Rumstyper på Graceland Khao Lak Resort

Deluxerum

Rymliga deluxerum med antingen dubbelsäng eller två separata sängar. Fjärde person är möjlig om denna är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, minibar samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter, badtofflor och badrock. Vissa rum har uteplats med poolaccess. Andra rum har balkong med poolutsikt. Hårtork. Dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 45 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Enrumsvilla med privat pool

Fina enrumsvillor med privat pool och jacuzzi på den avskilda uteplatsen i trädgården. Några trappsteg för att komma in i villorna. Rummen har dubbelsäng och fjärde person är möjlig om denne är barn och delar ordinarie bädd. Tv med satellitkanaler, dvd-spelare, minibar och mikrovågsugn samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter, badtofflor och badrock. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 90 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Juniorsviter

Rymliga juniorsviter som består av ett sovrum med två mindre dubbelsängar och ett vardagsrum med soffa. Tv med satellitkanaler. Minibar, mikrovågsugn samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi, luftkonditionering och deponering. Strykfaciliteter, badtofflor och badrock. Vissa juniorsviter har uteplats med poolaccess, andra har balkong med badkar och utsikt mot poolen. Hårtork. Bad/dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka.

Rumsstorlek: ca 91 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn/1-5 personer, varav 2 barn.