Kundomdömen om La Flora Khao Lak

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,1 av 10 baserat på 11 omdömen
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,4 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,3 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
8,5 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Service
 
9,3 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-07


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2021-12-31


9 av 10

+
Superfint hotell, jättefina rum och städningen var perfekt.
-
Rekommenderar inte hotellets restaurang. Ganska smaklös mat och personalen på restaurangen kändes rätt trött.

Bekräftad gäst: 2021-12-04


9 av 10

+
Hotellet var nyrenoverat och det är alltid trevligt. Men tyvärr har de anpassat sig till västerländska ideal hur ett hotell ska se ut. Avskalat och lite tråkigt, hotellet kunde vara var som helst i världen för det fanns ingenting som talade om att du var i Thailand. Skulle vara lite trevligare med lite traditionella kläder i receptionen till exempel. Men hotellet är fortfarande vår favorit i Khao Lak för trevlig personal och fantastisk frukost och trevliga temakvällar.
-
Språkkunskaper i receptionen. Om man skulle anmäla att "safetyboxen" inte fungerar som blir man hänvisad till Spa avdelningen. Men de försöker. Väldigt imponerad av personalen i restaurangen var duktiga på tyska och lite franska. Var nästan som om engelskan kom i lite i skymundan. Mycket energi gick åt att till fredställa de tyska gästerna som "ägde" poolbaren så man knappt kunde gå i.

Bekräftad gäst: 2020-02-21


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

133 omdömen
Utmärkt
 
111
Väldigt bra
 
16
Bra
 
1
Mindre bra
 
1
Underkänt
 
4

5 senaste omdömen

2022-04-22

av myssli73 Vännäs, Sverige

Superfint hotell som vi verkligen rekommenderar!

Väldigt fint och trivsamt hotell! Personalen är supertrevliga och väldigt hjälpsamma. Frukosten är världsklass, ingen i familjen önskar sig nåt mer. Hotellet och poolen ligger precis vid stranden med väldigt fin utsikt. Det är gångavstånd till flera bra restauranger om man inte vill äta på hotellet som för övrigt har väldigt bra mat också.

 
2022-05-22

av Naruenart0725

Privacy unsecure

At approximately 6 PM while I stayed in my room. There was 3 continuous bell alarms of my door and the door suddenly opened. It appeared that maid used her card to suddenly access my room without my permission / request. This was totally UNACCEPTABLE.

 
2022-05-21

av nicofamily2015 Gisborne, Australien

Top class hotel on beach

We stayed in a Seaside pool access room and it was Devine. Modern clean room with all the best amenities you’d expect from a 5* hotel. Very comfy bed, selection of pillows, coffee pod machine, jacuzzi bath , Japanese bidet toilet, large rain head shower. The pool for the access rooms was large and quiet as most people would use the communal pool beachside or other pools in resort. The breakfast choices were extensive and well prepared. All staff were very friendly and helpful. Overall an amazing stay

 
2022-05-21

av James E Cape Town, Sydafrika

Heaven kn Earth

Well, where do one start. On arrival, guest are welcomed with open arms..Rooms are spacious, staff are great and the opportunity to enjoy a drink at the pool bar is there. Ground staff doing excellent job, warning guests to clear areas with oncoming storms. Very helpful in cases like this. Then, Breakfast is out of the books. One HUGE VARIETY to choose from from. For some people it might be a shocker, but the best if the best. Front desk staff awesome. Pls visit and support ad we will return in 2023.

 
2022-05-14

av Wannaporn S

Lovely staff and everything

I enjoyed staying at La Flora so much. It wasn't very crowded during my stay. All the staff were so nice and friendly. The plus is i purchased the voucher before Covid hit and it was long past the expired date but the staff kept prolonged the expired date for me. I really appreciated it. And the policy of the voucher was really fair. I didn't expect to get the token to spend at the hotel because the voucher cost more than the actual room price at that time. I thought it was my own risk to take when i bought the voucher at the first place. So it's beyond my expectations. Not to mention ,the scenery was beautiful