Kundomdömen om X10 Khao Lak Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

687 omdömen
Utmärkt
 
500
Väldigt bra
 
133
Bra
 
31
Mindre bra
 
15
Underkänt
 
8

5 senaste omdömen

2023-04-18

av AnnaEriksson Falun, Sverige

Fantastiskt hotell

En fantastisk hotell som ligger direkt vid stranden. Personalen är som alla thailändare, väldigt vänliga och hjälpsamma. Toppen med nya strandhandukar varje dag. Rummen är fräscha och det finns ett kylskåp. Varje dag får man två flaskor i samband med städningen. Varje dag mellan 15-17 bjuds det på läsk och popcorn i main restaurant, vilket var väldigt uppskattad! Frukosten har ett stort utbud av både varmt och kallt. Enda nackdelen är att det är stökigt och slamrigt vid frukosten, mycket folk på en ganska liten ytan. Vi åt lunch några gånger vid stranden och det var riktigt gott. Det tar ca 5-10 minuter att gå till restaurangerna. Kan verkligen rekommendera detta hotell!

 
2023-03-19

av Malin J

Ett toppenhotell med bra läge!

Väldigt fint och lugnt hotell. Personalen var toppen! Ny poolhandukar varje dag. Gymmet besöktes ofta och var helt ok. Saknade lite dock lite fria vikter och skivstång. Annars väldigt bra. Detta hotell rekommenderas verkligen om ni vill bo fint men ändå lite lugnt. En lagom promenad in till centrum.

 
2020-02-22

av D7397BJlouisem

10 dagar som barnfamilj på X10, en oas i Khao Lak

Allt ett hotell kan önska! Stora poolområden, något för alla. En del för barn där det är mer liv o en lugnare del för vuxna. Helt ok för oss som barnfamilj att man inte fick bada i poolen längst fram vid stranden för de andra poolerna var superfina. Rena vilket är viktigt. Och vi fick inte grönt poolhår. Lite synd att folk paxar solstolar... Hotellet erbjuder supertrevlig events varje kväll, både för barn o vuxna. Minidisco, eldshow, mingel cocktail mm. Väldigt trevliga inslag! Stranden nedanför är superlugn o fin. Ganska djupt o höga vågor så våra barn badade knappt inget men såg andra barn som gjorde. Bara en restaurang lite längre bort tyvärr men denna var väldigt bra så här åt vi lunch varje dag. Hundarna på stranden var väl inte så kul men de störde oss inte så ok. Vi tyckte det var stökigt uppe vid huvudgatan i Khao Lak så vi åkte nästa varje kväll istället till Bang Niang. Detta rekommenderas. Tar 2 min m tuktuk. Personalen på hotellet är väldigt tillmötesgående o trevliga. Man känner sig väldigt omhändertagen. God frukost men som många skriver ganska stökig miljö. Men så är de väl på ett stort hotell. Hela hotellet i sig är väldigt rent och fint. Väldigt sällan vi bott på ett hotell o varit nöjda med allt! Vi kommer helt klart att komma tillbaka till X10 igen.

 
2020-02-02

av annae712

Fantastiskt hotell

Mycket rent och fint hotell med trevlig personal och god mat. Flera pooler samt solstolar till alla. Lång strand precis utanför hotellet där man kunde gå in till stan. Stor och fräsch frukostbuffé, trevlig restaurang med havsutsikt. Hotellet lånade även ut strandhanddukar.

 
2020-01-10

av TinaAnders Trelleborg, Sverige

X10 Khaolak Resort

Stilrent hotel direkt vid en underbar strand. Tre stora poolområde varav två helt ämnade för barnfamiljer, det tredje med poolbar och havsutsikt var för vuxna vilket inte accepterades fullt ut av några barnfamiljer. Stor fräsch frukostbuffé. Två restauranger inom hotellområdet, varav den ena ligger vid stranden. Nya stora badlakan till pool o strand dagligen. Hotellet ligger på promenadavstånd till huvudgata med restauranger och affärer. Känns som hotellet bäst är ämnat för barnfamiljer. Stort plus är hotellets fantastiska personal.