1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om X10 Khao Lak Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,0 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,2 / 10
Faciliteter
 
8,8 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Linnéa,
Torslanda

+
Allt
-
Personalen behöver lite ökade kunskaper om vin

Bekräftad gäst: 2019-04-29


9 av 10

Annlouise,
Ronneby

+
Läget , närheten till den fina stranden.
-
Musiken i matsalen på morgonen. Vi hade uppskattat lugn musik, nu blev det väldigt uppstressat och högljutt.

Bekräftad gäst: 2019-04-20


9 av 10

Marianne,
Nyköping

+
-
Byt vuxenpoolen till den mittersta poolen så att barn oxå kan få bada vid poolbaren

Bekräftad gäst: 2019-04-20


4 av 10

Niklas,
Saltsjö-Boo

+
-
Ledningen för hotellet måste på riktigt ta krafttag mot att gäster reserverar solstolar. I princip samtliga solstolar var upptagna redan kl 06 på morgonen. För oss med spädbarn och yngre barn som var beroende av att vara nära våra badande barn samt ha möjlighet till skugga hade ingenstans att ta vägen. Framförde detta till hotelledningen som svarade att dom kände till problemet men tänkte inte göra något åt saken. Dåligt! Angående Apollos beskrivning av hotellet var det väldigt vilseledande att ni visar en bild den enda poolen som barn inte var välkomna att bada i samtidigt som ni marknadsför hotellet som familjehotell och lämpligt för barnfamiljer

Bekräftad gäst: 2019-04-14


10 av 10

Kauko,
Vallvik

+
Allt
-

Bekräftad gäst: 2019-04-14


5 av 10

Bobil,
Huddinge

+
Personalen på restaurangen och kids club. Vänlig personal
-
Hotellet öigger utanför centrum dvs. alla restauranger och butiker, det är märkligt när man ligger en bit bort så borde man erbjuda gratis buss/taxi tramsport till centrumen/marknaden detta är vanligt i ett hotell som ligger utanför. Här så erbjuder man dyrare service än vanlig taxi precis utanför hotellet. Jag köper halvpension och jag får reda på plats att dryck inte ingår i priset. Första gången det händer mig. Hotellet verka ha ett enda uppdrag, klämma ut så mycket som mjöligt pengar av gästerna. Apollo ska ha sämsta poängen som inte informerar att halvpensionen inte ingåt dryck.

Bekräftad gäst: 2019-04-05


9 av 10

Arne,
Veksø

+
Mange pool. Speciel voksenpool.
-
Hyggerum. Kaffebar uden underholdning.

Bekräftad gäst: 2019-03-10


6 av 10

Tania,
Stockholm

+
Bra frukost (mat) inte miljön.
-
Säng fördelningen är helt orimlig och vi fick ingen respons från er eller hotellet. Alldeles för mycket folk vid frukosten oavsett vilken tid man kom dit.

Bekräftad gäst: 2019-02-28


10 av 10

Apostolos,
Uddevalla

+
Frukost, rena pooler, vattenrutchkana, många faciliteter, trevlig personal.
-
Att man får rummet även när man kommer till hotellet innan kl. 12. Vi har varit på hotellet kl. 9.00 på morgonen efter en så lång resa och vi fick vänta 3 timmar innan vi fick rummet.

Bekräftad gäst: 2019-02-25


9 av 10

Ulrika,
Malmö

+
Läget vid stranden, bra variation på pooler!
-
Ta bort handdukar som ligger och paxar solstolar tidigt på morgonen. Vi kunde bada flera timmar på morgonen i en pool utan att se en enda person vid alla upptagna solstolar.

Bekräftad gäst: 2019-02-22


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

499 omdömen
Utmärkt
 
350
Väldigt bra
 
110
Bra
 
22
Mindre bra
 
12
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2019-03-21

Inlägg av annelipet55 Helsingborg, Sverige

Nytt fräscht hotell

Trevligt område med många pooler. Frukosten smakade väldans bra. Fanns mkt att välja på. Fina stora rum o man fick nya poolhanddukar varje dag. Blev uppvaktad med liten tårta o bubbel på min födelsedag!! Ett tips om man vill äta utmed stranden. Gå till höger ca 400 m så ligger Chompoo bar en liten bit in. Mysigt ställe med god mat o trevlig personal.

