Kundomdömen om Salalah Rotana Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
9,4 av 10 baserat på 36 omdömen Reevoo.com
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,2 / 10
Service
 
9,4 / 10
Faciliteter
 
9,1 / 10
Mat och dryck
 
7,8 / 10
Rum/lägenhet
 
9,5 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


6 av 10

Kristian,
Stockholm

+
Läget, arkitekturen, havet.
-
All inclusive borde vara all inclusive. Nu kändes det som en B-variant av allt. Stor skillnad på personalens servicevilja eller vänlighet. Mer aktiviteter, sport och utflykter, vore trevligt med Skandinavisk personal. Maten var inte bra.

Bekräftad gäst: 2019-04-24


10 av 10

,
Stockholm

+
Fantastiskt vänlig och trevlig personal. Väldigt rent och fräscht överallt.
-
Krokar att hänga upp kläder och blöta badkläder på i rummen.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Britt,
Sala

+
Väldigt fint och välordnat och välskött.
-
All inclusive är inte som vi är vana, t.ex att det fanns en restaurang precis utanför vårt rum men den fick vi inte utnyttja inte heller poolen som fanns där. Beach restaurangen måste man boka bord mellan 13-15 dagen före besöket vid restaurangen Saffron och då var det en bestämd förrätt, varmrätt och dessert för varje dag. Inget att välja på från en matsedel utan allt bestämt i förväg.

Bekräftad gäst: 2019-04-10


10 av 10

Ann,
Göteborg

+
Fantastiskt område, underbar strand, härlig service.
-
Maten var fresh, snyggt upplagd och stort utbud men den kunde haft mer kryddor och mer local/orientalsik sortiment - Lunch och middag

Bekräftad gäst: 2019-03-30


8 av 10

Christian,
Bromma

+
Rent, lugnt, otrolig strand.
-
Att förtydliga vad som ingår eller inte i all inclusive. Risken är att man känner sig lurad. Vi åt en middag som vi trodde ingick men som visade sig kosta totalt 1200kr.

Bekräftad gäst: 2019-03-06


10 av 10

Matilda,
Malmö

+
Nära stranden, mycket fin service från personalen och otroligt rent.
-

Bekräftad gäst: 2019-03-01


10 av 10

Camilla,
Stockholm

+
Pesonalen är perfekt. Läget är perfekt, Havet är perfekt Väder är perfekt
-
Mer seefood/fisk till maten

Bekräftad gäst: 2019-02-27


10 av 10

,

+
Ödmjukheten hos personalen, vacker trädgård, stillhet, trygghet
-
använda mindre plast, bättre klimatsmart

Bekräftad gäst: 2019-02-27


10 av 10

Tomas,
Dalby

+
Vi blev uppgraderade till ett bättre rum så det är klart man är nöjd. Mycket trevlig personal som var måna om oss och frågade många gånger om det var bra. Maten var bra men man blir lite trött på buffe hela tiden. Det går ju välja annat och det gjorde vi.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-15


10 av 10

,

+
Läget och miljöerna ute och inne
-

Bekräftad gäst: 2019-02-08


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

3245 omdömen
Utmärkt
 
1771
Väldigt bra
 
949
Bra
 
319
Mindre bra
 
117
Underkänt
 
89

5 senaste omdömen

2019-04-13

Inlägg av Carlquist Sala, Sverige

Födelsedagsresa

Jag hade beställt och bjuit min famil sammanlagt nio personer. Två par en familj en singel. Allt väldigt bra med rummen för egen del hade jag beställt ett rum med havsutsikt och det är väl det enda som inte stämmde riktigt, det blev delvis. Allinclucive hade vi och tycker att det är bra, här var det lite annorlunda konsept, där man måste boka för att kunna besöka och äta på Beachrestaurangen och det skulle man göra mellan 13-15 vid buffe' restaurangen en dag för besöket eller för alla dagar om man ville besöka den restaurangen. Restaurang Silk var för clubbmedlemmar och det blev vi inte. Vi anväde buffe'restaurangen förutom en kväll och en lunch.Maten fullt godkänd och all personal vänlig och trevlig och tillmötesgående. Eftersom jag hade en speciell födelsedag firade vi extra med långbord på Beachrestaurangen en kväll och lunch och på bufferestaurangen Saffron där man dukat väldigt fint och bjöd på tårta och all personalen sjön för mig, väldigt trevligt. Familjen hade även ordnat tidigare på kvällen med trevligheter på familjens fina uteplats mot kanalen. Vi gjorde en liten rundtur med golfbil och fick se området och hamnen. En jättefin strand men för gammlingar tyvärr höga vågor den här årstiden. Barnen tyckte det var roligt levande rutchkanor. Delfinerna fanns dä utanför och kamelerna efter stranden. Vi åkte 2-9 april med solen lyste från en målnfri himmel hela tiden. Varmt och skönt ca 30 grader hela tiden och väldigt välordnat på området med dusch och omklädningshytter. Det skulle inte vara svårt att återvända hit.

 
2016-09-30

Inlägg av sigvardh_13

Nyaste resort i Salalah

Det var en upplevelse att komma till Salalah Rotana Resort. Skulle gärna stanna här några veckor om jag hade tid. Mycket fin arkitektur, väldigt fin mosaik och sniderier som det så ofta här i Oman och arabländerna runt omkring. Drack en kopp kaffe och beundrade utsikten mot havet. Tillgång till bra WiFi.

 
2016-04-04

Inlägg av Bob_Lee_Swagger_x Malmö, Sverige

Fantastiskt ställe!

Mycket bra hotell med en fantastisk strand och god service. Hotellet ligger ca 30 min från Salalah. Informationen från hotellet kan förbättras då det var lite för lite introduktion (t.ex. när restaurangen hade öppet mm) och ofta kom ny information med kort varsel, men det är egentligen det enda jag kan komma på som behöver förbättras.

 
2016-03-24

Inlägg av Mari659 Uppsala, Sverige

Underbar vecka!

Med stor tveksamhet åkte vi en vintervecka till Oman! Första men inte sista gången....hotellet hade allt man kunde önska sig, rent fräscht, trevlig personal, helt ljuvlig mat - men det vi njöt mest av var dock det helt ultimata klimatet! Varma vindar och solsken med låg luftfuktighet, turkost vatten och ändlösa guldgula stränder där vi promenerade kilometervis varje dag! Spännande äventyr med karta och hyrbil för att se och lära känna landet gjorde semesterveckan komplett!

 
2019-10-07

Inlägg av FrankHig Salalah, Oman

First Class Service

A first class experience during stay we were treated well by all the team. From check-in to check-out thevteam go the extra mile to make you feel valued. The beach restaurant sirlion steak is simply amazing and is a must