Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort är en lugn semesteroas med oslagbart läge mitt på den palmkantade sandstranden i Salalah. Hotellet är uppbyggt som en liten by med kanaler, pooler och broar mellan byggnaderna. Med All Inclusive inkluderat är det enkelt att få total avkoppling – allt du behöver fundera på är när det är dags att ta nästa dopp.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer. Deluxerum för 1-3 personer. Clubrum för 2-3 personer / 2-4 personer, varav 2 barn. Familjerum för 1-3 personer / 1-4 personer, varav 2 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 4248 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 800 m
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Salalah Rotana Resort består av en huvudbyggnad och flera separata byggnader där de mysiga rummen är belägna. Hotellet är byggd i traditionell arkitektur och inredningen präglas av geometriska, islamiska mönster och arabesker.

På hotellet finns två pooler och en separat barnpool. Poolerna är uppvärmda vintertid till minst 22 grader. Pooltemperaturen kan sjunka några grader på morgnar, kvällar och vid dåligt väder. Solstolar och parasoller amt poolhanddukar ingår. Vill du ta en paus från solen kan du ta något läskande att dricka på poolbaren. Längtar du efter havet är det bara kliva ut på den vita, breda stranden.

På hotellet finns den internationella bufférestaurangen Saffron. Vid stranden kan du beställa tropiska cocktails, färsk juice och lättare måltider på The Beach Bar & Restaurant. För en kombination av asiatisk och västerländsk mat kan du besöka á la carte restaurangen Silk Road. Samtliga á la carte restauranger är mot reservation och avgift.

Lekplats och aktiviteter för barn. Barnklubb i hotellets regi mot avgift.

Wifi ingår på hela hotellet. Tennis och gym ingår, och cyklar finns att låna. Spabehandlingar, bastu, ångrum och massage mot avgift. Hotellet ligger cirka 800 meter från Marina Town och 22 kilometer ifrån Salalah.

Boka rum med extra förmåner
Gäster i Clubrummen har bland annat möjlighet att äta frukost, lunch och middag på Club Rotana, Kanapéer, kalla och varma snacks serveras på Club Roatan kl. 15.00-17.00, liksom husets drycker kl. 18.00-19.00 De har dessutom tillgång till VIP Laguna Beach med obegränsat med läsk och juice från 10:00 till solnedgången samt alkoholhaltiga drycker mellan kl. 12:00-15:00. Övrigt som ingår är till exempel separat in-/ och utcheckning, höghastighetswifi och 25% rabatt på spabehandlningar.

Måltider

Ingår:

 • All Inclusive
 • Julmiddag (24/12)
 • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

 • Frukostbuffé i restaurangen Saffron, kl. 07.00-10.30
 • Kontinental frukost i restaurangen Saffron, kl. 10.30-11.00
 • Lunchbuffé i restaurangen Saffron, kl. 12.30-15.00
 • Lunch i restaurangen Beach, kl. 12.30-15.00
 • Snacks i restaurangen Beach, kl. 16.00-17.00
 • Middagsbuffé i restaurangen Saffron, kl. 18.30-22.00
 • Middag i restaurangen Beach, kl. 19.00-22.00
 • Läsk, juice, kaffe och te serveras kl 10.30-23.00 i Saffron, The Beach Bar och Coco Shack.
 • Öl, vin och lokala drinkar serveras enligt omansk lag, lördag-torsdag kl. 12.00-15.00 & 18.00-01.00 samt fredag kl. 14.00-01.00 i Saffron, The Beach Bar och Coco Shack. All Inclusive gäller inte för alkoholhaltiga drycker efter kl. 23.00.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Salalah

Crowne Plaza Resort

På hotell Crowne Plaza Resort i Salalah sträcker sig poolområdet mellan palmer och gröna områden från hotellbyggnaden ända ner till den fantastiska privata stranden. Det finns massor att aktivera sig med på hotellet, kanske testa tennisbanorna, gymmet eller gå en golfrunda på hotellets 9-håls bana.

Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort är det enkelt att släppa alla måsten och bara vara. Varför inte starta dagen med att promenera eller springa längs den kilometerlånga sandstranden innan det är dags för frukost? Under dagen kan du sedan svalka dig i poolen eller i havet. Avsluta kvällarna på någon av hotellets alla restauranger.

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah kan du låta semesterlugnet infinna sig. Med förstklassig service och läge direkt vid Indiska Oceanen är det enkelt att släppa alla måsten. Varva dopp i poolen med härliga salta bad i havet. All Inlcuisve ingår och här finns det lägengheter för den stora familjen.

Millennium Resort Salalah

Längtar du efter en avkopplande semester i värmen är Millennium Resort Salalah i Oman ett perfekt alternativ – här fyller du kroppen med sol, återhämtning och nyttig mat. Hotellet, som är ett så kallat dry hotel utan alkohol, erbjuder gym, pool och varje dag ingår buss till stranden.