Rumstyper på X10 Khao Lak Resort

Deluxerum

Deluxerum med balkong, vissa med poolutsikt. Rummen ligger i Beach Wing. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong, vissa med poolutsikt. Rummen är belägna i Family Wing. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum med delad pool

Dubbelrum med direkt utgång till delad pool från markterrassen där det finns två solstolar, parasoll och poolutsikt. Rummen ligger i Beach Wing. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum med 2 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass och utsikt mot poolen. Rummen, som är belägna i Family Wing, består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett barnrum med våningssäng, saccosäckar och möbler i anpassad storlek. Mellan rummen finns en bred skjutdörr. Femte person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Två badrum, ett med badkar och ett med dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 76 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer varav 3 barn.

Familjerum med 4 ord. bäddar

Familjerum med balkong eller terrass med poolutsikt. Rummen, som är belägna i Beach Wing, består av två sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra med två separata sängar. Femte person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 68 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer/4-5 personer, varav 2 barn.