Rumstyper på La Flora Khao Lak

Deluxerum

Rymliga deluxerum inredda i thailändsk stil. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bredare soffa. Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Minibar. 2 flaskor med vatten ingår varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrock och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och dusch samt wc. Balkong, vissa med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

  • Deluxerummen ligger i hotelldelen Poolside Wing

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum

Fina och snyggt inredda deluxerum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Kylskåp. Två flaskor med vatten ingår varje dag. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och separat dusch.

  • Deluxerummen ligger i hotelldelen Seaside Wing

Rumsstorlek: ca 42 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.

Deluxerum med jacuzzi

Stora och lyxiga deluxerum med en jacuzzi i badrummet och uteplats med solstolar och direktaccess till delad pool. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddbar soffa eller i hopvikbar säng. Fjärdeperson måste vara barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. 2 flaskor med vatten ingår varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med jacuzzi och separat dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

  • Rummen ligger i hotellets Seaside Wing.

Rumsstorlek: ca 54 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum

Fina dubbelrum. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. 2 flaskor vatten ingår varje dag. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch ch wc. Balkong. Städning 7 gr/vecka.

  • Dubbelrummen ligger på de övre våningarna i Flora Wing

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrummen med direkt utgång till delad pool. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om det är ett barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badkar med badkar, separat dusch samt wc. Uteplats med två solstolar och poolaccess. Städning 7 ggr/vecka.

  • Dubbelrummen med delad pool ligger i hotelldelen Poolside Wing

Rumsstorlek: 45 kvadratmeter
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum med poolaccess

Dubbelrummen har direkt utgång till en gemensam pool. En dubbelsäng och möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Två flaskor vatten ingår dagligen. Tv med satellitkanaler. Gratis luftkonditionering, wifi och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Badrum med badkar, separat dusch samt wc. Markterrass med poolaccess. Städning 7 ggr/vecka.

  • Dubbelrummen med poolaccess ligger i hotelldelen Flora Wing

Rumsstorlek: ca 38 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Familjerum

Fint inredda familjerum som består av två sovrum med en dubbelsäng eller två separata sängar i varje rum. Sittgrupp. Tv med satellitkanaler.Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Två flaskor vatten ingår dagligen. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Två badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass. Städning 7 ggr/vecka.

  • Familjerummen ligger i hotelldelen Flora Wing

Rumsstorlek: ca 76 kvadratmeter.
Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.