Rumstyper på La Flora Khao Lak

Deluxerum

Rymliga deluxerum i Poolside Wing, inredda i thailändsk stil. Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Smart-tv. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum med jacuzzi

Stora och lyxiga deluxerum med en jacuzzi i badrummet och uteplats med solstolar och direktaccess till delad pool. Rummen ligger i hotellets Seaside Wing. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Fjärdeperson måste vara barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Fina dubbelrum belägna på de övre våningarna i Flora Wing. En dubbelsäng eller två separata sängar. Minibar samt kaffe- och tefaciliteter. 2 flaskor vatten dagligen är gratis. Tv med satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Dusch ch wc. Balkong. Städning 7 gr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrummen med direkt utgång till delad pool ligger i Poolside Wing. Rummen har en dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Badkar och separat dusch samt wc. Uteplats med poolaccess och två solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med poolaccess

Rummen är belägna i markplan av Flora Wing och har direkt utgång till pool. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Två flaskor vatten ingår dagligen. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Badkar och separat dusch samt wc. Markterrass med poolaccess. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Familjerummen ligger i Flora Wing. Två sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Sittgrupp för sköna familjestunder. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Två flaskor vatten ingår dagligen. Tv ,ed satellitkanaler. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Två badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 76 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.