Rumstyper på X10 Khao Lak Resort

Deluxerum

Rymliga deluxerum som ligger i Beach Wing. Rummen har antingen en dubbelsäng eller två enkelsängar samt möjlighet till extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badkar med dusch och wc. Balkong, vissa med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum

Fina dubbelrum, belägna i Family Wing, med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlig extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Balkong, vissa med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: 35 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Dubbelrum med delad pool

Fina dubbelrum som ligger på markplan i Beach Wing, och har direkt utgång till en delad pool. Dubbelsäng eller två separata sängar samt extrabädd i bäddsoffa. Fjärde person är möjlig om denne är barn som delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Markterrass med två solstolar, parasoll och poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 36 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 2 barn.

Familjerum

Moderna och rymliga familjerum belägna i Family Wing. De består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett rum med våningssäng, saccosäckar och möbler i barnstorlek. Mellan rummen finns en bred skjutdörr. Femte person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Hårtork, badrockar och tofflor. Två badrum, ett med badkar och ett med dusch samt wc. Balkong eller terrass med utsikt mot poolen. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 76 kvadratmeter.
Antal personer: 2-5 personer varav 3 barn.

Familjerum för 4 personer.

Fina familjerum med belägna i Beach Wing. De består av två sovrum, det ena med dubbelsäng och det andra med två separata sängar. Femte person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler. Kylskåp. Vattenkokare med kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter. Hårtork, badrock och tofflor. Badrum med dusch och wc. Balkong eller terrass med poolutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 68 kvadratmeter.
Antal personer: 4 personer/4-5 personer, varav 2 barn.