Rumstyper på La Flora Khao Lak

Deluxerum

Rymliga deluxerum inredda i thailändsk stil. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bredare soffa. Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp - minibar mot avgift. Två flaskor med vatten ingår varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Deluxerummen ligger i hotelldelen Poolside Wing

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum

Fina och snyggt inredda deluxerum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp - minibar mot avgift. Två flaskor med vatten ingår varje dag. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch.

  • Deluxerummen ligger i hotelldelen Seaside Wing

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum med jacuzzi

Stora och lyxiga deluxerum med en jacuzzi i badrummet och uteplats med solstolar och direktaccess till delad pool. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa eller i hopvikbar säng. Fjärdeperson måste vara barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp - minibar mot avgift. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Två flaskor med vatten ingår varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med jacuzzi och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Rummen ligger i hotellets Seaside Wing.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Fina dubbelrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp - minibar mot avgift. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Två flaskor vatten ingår varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch ch wc. Balkong. Städning 7 gr/vecka.

  • Dubbelrummen ligger på de övre våningarna i Flora Wing

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrummen med direkt utgång till delad pool. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp - minibar mot avgift. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badkar med badkar, separat dusch samt wc. Uteplats med två solstolar och poolaccess. Städning 7 ggr/vecka.

  • Dubbelrummen med delad pool ligger i hotelldelen Poolside Wing

Rumsstorlek: 45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrummen har direkt utgång till en gemensam pool. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp - minibar mot avgift. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Två flaskor vatten ingår dagligen. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Markterrass med poolaccess. Städning 7 ggr/vecka.

  • Dubbelrummen med poolaccess ligger i hotelldelen Flora Wing

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Fint inredda familjerum som består av två sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar i varje rum. Sittgrupp. Tv med satellitkanaler. Kylskåp - minibar mot avgift. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Två flaskor vatten ingår dagligen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Två badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

  • Familjerummen ligger i hotelldelen Flora Wing

Rumsstorlek: ca 76 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.