Kundomdömen om Fanar Hotel & Residences

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,9 av 10 baserat på 17 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,9 / 10
Städning
 
8,9 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,6 / 10
Mat och dryck
 
8,4 / 10
Rum/lägenhet
 
8,6 / 10
Service
 
9,1 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
Helhetskonceptet med all inclusive och flertalet restauranger att välja mellan. Överlag bra kvalitet på maten.
-
Dom borde ha vattentankar som man själv kunde fylla på sina plastflaskor ifrån. Shuttle buss till stan, fram och tillbaka en gång per kväll. Mer parasoll vid uteplatserna.

Bekräftad gäst: 2020-02-25


8 av 10

+
Närheten till hav och strand. Vårt rum hade en stor fin balkong. Väl fungerande Wi-Fi på rummet. God mat.
-
Lite oordning med utdelandet av handdukarna på rummet. Ibland fick vi dem först sent på kvällen. Ej i samband med städningen av rummet. Hade gärna sett lite mer information om närbelägna utflyktstips. Det finns ju flera vackra platser runt Salalah.

Bekräftad gäst: 2020-02-25


9 av 10

+
Bekvämt, rent och bra kvalitetskänsla.
-
De kan skippa sitt premiumpaket.

Bekräftad gäst: 2020-02-25


9 av 10

+
Maten var grymt bra
-

Bekräftad gäst: 2020-02-18


10 av 10

+
Tre stränder att välja på. Underbart läge och så vackert och välskött allting. Och så trevligt med alla djuren! Särskilt ankorna!! Allt är perfekt! Dessutom bra promenadvägar i det lugna området!svårt
-
Svårt att säga... Allt är redan så bra och trevligt!

Bekräftad gäst: 2020-02-04


10 av 10

+
Servicenivå och utbud, fint läge och rent.
-
Att inte tillåta bokningar av solstolar. Fruktansvärt irriterande, gäster köar 8 på morgonen och bokar upp solstolar som sedan står upptagna halva eller hela dagarna.

Bekräftad gäst: 2020-01-14


9 av 10

+
Maten och läget
-
Läget. Tyvärr helt dött på området efter middagen. Sparsamt utbud på strandbarerna, ingen form av snacks (lättare förtäring) eller kaffe.

Bekräftad gäst: 2020-01-07


10 av 10

+
Överträffade våra förväntningar
-

Bekräftad gäst: 2020-01-06


10 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-01-06


7 av 10

+
Mycket personal gjorde att det flöt på bra trots många gäster
-
”Dine around”-konceptet var inte särskilt smidigt i praktiken och reglerna tolkades på olika sätt beroende på vem i personalen man frågade

Bekräftad gäst: 2020-01-02


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1603 omdömen
Utmärkt
 
1026
Väldigt bra
 
414
Bra
 
89
Mindre bra
 
37
Underkänt
 
37

5 senaste omdömen

2020-01-11

Inlägg av 591PeterJ

Underbart!

Precis hemkommen och vi är mycket nöjda med vistelsen. Rent och snyggt inom hela hotellet. Middagen håller mycket bra klass och likaså frukosten. Rekommenderar all inklusive konceptet då prisnivån är hög på mat och dryck. Fina hotellrum med bra faciliteter. Stränderna och poolerna håller en hög nivå. Hotellet har verkligen allt man kan önska. För att då inte prata om det härliga klimatet. Sist men inte minst en mycket tillmötesgående och trevlig personal som gör allt för att gästerna skall trivas. Keep up the good Work. Rekommenderas varmt!

 
2019-04-29

Inlägg av Q319RTlindas Skövde, Sverige

Wow, överträffade alla våra förväntningar!

Har precis kommit hem efter en 8 dagars semester i Oman! Hotellet hade allt och lite till! Det var mer folk och fler barnfamiljer än vi trodde, men området är stort så man störs inte av det! Ett bra och varierat utbud på frukost-, lunch-, och middagsbufféerna! Ett tips är att boka in sig på ala carte middagarna på omkringliggande hotellet som variation. Det finns ett helt okej gym där jag tränade nästan varje morgon, en tennisbana man får boka tid till och man får låna racket & bollar, vi hyrde även jet-ski en dag! Riktigt skoj om man uppskattar fart och fläkt! En 500 lapp för 10 min. Låna hotellets cyklar och se er om på området. Glöm inte marinan som är ett stenkast bort, så mysigt och lugnt. På hotellet finns även en sisha-lounge, mycket trevligt. Bra drinkar i baren. Allt är annars väldigt dyrt så välj all inclusive när ni åker! Rum med havsutsikt är ju ett måste om man ändå åker såhär långt, vilken vy att vakna till varje morgon! Så himla trevlig personal, man blev bemött med respekt och fick allt ett leende av personalen! Besök oxå spa:t, ungefär samma priser som hemma i Sverige men det var det värt! :) Hör gärna av er om ni undrar något mer!

 
2019-01-23

Inlägg av Peter O

Mycket trevlig vistelse

Det är ett väldigt fint och trevligt semesterkomplex med högst 4 våningar. Rummen är stora och välkomponerade. Hela området visar upp en väldigt god service, mycket bra städning både ute och inne. Det finns flera bra restauranger inom området, bäst är de mindre som inte serverar buffé.

 
2018-11-23

Inlägg av niklasingram Stockholm, Sverige

Semester i Oman

Varit här nu halva vår vistelse och trivs riktigt bra! Mycket god och vällagad mat, jag vill dock tipsa om att boka bord på dom i kring liggande restaurangerna, där är ett helt annat lugn där man blir serverad mat och dryck i ett behagligt tempo och slipper springa runt och trängas för att få den mat man vill ha. Ät inte frukosten i den stora matsalen, utan ät den i grannhuset på restaurang Aubergin. Där kan man sitta i en lugn och behaglig miljö ute på deras gård och njuta vid vattnet. Sedan rekommenderar jag beach nr 3, den längst bort för den är riktigt bra med en stor strand. Tråkigt här är bara att det som vanligt är stressigt att få en solstol, man måste tyvärr vara ute i tid och ”boka” en annars blir man utan..

 
2018-01-20

Inlägg av BirgittaF100

Bra hoell

Tjusig miljö, bra rum med sköna sängar och kuddar. Nära till beachen. Bra restauranger. Finns en större buffé resturang. Vi åt bara lunch där. Finns en mindre resturang, där vi åt frukost. Det är lite lugnare där. Kvällstid kan man boka bord i tre olika restauranger, förutom buffén. Mycket bra mat. Det serverades olika tema, varje kväll t.ex libanesisk, turkisk, seefood, omansk. Det gjorde att man åt mat man kanske inte skulle gjort. Jag återvänder gärna dit. Trevlig och duktig personal. Har inget negativt att säga.