X10 Khao Lak Resort

  • Direkt på stranden
  • Hög kundnöjdhet
  • Köp till halvpension

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått utmärkelsen inom sin klass och kategori baserat på våra egna gästers kundnöjdhet.

I grönskande omgivningar, precis vid Lahownstranden, ligger omtyckta hotell X10 Khao Lak. Rymliga rum, två restauranger och många faciliteter gör hotellet till ett utmärkt val för alla som önskar en lugn familjesemester. Dessutom finns det flera härliga pooler för både små och stora badälskare – och ett vattenland för de allra yngsta.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-4 personer, varav 2 barn. Dubbelrum med delad pool för 1-4 personer, varav 2 barn. Deluxerum för 1-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 2-5 personer, varav 3 barn. Familjerum för 4 personer/4-5 personer, varv 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Personalen
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 588 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 2 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell X10 Khao Lak är uppdelat i en familjedel och en stranddel och består av flera mindre byggnader. Mellan delarna ligger en frodig trädgård med ett stort poolområde med flera pooler, varav den ena har vattenrutschkanor. Två separata barnpooler. En av barnpoolerna har ett vattenland för de allra yngsta. Gratis solstolar, parasoller och handdukar. Nära stranden finns en pool som välkomnar vuxna gäster. I närheten av stranden finns solstolar som erbjuds utan kostnad för hotellets gäster.

Det finns två restauranger på hotellet. Huvudrestaurangen serverar en frukostbuffé, à la carte-lunch och middag i form av både buffé och à la carte, och består av thailändska och internationella rätter. À la carte-restaurangen Seaside Seafood Kitchen erbjuder färsk fisk och skaldjur. Det finns också en snackbar vid poolen, liksom en swim-up bar vid poolen för gäster över 16 år.

Vid stranden finns olika vattensporter som windsurfing, kajak och SUP mot avgift. Gratis gym och gruppträning som yoga, pilates och thaiboxning. Spa som erbjuder massage och olika typer av behandlingar mot avgift. Barnklubb i hotellets regi med engelsktalande personal mot avgift. Hotellet erbjuder också matlagningskurser mot avgift. Avstånd till stranden kan variera beroende på var på hotellområdet du bor. Ca 2 kilometer till centrum och 2,5 kilometer till Bang Niang Market. X10 Khao Lak Resort är ett helt rökfritt hotell.

Måltider

Frukostbuffé. Julmiddag. Nyårsmiddag. Halvpension mot tillägg.

När vuxna köper till halvpension äter barn 2-11 år gratis. Måltiderna inom halvpension serveras endast i huvudrestaurangen.

Bra att veta

Rökning är endast tillåten i anvisat område, och förbjuden i allmänna utrymmen, i rum eller på balkong/terrass.

Alltid på våra Hotell för barnfamiljer

  • Hög kundnöjdhet
  • Möjlighet till stora rum med plats för minst 3-4 pers
  • Barnpool eller barnsektion
  • Barnsäng och barnvagn ska finnas (Tillägg i bokningen för att vara garanterad)
  • Wifi i allmänna utrymmen