Kundomdömen om Salalah Rotana Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,4 av 10 baserat på 18 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,4 / 10
Städning
 
8,6 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,2 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,3 / 10
Faciliteter
 
8,3 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,9 / 10
Service
 
8,8 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-18


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-11


9 av 10

+
Rent och fint
-
Möbler på terassen

Bekräftad gäst: 2020-02-11


8 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2020-02-04


9 av 10

+
Personalen
-
Frågetecken Minibar (ingick inte som vi tycker att det framgår av hotell beskrivningen och var dessutom mycket dyr på att vara ett All-inklusive hotell)

Bekräftad gäst: 2020-01-28


9 av 10

+
Stort hotell men ändå lugnt. Läget med närheten till fantastisk strand! Trevlig personal. Gratis tennis och bra gym.
-

Bekräftad gäst: 2020-01-27


8 av 10

+
Snyggt och närhet till havet
-
Mer varierande mat av västerländsk typ

Bekräftad gäst: 2020-01-14


8 av 10

+
Rummen, stranden, poolen, hotellområdet, frukosten, servicenivån, trevlig personal.
-
Variationen på maten vid lunch och middag (och kryddning), Miljön i restaurangen (hög ljudnivå och slamrigt). Transportmöjlighet till Salalah för sällskap fler än 4 till rimlig kostnad tex via skyttel. Att få rum intill varandra när man bokar tillsammans (speciellt om man frågar efter det).

Bekräftad gäst: 2020-01-09


9 av 10

+
Pool, strand, mat och personal.
-
Vet inte!

Bekräftad gäst: 2019-12-24


9 av 10

+
Läget vid havet
-
Mat o dryck

Bekräftad gäst: 2019-12-17


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

3645 omdömen
Utmärkt
 
2002
Väldigt bra
 
1053
Bra
 
357
Mindre bra
 
128
Underkänt
 
105

5 senaste omdömen

2019-04-13

av Carlquist Sala, Sverige

Födelsedagsresa

Jag hade beställt och bjuit min famil sammanlagt nio personer. Två par en familj en singel. Allt väldigt bra med rummen för egen del hade jag beställt ett rum med havsutsikt och det är väl det enda som inte stämmde riktigt, det blev delvis. Allinclucive hade vi och tycker att det är bra, här var det lite annorlunda konsept, där man måste boka för att kunna besöka och äta på Beachrestaurangen och det skulle man göra mellan 13-15 vid buffe' restaurangen en dag för besöket eller för alla dagar om man ville besöka den restaurangen. Restaurang Silk var för clubbmedlemmar och det blev vi inte. Vi anväde buffe'restaurangen förutom en kväll och en lunch.Maten fullt godkänd och all personal vänlig och trevlig och tillmötesgående. Eftersom jag hade en speciell födelsedag firade vi extra med långbord på Beachrestaurangen en kväll och lunch och på bufferestaurangen Saffron där man dukat väldigt fint och bjöd på tårta och all personalen sjön för mig, väldigt trevligt. Familjen hade även ordnat tidigare på kvällen med trevligheter på familjens fina uteplats mot kanalen. Vi gjorde en liten rundtur med golfbil och fick se området och hamnen. En jättefin strand men för gammlingar tyvärr höga vågor den här årstiden. Barnen tyckte det var roligt levande rutchkanor. Delfinerna fanns dä utanför och kamelerna efter stranden. Vi åkte 2-9 april med solen lyste från en målnfri himmel hela tiden. Varmt och skönt ca 30 grader hela tiden och väldigt välordnat på området med dusch och omklädningshytter. Det skulle inte vara svårt att återvända hit.

 
2016-09-30

av sigvardh_13

Nyaste resort i Salalah

Det var en upplevelse att komma till Salalah Rotana Resort. Skulle gärna stanna här några veckor om jag hade tid. Mycket fin arkitektur, väldigt fin mosaik och sniderier som det så ofta här i Oman och arabländerna runt omkring. Drack en kopp kaffe och beundrade utsikten mot havet. Tillgång till bra WiFi.

 
2016-04-04

av Bob_Lee_Swagger_x Malmö, Sverige

Fantastiskt ställe!

Mycket bra hotell med en fantastisk strand och god service. Hotellet ligger ca 30 min från Salalah. Informationen från hotellet kan förbättras då det var lite för lite introduktion (t.ex. när restaurangen hade öppet mm) och ofta kom ny information med kort varsel, men det är egentligen det enda jag kan komma på som behöver förbättras.

 
2016-03-24

av Mari659 Uppsala, Sverige

Underbar vecka!

Med stor tveksamhet åkte vi en vintervecka till Oman! Första men inte sista gången....hotellet hade allt man kunde önska sig, rent fräscht, trevlig personal, helt ljuvlig mat - men det vi njöt mest av var dock det helt ultimata klimatet! Varma vindar och solsken med låg luftfuktighet, turkost vatten och ändlösa guldgula stränder där vi promenerade kilometervis varje dag! Spännande äventyr med karta och hyrbil för att se och lära känna landet gjorde semesterveckan komplett!

 
2022-05-07

av philipp303030 Egypten

Good hotel with a few issues

First of all I want to mention that we had a great vacation in Salalah and as soon you are adapting yourself to the system of the hotel its fine. Positive to mention is the staff, all are very friendly and trying the best to help where ever it is possible for them. The dine around is great but limited for the non Club guests. The sunset at the beach is amazing! Negative points are: -The Club system. I don't have anything about such a system but make it a bit friendlier for the non Club guests. For example you aren't able to use the Beach Restaurant properly. For what you are offering a beach restaurant when you are just allowed to use the backside of it and you are getting the feeling you have to eat in the bar area (the area where you could have a bit seaview was closed with partitions for the Club guests). Furthermore is the dinner a surprise (3 courses without any information what they are going to serve). So we decided just to go to the 3 different buffet restaurants where the best one is the Sindbad. -The beautiful lobby bar area is just against extra charge -The rooms are worn but clean -The alcohol serving times Overall I think Iam not going to visit this hotel again.