Kundomdömen om Graceland Khao Lak Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
10 av 10 baserat på 1 omdömen
Övergripande bedömning
 
10,0 / 10
Städning
 
10,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
10,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
10,0 / 10
Faciliteter
 
10,0 / 10
Mat och dryck
 
7,0 / 10
Rum/lägenhet
 
10,0 / 10
Service
 
10,0 / 10

Senaste omdömena


10 av 10

+
Alla aktiviteter som fanns att göra, gym, basket, tennis mm
-
Blev lite besviken under första veckan då det inte var någon frukostbuffe, men det blev det den andra veckan.

Bekräftad gäst: 2021-12-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

2146 omdömen
Utmärkt
 
1201
Väldigt bra
 
656
Bra
 
184
Mindre bra
 
61
Underkänt
 
44

5 senaste omdömen

2023-01-27

av T4903IQangelicar Ingarö, Sverige

Fint hotell, fantastisk strand

Spenderade 2 veckor tillsammans med min man och son, mamma och moster i januari 2023. Alla 3 rum var verkligen fina och rena. Hotellet är stort med fina träd och planteringar. Trevlig personal som alltid hälsar. Frukosten har allt, super nöjd. Saknade fler bord utomhus. Vill kunna njuta av värme och fågel sång när man äter. Saknade skyltar som du kunde lägga på sängen om du inte ville byta lakan så ofta. Samt en information om att att lägga de handdukar du önskar byta på golvet. Vore bättre för miljön att inte byta varje dag. Strandhanddukarna fick man springa och jaga om att få byta, vilket var märkligt. Vi är vana att det automatiskt ligger nya badhandduk efter städning från andra hotell. Solstolar finns för få. Går du upp 06.30 kan du kanske lyckas få en solstol. Men vem orkar ställa väckarklockan varje morgon på semester. Finns restauranger och massage på stranden längre bort som du kan få gratis solstolar om du äter och tar massage. Vilket vi verkligen rekommenderar. Hade rekommenderat hotellet att informera oss européer om att det bor enormt mycket ryssar på hotellet. Blev väldigt osmakligt och obekvämt. Kriget i Ukraina och deras dåliga uppförande påverkade oss. Tyvärr drog det ner våran syn på hotellet, fast vi vet att ni inte rår för det.

 
2020-03-21

av 225kente

Skulle fått fem plus men

Får inte det på grund av paxande av solstolar, förstår inte att man kan kliva upp klockan sju på morgonen och paxa solstol. För att sedan inte komma tillbaka förrän klockan elva. Tycker att hotellet skulle ta tag i detta och ta bort handukarna. Samt att gästerna får lösa ut sina handukar i receptionen. Annars är det ett jättetrevligt hotel med bra frukost, finns nästan allt utom Nutella. Hjälpsam personal,rent och snyggt överallt. Myggsanering flera gånger i veckan. Hade ett vanligt rum, sköna sängar med flera kuddar att välja på. Bra städning blev aldrig störd av det. Sambon fyllde år under vår vistelse och blev uppvaktad med tårta. Vi hade bara frukost men det finns ett flertal små resturanger att äta på. Kokosnöten och Ottos är dom bästa, undvik Sabai sabai. Vill man ha något annat än thaimat är det bara att ta en tuk in till city.

 
2020-03-08

av D7407ZYannad

Underbart

Vi var här två veckor och är mer än nöjda över vår vistelse på det här hotellet. Personalen är verkligen jätte trevlig och väldigt tillmötesgående. På städningen fanns det absolut inget att klaga på. Stranden utanför är väldigt lugn med lite folk och inga försäljare. Dock finns de ett par riktigt mysiga restauranger samt lite massage ställen. Poolen var alltid ren och fräsch. I efterhand skulle vi istället för att ha middagspaket på hotellet äta på dom mysiga restaurangerna på stranden. och bara nöja oss med den underbara frukost buffé som serverades på hotellet. Vi skulle absolut kunna återvända för en avkopplande mysig semester här. I efterhand skulle vi istället för att ha middagspaket på hotellet äta på dom mysiga restaurangerna på stranden.

 
2020-01-10

av 396kalleg

Ok hotell som ligger lite för sig själv

Rent och fint, jättefint i trädgården och helt skräpfri strand. Personalen var hjälpsam och trevlig. Syntetisk "juice till frukost på ett 5* hotell är inte ok. För många i personalen som inte kan engelska gör att det blir väl krångligt. Hotellet är väldigt dåligt underhållet och stora delar verkar vara stängda pga detta. Stod skylt i baren att det skulle vara happy hour, men det fanns ingen personal på plats.

 
2019-03-20

av pelleogunilla Stockholm, Sverige

Toppen hotell nära toppen strand

Stor Hotell anläggning på en jättefin strand. Mycket bra frukost, fin trädgårdsanläggning runt Hotell och Bungaloverna. En del rum med Poolacces. Rent, snyggt, bra faciliteter. Mycket hjälpsam personal, speciellt killarna som hjälper en med solstolarna på stranden. Lite dricks till dessa killar skulle dom uppskatta för deras extra jobb och hjälpsamhet. Dyra Restauranger inom anläggningen, men mycket bra mat. Strandrestaurangen Coconut Seefood 100m norr om Hotellet håller bra klass och låga priser.