Kundomdömen om X10 Khao Lak Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,3 av 10 baserat på 3 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,3 / 10
Städning
 
8,3 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
8,0 / 10
Rum/lägenhet
 
8,3 / 10
Service
 
9,0 / 10

Senaste omdömena


7 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2022-01-01


9 av 10

+
Personalen! Fantastiskt trevliga och serviceminded. Det gäller samtliga i personalstyrkan.
-
Eftersom vi åkte i pandemitid så var en av restaurangerna stängda och det fanns inga gruppträningspass mm. Man bör uppdatera den infon på bokningssidan. Vi hade halvpension och den restaurangen som var öppen var en restaurang med mer eller mindre bara fisk och skaldjur. Vi är tre i familjen som är vegetarianer så trots en del anpassningar blev det ganska enformigt i två veckor. Personalen gjorde typ allt för att anpassa rätterna efter våra önskemål.

Bekräftad gäst: 2021-12-24


9 av 10

+
Kids club och personalen.
-
Kanske lite mindre sterila rum och så är det synd att de har valt att ha kvar buskage mellan hotellet och stranden.

Bekräftad gäst: 2021-12-11


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Läge
  • 5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

613 omdömen
Utmärkt
 
442
Väldigt bra
 
124
Bra
 
28
Mindre bra
 
14
Underkänt
 
5

5 senaste omdömen

2020-02-22

av D7397BJlouisem

10 dagar som barnfamilj på X10, en oas i Khao Lak

Allt ett hotell kan önska! Stora poolområden, något för alla. En del för barn där det är mer liv o en lugnare del för vuxna. Helt ok för oss som barnfamilj att man inte fick bada i poolen längst fram vid stranden för de andra poolerna var superfina. Rena vilket är viktigt. Och vi fick inte grönt poolhår. Lite synd att folk paxar solstolar... Hotellet erbjuder supertrevlig events varje kväll, både för barn o vuxna. Minidisco, eldshow, mingel cocktail mm. Väldigt trevliga inslag! Stranden nedanför är superlugn o fin. Ganska djupt o höga vågor så våra barn badade knappt inget men såg andra barn som gjorde. Bara en restaurang lite längre bort tyvärr men denna var väldigt bra så här åt vi lunch varje dag. Hundarna på stranden var väl inte så kul men de störde oss inte så ok. Vi tyckte det var stökigt uppe vid huvudgatan i Khao Lak så vi åkte nästa varje kväll istället till Bang Niang. Detta rekommenderas. Tar 2 min m tuktuk. Personalen på hotellet är väldigt tillmötesgående o trevliga. Man känner sig väldigt omhändertagen. God frukost men som många skriver ganska stökig miljö. Men så är de väl på ett stort hotell. Hela hotellet i sig är väldigt rent och fint. Väldigt sällan vi bott på ett hotell o varit nöjda med allt! Vi kommer helt klart att komma tillbaka till X10 igen.

 
2020-02-02

av annae712

Fantastiskt hotell

Mycket rent och fint hotell med trevlig personal och god mat. Flera pooler samt solstolar till alla. Lång strand precis utanför hotellet där man kunde gå in till stan. Stor och fräsch frukostbuffé, trevlig restaurang med havsutsikt. Hotellet lånade även ut strandhanddukar.

 
2020-01-10

av TinaAnders Trelleborg, Sverige

X10 Khaolak Resort

Stilrent hotel direkt vid en underbar strand. Tre stora poolområde varav två helt ämnade för barnfamiljer, det tredje med poolbar och havsutsikt var för vuxna vilket inte accepterades fullt ut av några barnfamiljer. Stor fräsch frukostbuffé. Två restauranger inom hotellområdet, varav den ena ligger vid stranden. Nya stora badlakan till pool o strand dagligen. Hotellet ligger på promenadavstånd till huvudgata med restauranger och affärer. Känns som hotellet bäst är ämnat för barnfamiljer. Stort plus är hotellets fantastiska personal.

 
2019-12-26

av Maria v

X10 KHAO LAK

Vi har sett detta hotell byggas upp och bestämde oss hösten -16 att vi skulle bo här nästa gång och det har vi nu gjort i tre år och kan inte tänka oss något annat. Finns något för både stora och små, fina rena rum och otroligt trevlig personal på hela hotellet. Mycket bra frukost och mat både till lunch och middag med. Fina poolområden, strandnära. Vi ses nästa år .

 
2019-03-21

av Anneli P Helsingborg, Sverige

Nytt fräscht hotell

Trevligt område med många pooler. Frukosten smakade väldans bra. Fanns mkt att välja på. Fina stora rum o man fick nya poolhanddukar varje dag. Blev uppvaktad med liten tårta o bubbel på min födelsedag!! Ett tips om man vill äta utmed stranden. Gå till höger ca 400 m så ligger Chompoo bar en liten bit in. Mysigt ställe med god mat o trevlig personal.