Kundomdömen om Graceland Khao Lak Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Läge
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

86% av resenärerna rekommenderar

2315 omdömen
Utmärkt
 
1333
Väldigt bra
 
674
Bra
 
192
Mindre bra
 
68
Underkänt
 
48

5 senaste omdömen

2024-01-12

av umeante Umeå, Sverige

Trevligt hotell och fin service

Spenderade två veckor här. Mycket trevligt hotell, sköna sängar och bra AC. Fantastisk bra frukost och trevliga restauranger på stranden och lite utanför hotellet. Mycket fin strand och ett fint poolområde. Bra utbud av fritidsaktiviteter som tennis, biljard, pingis, och ett fräscht gym med fantastiskt fin service och mottagande på gymmet av Nat och Pla (Nattida Suadam och Suntaraporn Keawsuwam) och av killarna som jobbar på stranden. Kommer gärna tillbaka.

 
2023-12-22

av MrsBluecrown Helsingborg, Sverige

Trevligt hotell!

Behaglig vistelse på fin resort! Vi har tillbringat tre veckor här och på det hela taget haft en mycket bra vistelse. Mycket fin frukost, tillmötesgående personal, tror dock att en enkel kurs i engelska för samtlig personal, skulle gagna verksamheten. Restaurangerna på hotellet var ganska dyra, på stranden finns flera restauranger med bra mat till bättre priser. Fler solstolar vid poolområdet behövs då de var reserverade/upptagna på fm. Stället är rent och fräscht men skulle med små förbättringar kunna tas en nivå högre. Målarfärg som runnit på klinkers i poolen skulle tas bort, ogräs rensas mellan utgångarna till poolen från premiumrummen och lite annat smått. Men som sagt, på det hela taget trevligt och trivsamt.

 
2023-01-27

av T4903IQangelicar Ingarö, Sverige

Fint hotell, fantastisk strand

Spenderade 2 veckor tillsammans med min man och son, mamma och moster i januari 2023. Alla 3 rum var verkligen fina och rena. Hotellet är stort med fina träd och planteringar. Trevlig personal som alltid hälsar. Frukosten har allt, super nöjd. Saknade fler bord utomhus. Vill kunna njuta av värme och fågel sång när man äter. Saknade skyltar som du kunde lägga på sängen om du inte ville byta lakan så ofta. Samt en information om att att lägga de handdukar du önskar byta på golvet. Vore bättre för miljön att inte byta varje dag. Strandhanddukarna fick man springa och jaga om att få byta, vilket var märkligt. Vi är vana att det automatiskt ligger nya badhandduk efter städning från andra hotell. Solstolar finns för få. Går du upp 06.30 kan du kanske lyckas få en solstol. Men vem orkar ställa väckarklockan varje morgon på semester. Finns restauranger och massage på stranden längre bort som du kan få gratis solstolar om du äter och tar massage. Vilket vi verkligen rekommenderar. Hade rekommenderat hotellet att informera oss européer om att det bor enormt mycket ryssar på hotellet. Blev väldigt osmakligt och obekvämt. Kriget i Ukraina och deras dåliga uppförande påverkade oss. Tyvärr drog det ner våran syn på hotellet, fast vi vet att ni inte rår för det.

 
2020-03-21

av 225kente

Skulle fått fem plus men

Får inte det på grund av paxande av solstolar, förstår inte att man kan kliva upp klockan sju på morgonen och paxa solstol. För att sedan inte komma tillbaka förrän klockan elva. Tycker att hotellet skulle ta tag i detta och ta bort handukarna. Samt att gästerna får lösa ut sina handukar i receptionen. Annars är det ett jättetrevligt hotel med bra frukost, finns nästan allt utom Nutella. Hjälpsam personal,rent och snyggt överallt. Myggsanering flera gånger i veckan. Hade ett vanligt rum, sköna sängar med flera kuddar att välja på. Bra städning blev aldrig störd av det. Sambon fyllde år under vår vistelse och blev uppvaktad med tårta. Vi hade bara frukost men det finns ett flertal små resturanger att äta på. Kokosnöten och Ottos är dom bästa, undvik Sabai sabai. Vill man ha något annat än thaimat är det bara att ta en tuk in till city.

 
2020-03-08

av D7407ZYannad

Underbart

Vi var här två veckor och är mer än nöjda över vår vistelse på det här hotellet. Personalen är verkligen jätte trevlig och väldigt tillmötesgående. På städningen fanns det absolut inget att klaga på. Stranden utanför är väldigt lugn med lite folk och inga försäljare. Dock finns de ett par riktigt mysiga restauranger samt lite massage ställen. Poolen var alltid ren och fräsch. I efterhand skulle vi istället för att ha middagspaket på hotellet äta på dom mysiga restaurangerna på stranden. och bara nöja oss med den underbara frukost buffé som serverades på hotellet. Vi skulle absolut kunna återvända för en avkopplande mysig semester här. I efterhand skulle vi istället för att ha middagspaket på hotellet äta på dom mysiga restaurangerna på stranden.