Kundomdömen om La Flora Khao Lak

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

89% av resenärerna rekommenderar

448 omdömen
Utmärkt
 
332
Väldigt bra
 
79
Bra
 
19
Mindre bra
 
10
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2024-03-19

av LuddeValle Malmö, Sverige

Kan rekommendera detta ställe

Besökte deras strandrestaurang under vår vistelse där. Härligt att sitta o titta ut över havet under tiden man sitter och äter. Vällagad god mat, service var helt ok. Lite dyrare kanske här, men det får man ta. Så är ni på stranden och solar så gå gärna hit o luncha

 
2024-01-01

av 177richardt Jönköping, Sverige

Ett av Khaolaks bästa hotell

Vi bodde tolv nätter i La Flora 2- Bedroom, två rum med en dörr emellan - perfekt för en familj på 4 personer. Rummen håller mycket hög standard och är i nästan nyskick, lugnt och skönt också i den delen av hotellet, det tar cirka 4 minuter att gå ner till huvudpoolen och stranden. Det är mest europeiska gäster på hotellet med tyska, engelska, svenska, danska och norska gäster, ca 30% barnfamiljer skulle jag tro. Det finns totalt fyra större pooler på hotellet, de flesta gästerna håller till vid huvudpoolen, men det var aldrig problem att hitta solstolar. Utmärkt service, god drinkar och god mat- hotellets restaurang håller bra klass och är nästan lika prisvärd som alla andra restauranger som ligger runt hotellet. Runt hotellet finns det massor av restauranger, turistbyråer och en bra nattmarknad. Vill man åka in Khaolak så tar det ca 10 minuter med taxi och kostar 200 THB för 4 personer. Vi åkte på hotellets egna segelbåt på en dagstur med snorkling, strandhäng och lunch och denna var 5+! 1990 THB per vuxen för heldag. Skulle nog säga att den turen var bättre än den andra vi gjorde till Similan-öarna, jobbig speedboat över havet och en riktig turistindustri. 2300 THB per vuxen inkl taxi och heldag med mat. Vad gäller hotellet så har vi egentligen inget att anmärka på, vi är mycket nöjda med vistelsen och kan verkligen rekommendera La Flora, en härligt hotell med skön semesterkänsla direkt på stranden!

 
2023-03-26

av Sumagrer Hönö, Sverige

Helt underbart

Vackert hotel rätt på stranden. Helt fantastiskt fint. Stor nybyggd del med många pool acces rum över hela området. Stor flott pool med bar i vattnet. Lekland med vattenkanoner rutchbana mm. Bordtennis, biljard. Träningsrummet kan behöva uppgraderas för att matcha standarden förövrigt, det enda man kan klaga på. Rummen är moderna stilfulla och stora med sköna stora sängar. Stort kylskåp med stor frys. Bra balkong med sköna möbler. Vackert belägen restaurang vid stranden. Mycket bra frukost, lunch och middag. Ok priser. Hela området är snyggt rent och stilfullt. All personal väldigt söta och trevliga. Helt klart mitt favorit hotell så långt, glädjer oss till nästa gång.

 
2023-02-21

av Elaine P Arkösund, Sverige

Kanonhotell!

Otroligt bra läge precis vid stranden! Frukosten var suverän, det fanns mängder att välja på. Lite tråkigt med fåglarna som antastade ens bord om man gick bägge därifrån. Inga problem med solstolar, fanns tillräckligt! Sängarna var jättesköna och i storlek som en dubbelsäng,

 
2023-01-14

av Puluns Vantaa, Finland

Fantastisk resort

Härligt hotell. Vi kom hit efter att restriktionerna började släppa efter pandemin. Det var ännu lugnt på hotellet så det fanns gott om rum vid frukosten och runt poolen. Frukosten var mångsidig och fantastisk. Fanns verkligen så mycket gott att välja mellan. Skulle aldrig tröttna på denna frukost. Vi bodde i Flora 2-bedroom och det passar perfekt för vår familj med 2 vuxna + 2 tonåringar + baby. Stora sängar! Stora, trevliga och rena rum. Värt att veta att Flora wing (där alla famljerum ligger) ligger rätt långt från restaurangen och stranden. Det är en cirka 7-10 minuters promenad. Rekommenderar hotellrummen vid Seaside wing eller Flora wing då rummen vid Poolside wing såg lite tröttare ut. Nedersta våningens rum har pool access vilket såg fantastiskt ut! Lekrummet på hoteller var väldigt fräscht och fint och hade barnvakter. Man kan lämna sitt barn där för att leka en stund! Otroligt fin service. Rekommenderar detta hotell till alla, men speciellt för familjer!