Rumstyper på La Flora Khao Lak

Deluxerum

Rymliga deluxerum i La Flora wing, inredda i thailändsk stil. Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Smart-tv. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum med jacuzzi

Stora och lyxiga deluxerum med en jacuzzi i badrummet och uteplats med solstolar och direktaccess till delad pool. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng. Fjärdeperson måste vara barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med direkt utgång till delad pool ligger i La Flora wing. Rummen har en dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Smart-tv. Kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Uteplats med poolaccess och två solstolar. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.