Rumstyper på Fanar Hotel & Residences

Deluxerum

Deluxerum med balkong eller terrass, vissa med utsikt mot lagunen och vissa med havsutsikt. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd för en tredje person. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Minibar, två flaskor vatten per dag inkluderat, övrigt innehåll mot avgift. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen. Hårtork. Badrockar och tofflor. Badrum med badkar och dusch eller endast dusch samt wc. Städning 7 ggr/vecka. I den här rumstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i rummet.

Rumsstorlek: ca 40 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer.

Fyrarumslägenhet

Fyrarumslägenhet med balkong eller terrass. Tre sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och två sovrum med två enkelsängar. En möjlig extrabädd i varje sovrum i hopvikbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp och frys, vattenkokare, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här lägenhetstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 6-9 personer, varav 3 barn.

Trerumslägenhet

Trerumslägenhet med balkong eller terrass. Två sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. Ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. En möjlig extrabädd i varje sovrum i hopvikbar säng. Minikök med kokplattor, kylskåp och frys, vattenkokare, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här lägenhetstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 4-6 personer, varav 2 barn.

Tvårumslägenhet

Tvårumslägenhet med balkong eller terrass. Ett sovrum och ett kombinerat vardagsrum med minikök. En dubbelsäng. Möjliga extrabäddar i bäddsoffa. Minikök med kokplattor, kylskåp och frys, vattenkokare, mikrovågsugn, brödrost och enkel köksutrustning. Wifi, luftkonditionering och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Strykjärn och strykbräda finns att låna i receptionen. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 gånger/vecka. I den här lägenhetstypen räknas barn under två år in i maxantalet personer i lägenheten.

Antal personer: 2-4 personer, varav 1 barn.