La Flora Khao Lak

  • Många återkommande gäster
  • Gratis wifi
  • Dubbelrum med poolaccess eller delad pool

På fina La Flora får hela familjen det riktigt bra – här väntar allt från härliga poolbad, spabehandlingar och läckra matupplevelser. Vi kan speciellt rekommendera restaurangen Sire som bjuder på både havsutsikt och skaldjursrätter. Ett annat tips är att välja ett dubbelrum med delad pool eller poolaccess, det blir knappast skönare än så!

Travelife Guld

Hotellet har en väl utvecklat fokus på hållbarhet. Det uppmuntrar underleverantörer och andra i samhället att agera etiskt och hållbart. Det söker ständigt efter nya saker att förbättra och arbetar för att inspirera andra att göra likadant.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Dubbelrum med delad pool för 1-4 personer, varav 1 barn. Dubbelrum med poolaccess för 1-3 personer. Deluxerum för 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum med jacuzzi för 1-4 personer, varav 1 barn. Familjerum för2-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Hotellet var nyrenoverat och det är alltid trevligt. Men tyvärr har de anpassat sig till västerlä...
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 80 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

La Flora Khao Lak är ett härligt hotell precis vid stranden i Khao Lak. Här finns tre poolområden med stora pooler, varav en med barnsektion. Gratis solstolar och parasoller. Poolbar. Hotellets bufférestaurang ligger bara några meter från stranden, och har en härlig utsikt.

Fin spa med massage och olika behandlingar mot avgift. Gym. Thaiboxning och aerobics mot avgift. Vattensporter mot avgift. Gratis wifi på hela hotellet. Room service. Gångavstånd till Bang Niangs centrum med några butiker och restauranger och en populär marknad, och ca 3 kilometer till Khao Laks centrum. Begränsad lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag.
Halvpension eller All Inclusive mot tillägg.

All Inclusive

Vid All Inclusive mot tillägg ingår:

Frukostbuffé, kl. 06.30-10.30, på restaurang Sire.
Lunch, kl. 12.00-14.30, på restaurang Sire.
Snacks, kl. 11.00-17.00, på restaurang Sire eller Breeze Bar.
Middag, kl. 18.00-22.00, på restaurang Sire.
Obegränsat med lokala drycker som öl, vin, drinkar och läsk, kl. 11.00-22.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller till kl. 12.00 avresedagen.