Kundomdömen om Graceland Khao Lak Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
10 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
10,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
10,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Alla aktiviteter som fanns att göra, gym, basket, tennis mm
-
Blev lite besviken under första veckan då det inte var någon frukostbuffe, men det blev det den andra veckan.

Bekräftad gäst: 2021-12-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

2071 omdömen
Utmärkt
 
1159
Väldigt bra
 
642
Bra
 
177
Mindre bra
 
54
Underkänt
 
39

5 senaste omdömen

2020-03-21

av 225kente

Skulle fått fem plus men

Får inte det på grund av paxande av solstolar, förstår inte att man kan kliva upp klockan sju på morgonen och paxa solstol. För att sedan inte komma tillbaka förrän klockan elva. Tycker att hotellet skulle ta tag i detta och ta bort handukarna. Samt att gästerna får lösa ut sina handukar i receptionen. Annars är det ett jättetrevligt hotel med bra frukost, finns nästan allt utom Nutella. Hjälpsam personal,rent och snyggt överallt. Myggsanering flera gånger i veckan. Hade ett vanligt rum, sköna sängar med flera kuddar att välja på. Bra städning blev aldrig störd av det. Sambon fyllde år under vår vistelse och blev uppvaktad med tårta. Vi hade bara frukost men det finns ett flertal små resturanger att äta på. Kokosnöten och Ottos är dom bästa, undvik Sabai sabai. Vill man ha något annat än thaimat är det bara att ta en tuk in till city.

 
2020-03-08

av D7407ZYannad

Underbart

Vi var här två veckor och är mer än nöjda över vår vistelse på det här hotellet. Personalen är verkligen jätte trevlig och väldigt tillmötesgående. På städningen fanns det absolut inget att klaga på. Stranden utanför är väldigt lugn med lite folk och inga försäljare. Dock finns de ett par riktigt mysiga restauranger samt lite massage ställen. Poolen var alltid ren och fräsch. I efterhand skulle vi istället för att ha middagspaket på hotellet äta på dom mysiga restaurangerna på stranden. och bara nöja oss med den underbara frukost buffé som serverades på hotellet. Vi skulle absolut kunna återvända för en avkopplande mysig semester här. I efterhand skulle vi istället för att ha middagspaket på hotellet äta på dom mysiga restaurangerna på stranden.

 
2020-01-10

av 396kalleg

Ok hotell som ligger lite för sig själv

Rent och fint, jättefint i trädgården och helt skräpfri strand. Personalen var hjälpsam och trevlig. Syntetisk "juice till frukost på ett 5* hotell är inte ok. För många i personalen som inte kan engelska gör att det blir väl krångligt. Hotellet är väldigt dåligt underhållet och stora delar verkar vara stängda pga detta. Stod skylt i baren att det skulle vara happy hour, men det fanns ingen personal på plats.

 
2019-03-20

av pelleogunilla Stockholm, Sverige

Toppen hotell nära toppen strand

Stor Hotell anläggning på en jättefin strand. Mycket bra frukost, fin trädgårdsanläggning runt Hotell och Bungaloverna. En del rum med Poolacces. Rent, snyggt, bra faciliteter. Mycket hjälpsam personal, speciellt killarna som hjälper en med solstolarna på stranden. Lite dricks till dessa killar skulle dom uppskatta för deras extra jobb och hjälpsamhet. Dyra Restauranger inom anläggningen, men mycket bra mat. Strandrestaurangen Coconut Seefood 100m norr om Hotellet håller bra klass och låga priser.

 
2019-03-19

av milenabodi Stockholm, Sverige

Otroligt fint hotell! Supertrevlig personal, bästa service man kan tänka sig.

Jättefint hotell, ligger kanske lite "off" men ibland är det just det man vill ha. Kan varmt rekommendera detta! I anslutning till den fina stranden finns restauranger som är jättebra, hotellet har också ett antal, dessutom finns jättefin pool med bar/restaurang. Vissa rum har tillgång till "egen" pool om man så önskar.