Kundomdömen om Crowne Plaza Resort

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

1445 omdömen
Utmärkt
 
808
Väldigt bra
 
394
Bra
 
161
Mindre bra
 
47
Underkänt
 
35

5 senaste omdömen

2021-12-17

av Lubica R Stockholm, Sverige

Vackraste hotel i Salalah, med en av vakraste stränder i världen

Paradis på jorden. Fortfarande!! Återvänder till denna vackra plats varje år. Underbar vackert gammal hotel med lobbyn som är som i tusen och en natt.Orientalisk med höga pelare med slipade speglar och vacker mosaik högst uppe. Kupoler med fina målningar. Som i gamla kyrkor eller på museet. Uppvuxen trädgård med palmer . Liten oas Vila dig under cabana och lyssna till vågornas sång. Skåda fågel och delfiner. Njut av värmen och ljuset. Njut av magiska soluppgången och solnedgången. Dagen börjar med god frukostbuffé. Allt man önskar sig. Ung dynamisk personal Alltid glad, hjälpsam och vänlig. Njut av middagen vid stranden på den nya Ocean blue. Lyssna till den stillsamma stämningsfulla musiken , kän på alla dofter. Ta en drink uppe i baren och njut av utsikten. Jag kan varmt rekommendera denna plats till alla som uppskattar tysthet och lugn atmosfär.Åk och se!! Välkommen till min paradis!

 
2018-02-05

av Lubica R Stockholm, Sverige

Crown Plaza på den vackraste sand stranden i Salalah

Jag kan inte få nog av denna plats på jorden. Åker ditt sedan 2004 varje år, ibland 2x per år. Åkte med min man, med mina barn och deras familjer. Åker ensam. Lika underbart. Hotellet har en uppvuxen trädgård, med palmer där man kan söka sig till skuggan. Eller parkera sig under en Cabana på stranden och njuta av havet, fåglar och lekande delfiner. Badvaktterna ser till att man inte missar det och dom ger lite mera information om delfiner. Hotellet är ganska liten. Den är inte klassisk turist, semester hotell. Den är också biznis hotell. Det är ingen trängseln, varken vid frukosten, stranden eller vid middagen. Personalen är underbart vänlig , ung och glad,omtänksam och gör vistelse lite speciell. Dom ser sina gäster. Ledningen med GM Mr Manuell Levonian i topp är mycket bra förebild för anställda på hotellet. Mr Levonian är vänlig, synlig och mycket proffsig i branschen. Köks personalen med Chefen Ashek gör ett bra och mycket "smakligt jobb. Receptionister är vänliga, hjälpsamma med allt det praktiska, rumsservice, boka biljetter..... Alla är underbara och det blir lätt familjer stämning. Känner mig alltid välkommen! Det kanske inte finns så mycket att göra, men det är absolut en av dom bästa ställer som är fortfarande orörda, en liten paradis, balsam för själen. Inga försäljare på stranden, inga vatten lekar med motor båtar.. inga höga ljud. Bara att finnas, vila, läsa och må bra. På kvällen lyssna till musiker Milads speladndet vid Dolphin restaurang . Kan varmt rekommendera till alla som uppskattar det lungna och okomplicerade livet. Super bra för familjer med dom minsta barn. Jag längtar redan till december, längtar att se den nya Dolphin restaurang med Spa... som skall va klart innan innan jag kommer. Tänker du på att resa till Salalah, till Crown Plaza!? Åk!!!

 
2017-11-24

av Shinebrightonme Falun, Sverige

Magiskt

En av mina favoritplatser på jorden! Atmosfären , omgivningen och den familjära stämningen på hotellet gör att jag återvänder hit gång på gång ! Temperaturen är perfekt och stranden lugn och rofylld. Personalen på hotellet är de som gör din vistelse så speciell. Alla gör sitt yttersta för att du ska få en underbar semester!

 
2017-01-14

av demyrstorm Skövde, Sverige

Mitt balsam för själen finns på Crown Plaza Resort Salalah i Oman!

Ett underbart land med vacker natur och mycket gästvänliga människor, såväl omaner som gästarbetare i huvudsak från Asien. Vill gärna nämna Sabel, Michelle, A. Costa, Agnes, Jims, Jamsheed, Mr Linju och Mr Mbarek för att nämna några ur personalen som gör allt för att du ska ha det bra på din semester. Hotellet har en vacker park med flera pooler och stranden är helt outstanding enligt mig. Rummet något slitna men väldigt sköna sängar. Maten är väldigt god och trevligt upplagd och frukosten är fantastisk! Hotellet passar både för familjer och övriga. Massagen är prissvärd men miljön mindre trevlig, här behövs ett rejält ansiktslyft om Crown Plaza ska kunna konkurrera med de nya hotellen som byggs i Salalah. Negativt är dock att det ibland kör bilar på stranden vilket är väldigt störande. Kommer alltid att välja detta hotell trots alla nya vackra hotell som byggs. För den goda atmosfärens skull!

 
2016-12-30

av Lubica R Stockholm, Sverige

Kärt återkomst igen

Älskar att återkomma till Crown Plaza,med den fina sand stranden, med den uppvuxna gröna parken och alla blommor. Otroligt vänlig och hjälpsam personal.Sköna sängar!! Dagen börjar med en fantastisk frukost och ung glad personal. Chefs Asbek fluffigaste croissanter. Maten har blivit bättre, riktigt bra!! Chef Mohammad gör ett bra jobb med att smaksätta maten!! Buffe kvällarna är underbara vid Dolfin. Olika dagar olika tema.grillade lamm kotletter är super goda!! Fredags lunch buffe är bara att njuta av: Ingen trängsel på restaurangen eller på stranden. Inga försäljare. Ordentliga solstolar.bra skugga under cabanan. Life gard vänliga och hjälpsamma. Uppmärksamma om dom ser delfiner och ger information till gästerna. det är bara att njuta av vistelsen , bara vila och finnas.Balsam för själen!! Det är trevligt att GM Mrs Manuel Levonian känner igen sina gäster och uppskattar sina gäster. Hinner med en vänlig hälsning.