Crowne Plaza Resort

På hotell Crowne Plaza Resort i Salalah sträcker sig poolområdet mellan palmer och gröna områden från hotellbyggnaden ända ner till den fantastiska privata stranden. Det finns massor att aktivera sig med på hotellet, kanske testa tennisbanorna, gymmet eller gå en golfrunda på hotellets 9-håls bana.


Rumstyper

Dubbelrum för 1-3 personer, varav 1 barn.

Läs om våra rumstyper och se bilder

Omdömen TripAdvisor

Baserat på 1445 omdömen
© TripAdvisor

Fakta och faciliteter

Till stranden: 0 m
Till centrum: 7 km
Pool
Restaurang
Barnpool
Bar
Pool med barnsektion
All Inclusive erbjuds
Spa
Wifi på rummet
Gym
Mer fakta

Om hotellet

Hotell Crowne Plaza Resort i Salalah har ett vackert poolområde, som sträcker sig ner till sandstranden. Här finns tre pooler, varav en är en separat barnpool. Solstolar, parasoller och poolhanddukar finns att låna vid poolerna och på stranden. Poolbar som också serverar enklare rätter.

I bufférestaurangen Darbat serveras frukostbuffén varje morgon men också lunch och middag. Du väljer själv om du vill sitta inomhus eller ute på terrassen. På á la carte restaurangen Al Luban serveras eleganta middagar och senare på kvällarna bjuds det på underhållning och livemusik. Al Khareefs pub erbjuder lunch, middag och cocktails i en avslappnad miljö. Vid stranden hittar du den populära á la carte restaurangen Dolphin Terrazza. Välj från en à la carte-meny, enklare rätter till lunch och skaldjur, fisk eller kött till middag. Samtliga á la carte restauranger är mot reservation och avgift. Kvällstid kan du sitta ner med en vattenpipa och spana ut över havet. I hotellets lobby finns en bar där det bland annat serveras kaffe och te. Alkohol serveras under bestämda tider; lördag-torsdag kl.12.00-15.00 och 18.00-01.00. Fredag kl. 14.00-01.00 - enligt omansk lag. Nattklubb, mot avgift, torsdag-lördag.

Wifi i allmänna utrymmen ingår, liksom aktiviteter såsom bordtennis, dart, squash och gym. Tennis finns mot avgift. Dykning och snorkling på stranden mot avgift. Massage mot avgift. På hotellet finns en 9-håls par 3 golfbana samt driving range och putting green, mot avgift (inklusive utrustning).

Hotellet ligger ca 7 kilometer från Salalah stad.

Måltider

Ingår:

  • All Inclusive
  • Julmiddag (24/12)
  • Nyårsmiddag

All Inclusive

Vid All Inclusive ingår:

  • Frukostbuffé i restaurang Darbat, kl. 06.30-10.30
  • Lunchbuffé i restaurang Darbat, kl. 12.30-15.30
  • Middagsbuffé i restaurang Darbat, kl. 19.00-22.30
  • Obegränsat med kaffe, te, juice och vatten
  • Lokalt öl, vin och alkoholhaltiga drycker serveras (med eller utan måltid) endast i restaurang Darbat kl. 12.00-15.00 och 18.00-01.00 - enligt omansk lag.

Övriga restauranger ingår inte i All Inclusive. Vill du äta på strandrestaurangen Ocean Blue Beach House tillämpas en avgift på OMR 15 per person.

Observera att ändringar kan förekomma. Som identifikation är det obligatoriskt att bära hotellets armband. All Inclusive gäller fram till kl. 12.00 på avresedagen.

Alla hotell, Salalah

Hilton Salalah Resort

På Hilton Salalah Resort är det enkelt att släppa alla måsten och bara vara. Varför inte starta dagen med att promenera eller springa längs den kilometerlånga sandstranden innan det är dags för frukost? Under dagen kan du sedan svalka dig i poolen eller i havet. Avsluta kvällarna på någon av hotellets alla restauranger.

Fanar Hotel & Residences

På Fanar Hotel & Residences i Salalah kan du låta semesterlugnet infinna sig. Med förstklassig service och läge direkt vid Indiska Oceanen är det enkelt att släppa alla måsten. Varva dopp i poolen med härliga salta bad i havet. All Inlcuisve ingår och här finns det lägengheter för den stora familjen.

Salalah Rotana Resort

Salalah Rotana Resort är en lugn semesteroas med oslagbart läge mitt på den palmkantade sandstranden i Salalah. Hotellet är uppbyggt som en liten by med kanaler, pooler och broar mellan byggnaderna. Med All Inclusive inkluderat är det enkelt att få total avkoppling – allt du behöver fundera på är när det är dags att ta nästa dopp.

Millennium Resort Salalah

Längtar du efter en avkopplande semester i värmen är Millennium Resort Salalah i Oman ett perfekt alternativ – här fyller du kroppen med sol, återhämtning och nyttig mat. Hotellet, som är ett så kallat dry hotel utan alkohol, erbjuder gym, pool och varje dag ingår buss till stranden.