1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Salalah Rotana Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,4 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,5 / 10
Faciliteter
 
9,0 / 10
Mat och dryck
 
7,7 / 10
Rum/lägenhet
 
9,4 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,8 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Tomas,
Dalby

+
Vi blev uppgraderade till ett bättre rum så det är klart man är nöjd. Mycket trevlig personal som var måna om oss och frågade många gånger om det var bra. Maten var bra men man blir lite trött på buffe hela tiden. Det går ju välja annat och det gjorde vi.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-15


10 av 10

,

+
Läget och miljöerna ute och inne
-

Bekräftad gäst: 2019-02-08


10 av 10

Gunnar,
Örebro

+
Utmärkt service, trevlig personal
-
Dynor till solstolarna är dåliga.

Bekräftad gäst: 2019-02-06


8 av 10

Ulf och Ann-Marie,
Stockholm

+
Läge, lugnet, snyggt, service
-
svensk tvkanal

Bekräftad gäst: 2019-01-30


9 av 10

Gunilla,
Karlstad

+
servicen av hotellets personal var superb
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

Johan ,
Västerås

+
Stranden läget personalen.
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

,

+
Människorna, vädret och miljöerna. Den fina servicen.
-
Transferbussen var mkt gammal, det gav ett dåligt första intryck. Byt buss. Inget miljötänk i restauranger och barer, mkt engångsartiklar. Börja ett miljöarbete!

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

Ann-Sofi ,
Torshälla

+
Läget vid stranden och standarden på hotellet
-
Bättre beskrivning på apollos hemsida. Både om läget och hotellet och vad som finns att göra i närheten.

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

Robert,
Hjärup

+
Läget och personalen
-

Bekräftad gäst: 2019-01-18


10 av 10

Dan,
Bäverstam

+
Läget vid underbar strand Vacker arkitektur av byggnader och trädgårdar Vänlig personal God mat
-
vattenaktiviteter för dyra

Bekräftad gäst: 2018-12-26


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

2782 omdömen
Utmärkt
 
1510
Väldigt bra
 
842
Bra
 
270
Mindre bra
 
90
Underkänt
 
70

5 senaste omdömen

2016-09-30

Inlägg av Sigvard H

Nyaste resort i Salalah

Det var en upplevelse att komma till Salalah Rotana Resort. Skulle gärna stanna här några veckor om jag hade tid. Mycket fin arkitektur, väldigt fin mosaik och sniderier som det så ofta här i Oman och arabländerna runt omkring. Drack en kopp kaffe och beundrade utsikten mot havet. Tillgång till bra WiFi.

 
2016-04-04

Inlägg av Bob_Lee_Swagger_x Malmö, Sverige

Fantastiskt ställe!

Mycket bra hotell med en fantastisk strand och god service. Hotellet ligger ca 30 min från Salalah. Informationen från hotellet kan förbättras då det var lite för lite introduktion (t.ex. när restaurangen hade öppet mm) och ofta kom ny information med kort varsel, men det är egentligen det enda jag kan komma på som behöver förbättras.

 
2016-03-24

Inlägg av Mari659 Uppsala, Sverige

Underbar vecka!

Med stor tveksamhet åkte vi en vintervecka till Oman! Första men inte sista gången....hotellet hade allt man kunde önska sig, rent fräscht, trevlig personal, helt ljuvlig mat - men det vi njöt mest av var dock det helt ultimata klimatet! Varma vindar och solsken med låg luftfuktighet, turkost vatten och ändlösa guldgula stränder där vi promenerade kilometervis varje dag! Spännande äventyr med karta och hyrbil för att se och lära känna landet gjorde semesterveckan komplett!

 
2019-02-20

Inlägg av Sisina_P Bergamo, Italien

Told no room is available on arrival (we pre-paid the room well in advance through a booking site)

When we arrived to the resort we were sat down to be informed there is no room available because of some maintenance issue at the resort. We pre-paid the room well in advance and we were looking forward to a little 3 nights beach break before heading home after exploring Oman. The manager explained there is no room for us and offered us to stay at Hilton and to be transferred to Rotana everyday to use resort facilities. This was not acceptable as Hilton is approx. 40 km away and who wants to be shuttled 40 km there and back everyday to be at the resort without having an option to go to their own room when needed? Not to mention the Rotana Resort was 3 times the price of Hilton at the time of our booking... We did not accept this and requested full refund which we had to communicate with the third party booking engine we booked through. The manager was very polite, apologetic, offered us free dinner at the resort and tried to handle the situation as best as he could but nothing could make us less frustrated and sad :( All the similar resorts in the area were booked already and we had to stay in a guest house downtown Salalah before moving to another resort the next day only to spend 2 days there :/ Not something you would expect from a resort like Rotana.

 
2019-02-20

Inlägg av Scenic37254216744 Kerkrade, Nederländerna

Very good

Overall a very pleasant stay. There is room for improvement as I noted before. I will recommend these hotel to friends because we had a great time. Ik was also surprised by the culture of Oman and landscape.