Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah kan du låta semesterlugnet infinna sig. Med förstklassig service och läge direkt vid Indiska Oceanen är det enkelt att släppa alla måsten. Varva dopp i poolen med härliga salta bad i havet. All Inlcuisve ingår och här finns det lägengheter för den stora familjen.


Rumstyper

Deluxerum för 1-3 personer. Tvårumslägenheter för 2-4 personer, varav 1 barn. Trerumslägenheter för 4-6 personer, varav 2 barn. Fyrarumslägenheter för 6-8 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 2364 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 100 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Fanar Hotel & Residences ligger i Marina Town som är fyllt av härliga butiker, caféer och restauranger. Från hotellet kan du njuta av utsikten över båtarna i hamnen. Hotellets poolområde ligger vid sandstranden, och här finns två pooler och en separat barnpool. Solstolar och parasoller samt pool- och strandhanddukar finns att låna.

Hotellet har flera restauranger. Bufférestaurangen Al Souk serverar mat med olika teman varje dag. På restaurangen Breakers kan du välja på en á la carte från det mexikanska, indiska, brasilianska eller omanska köket. Bordsreservation krävs i à la carte-restaurangerna. Bland kokosnötspalmerna i sanden mellan poolen och stranden ligger poolbaren som erbjuder enklare rätter, cocktails och färska juicer. Hotellet har också en strandbar på varje strand, där det går att beställa in drycker och enklare rätter.

Engelsktalande barnklubb i hotellets regi och tonårsklubb (12-16 år) med spelrum och olika aktiviteter. Kostnadsfritt, välutrustat gym. Bordtennis och beachvolley ingår. Möjlighet att låna en cykel. Tennis, mot avgift. Vattensporter på stranden, mot avgift. Spa med bastu, massage och behandlingar samt ett skönhetscenter mot avgift. 

Wifi ingår på hela hotellområdet. Fråga i redcptionen om du behöver låna strykjärn och strykbräda. Till Salalah är det ca 22 kilometer.

När du bor på Fanar Hotel & Residences kan du kostandsfritt besöka vattenlandet som ligger ca 1 kilometer bort. Det ingår också transport dit till/från hotellet.

Enligt omansk lag är det endast tillåtet att servera alkohol söndag-torsdag kl 12.00-15.00 & 18.00-01.00, samt fredag och lördag kl. 14.00-01.00.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive
 • Julmiddag (24/12)
 • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i restaurangen Al Souk - Sinbad, kl. 07.00-10.30
 • Frukost i restaurangerna Waves och Aubergine, kl. 07.00-10.30
 • Kontinental frukost i restaurangen Al Souk - Sindbad, kl. 10.30-11.00
 • Lunchbuffé i restaurangen Al Souk - Sinbad, kl. 12.30-15.00
 • Lunch i restaurangerna Breakers och Waves, kl. 12.30-15.00
 • Middagsbuffé i restaurangen Al Souk - Sinbad, kl. 18.30-22.00
 • Middag i restaurangerna Aubergine, Breakers och Waves, kl. 18.30-22.00
 • Snacks i restaurangen Al Souk - Sinbad, kl. 23.00-01.00

Hotellet erbjuder Dine Around, vilket innebär att det också går bra att äta på systerhotellet i Marina Town. Bordsreservation krävs.

Dryck

 • Obegränsat med lokala förfriskningar som kaffe, te, juice, läsk och vatten, kl. 07.00-23.30.
 • Obegränsat med öl, vin och lokala drinkar, mellan kl. 12.00-15.00 och 18.00-23.00 lördag till torsdag, kl. 14.00-23.30 på fredagar i enlighet med Omansk lag.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller från kl. 13.00 på ankomstdagen fram till kl. 12.30 på avresedagen.

Alla hotell, Salalah

Crowne Plaza Resort

På hotell Crowne Plaza Resort i Salalah sträcker sig poolområdet mellan palmer och gröna områden från hotellbyggnaden ända ner till den fantastiska privata stranden. Det finns massor att aktivera sig med på hotellet, kanske testa tennisbanorna, gymmet eller gå en golfrunda på hotellets 9-håls bana.

Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort är det enkelt att släppa alla måsten och bara vara. Varför inte starta dagen med att promenera eller springa längs den kilometerlånga sandstranden innan det är dags för frukost? Under dagen kan du sedan svalka dig i poolen eller i havet. Avsluta kvällarna på någon av hotellets alla restauranger.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort är en lugn semesteroas med oslagbart läge mitt på den palmkantade sandstranden i Salalah. Hotellet är uppbyggt som en liten by med kanaler, pooler och broar mellan byggnaderna. Med All Inclusive inkluderat är det enkelt att få total avkoppling – allt du behöver fundera på är när det är dags att ta nästa dopp.

Millennium Resort Salalah

Längtar du efter en avkopplande semester i värmen är Millennium Resort Salalah i Oman ett perfekt alternativ – här fyller du kroppen med sol, återhämtning och nyttig mat. Hotellet, som är ett så kallat dry hotel utan alkohol, erbjuder gym, pool och varje dag ingår buss till stranden.