Graceland Khao Lak Resort

  • Boka villa med privat pool
  • Familjevänligt
  • Mitt på stranden

Hotell Graceland Khao Lak Resort erbjuder ett semesterliv med god mat, utmärkt service och ett strandnära läge. På hotellet finns tre restauranger, ett fint poolområde och en mängd aktiviteter att göra för hela familjen. Bokar du en villa kan du se fram emot en egen liten trädgård med pool och jacuzzi.


Rumstyper

Deluxerum för 1-4 personer, varav 1 barn. Deluxerum med poolaccess för 1-4 personer, varav 1 barn. Juniorsviter med poolaccess för 1-4 personer, varav 1 barn. Juniorsviter för 1-5 personer, varav 2 barn. Enrumsvilla för 1-4 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Våra gästers betyg

Gästerna gillar

Mycket att göra, sport, gym, aktiviteter, utrustning att hyra/låna
Se alla omdömen

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2033 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 15 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Internet på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Graceland Khao Lak Resort har ett trevligt poolområde med två stora pooler, varav en med barnsektion. Hotellet har även åtta mindre pooler, som du kan ta del av om du bokar rum med poolaccess. Det finns dessutom två swim up-barer.

Hotellet har tre restauranger. En bufférestaurang som serverar internationella rätter och två à la carte-restauranger, Thai Fusion som bjuder på thailändska specialiteter, och italienska Oceano som ligger vackert nere vid stranden.

Gratis gym. Spa med bastu mot avgift. Gratis bordtennis. Tennis, beach volley, bowling, squash och biljard mot avgift. Klasser i thaiboxning och yoga mot avgift. Karaoke mot avgift. Barnklubb i hotellets regi. Reception som är öppet dygnet runt.  Gratis wifi i lobbyområdet. Minimarket. Tvättservice mot avgift. Till centrum i Bang Niang är det ca 1,5 mil och till centrala Khao Lak är det ca 2 mil. Lokal trafik.

Måltider

Frukostbuffé. Nyårsmiddag.

Bra att veta

Hotellet tar en säkerhetsdeposition i samband med incheckningen på 10 000 THB. Depositionen kan betalas med kontanter, men hotellen föredrar kredit- eller kontokort. Vid utcheckningen återbetalas depositionen.