ville inte att vår dotter skulle leka där.

Bekräftad gäst: 2018-05-06


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

 • 5/5 Sovkvalitet
 • 4,5/5 Läge
 • 5/5 Rum
 • 4,5/5 Service
 • 4,5/5 Standard
 • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

408 omdömen
Utmärkt
 
279
Väldigt bra
 
94
Bra
 
19
Mindre bra
 
11
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-01-30

Inlägg av Nyhondan Skellefteå, Sverige

Bäst för barnfamiljer.

Relativt nytt hotell så allt är fortfarande fräscht och fint.Vi hade rum med poolaccess rummet är lagom stort och fint dekorerat.Vid ankomst fanns både en bukett orkidéer och ett fruktfat på rummet!Poolaccessrummen har tyvärr rätt skuggiga terasser så att sola på sin egen terass fungerar bara några timmar om dagen.Badhandukar för pool och strand byts av städerskan varje eftermiddag,bekvämt!Frukosten innehöll allt man behöver och lite till.Tyvärr var miljön i frukostrestaurangen väldigt bullrig skrikig och stressig mitt tips till hotellet är att göra en avskild lugn och tyst avdelning för vuxna.I anslutning till receptionen fanns en kaffeautomat där man kunde hämta gratis kaffe,te,choklad dygnet om,trevligt!Sammantaget ett fint Hotell men kanske mest lämpat för barnfamiljer.

 
2019-01-03

Inlägg av 234piar Lomma, Sverige

Avkopplande semester

X10 är en fin och trevlig resort. Vänlig personal, rena och bra rum, perfekta sängar med valmöjlighet på kuddarna. Många pooler, resortet alldeles invid stranden. Gångavstånd till en del restauranger, endast några minuter med tuk-tuk för att komma till både centrum av Khao Lak eller Bang Niang. Avkoppling på hög nivå! Det enda vi saknar är solen 😊☀️

 
2018-12-25

Inlägg av linuseinar Sundsvall, Sverige

Kanonhotell!

Bästa hotellet vi bott på länge. Superfina rum, jättehärliga pooler, en barnklubb och trevlig restaurang bland annat. Personalen var supertrevliga och hjälpte till om något behövdes. Om vi återkommer till Khao Lak någon gång så bokar vi förmodligen detta igen.

 
2018-12-24

Inlägg av Agneta H Ras Al Khaimah, Förenade Arabemiraten

Fantastiskt hotell

Har varit på detta hotell, så rent fint o trevligt på alla sätt. Jättebra utbud i frukostväg. Ligger perfekt intill stranden, man kan gå både in till Khao lak o Bang niang ca 1-1,5 km en tuk tuk kostar 200 bath. Stora fina pooler, ja allt var bra, kommer med säkerhet tillbaka 🌟 O mojiton var underbart god 🍹

 
2018-12-22

Inlägg av 811andreasa

Fantastiskt hotell med personal i världsklass!

X10 Khao Lak är ett riktigt fint och lugnt hotell vid stranden. Flera pooler som passar stora som små. Service och personal i världsklass! Varierande och god mat och äter du med barn äter de gratis. Fina stora rum. Vi hade två rum, ett för oss och ett barnrum med våningssäng, bord, stolar för barn och sittpuffar. Varje kväll fick barnen kaka och mjölk till rummet där de önskades God natt. Rekommenderar verkligen detta fina nya hotell, du kommer absolut inte bli besviken