 
2019-03-19

Inlägg av Sarawitedal Oslo

Underbart hotell med perfekt läge

Wow! Vilket ställe. Vi har spenderat 2 veckor här nu, allt har vart helt super. Väldigt fräscha och fina rum. Bästa hotellsängen jag sovit i, stora goa kuddar å ett tunt duntäcke! Frukosten är magisk, har allt! Personalen och servicen har vart fantastisk! Ett besök på deras spa är ett måste då jag upplevt den bästa massagen någonsin, min massör hette Dao, henne rekommenderar jag på det varmaste. Vi kommer absolut att åka hit igen. Läget är perfekt då det endast är 5-10 min att promenera till gatan med massor av bra restauranger. På återseende😀

 
2019-02-25

Inlägg av G3856ELannag

Högklassigt hotell

Nytt och rent hotell vid stranden i Khao Lak. Hotellet kan upplevas som aningen sterilt och ser inte vid ankomst direkt inbjudande ut; stora betongbyggnader, mycket glasytor, långa korridorer. Låt inte första intrycket lura dig - detta hotell har andra egenskaper som klart överväger allt ovan! Absolut bästa med hotellet är personalen! Från receptionen till restaurangen, till städerskorna, överallt leende mänskor som verkar trivas med sitt jobb och detta syns direkt i sättet hur hotellet fungerar. Tyvärr är detta inte längre än självklarhet i Thailand... Hotelldirektören har klart hittat ett vinnarkoncept. Han syntes för övrigt ofta till och verkade ta i beaktande alla i personalen. Rummen är snyggt och ljust inredda, sängarna otroligt bekväma. Stort kylskåp i rummet, som vid ankomst var tomt men kunde fyllas av hotellet med drycker mm om man så önskade. Dricksvatten fylldes på av hotellet dagligen gratis. Vissa rum har sk. öppna badrum, dvs. dusch och toalett har väggar av enbart frostat glas mot rummet, tvättställ ut mot rummet, utan mellanvägg. Kan tänkas detta inte är för alla? Stranden är fin och ren utanför hotellet. Vissa dagar stora vågor, som uppskattades av tonåringarna i familjen, men inget för de minsta. Tyvärr var vi inte helt övertygade om hotellets beslut att reservera poolen närmast stranden för enbart vuxna. Ett stort problem på hotellet var avsaknaden av tillräckligt många solstolar. Detta har resulterar i att alla vaknar tidigt enbart för att reservera sina solstolar. De första solstolarna reserveras 6.00 och vid 10.00 finns absolut inga lediga mera. Stolarna reserveras men vid god tur släntrar de flesta till sina stolar först vid kl. 11.00 - 12.00. Här kunde hotellet striktare följa sina regler som förbjuder reservation av dessa stolar?! Frukosten var god och riklig och trots fullbokat hotell gick det alltid att hitta ett ledigt bord. Läget för hotellet är litet vid sidan om men med en rask promenad på 5 - 10 minuter är du i centrum, där alla butiker och restauranger finns. Ifall du inte vill promenera finns det alltid taxin utanför hotellet. Hotellet definitivt värd en 4,5, snudd på 5 om detta med solstolarna skulle fungera bättre...

 
2019-01-30

Inlägg av Nyhondan Skellefteå, Sverige

Bäst för barnfamiljer.

Relativt nytt hotell så allt är fortfarande fräscht och fint.Vi hade rum med poolaccess rummet är lagom stort och fint dekorerat.Vid ankomst fanns både en bukett orkidéer och ett fruktfat på rummet!Poolaccessrummen har tyvärr rätt skuggiga terasser så att sola på sin egen terass fungerar bara några timmar om dagen.Badhandukar för pool och strand byts av städerskan varje eftermiddag,bekvämt!Frukosten innehöll allt man behöver och lite till.Tyvärr var miljön i frukostrestaurangen väldigt bullrig skrikig och stressig mitt tips till hotellet är att göra en avskild lugn och tyst avdelning för vuxna.I anslutning till receptionen fanns en kaffeautomat där man kunde hämta gratis kaffe,te,choklad dygnet om,trevligt!Sammantaget ett fint Hotell men kanske mest lämpat för barnfamiljer.

 
2019-01-03

Inlägg av 234piar Lomma, Sverige

Avkopplande semester

X10 är en fin och trevlig resort. Vänlig personal, rena och bra rum, perfekta sängar med valmöjlighet på kuddarna. Många pooler, resortet alldeles invid stranden. Gångavstånd till en del restauranger, endast några minuter med tuk-tuk för att komma till både centrum av Khao Lak eller Bang Niang. Avkoppling på hög nivå! Det enda vi saknar är solen đŸ˜Šâ˜€ïž