Kundomdömen om Crowne Plaza Resort

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,7 av 10 baserat på 12 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,7 / 10
Städning
 
9,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,8 / 10
Faciliteter
 
8,2 / 10
Mat och dryck
 
7,4 / 10
Rum/lägenhet
 
9,2 / 10
Service
 
8,9 / 10

Senaste omdömena


8 av 10

+
Servicen från personalen och läget
-

Bekräftad gäst: 2020-03-03


10 av 10

+
Närheten till havet
-
Gör gärna mer reklam om det finna museet och arkeologiska utgrävningarna som är på 20 minuters promenadavstånd från hotellet. Frankinsence museeum

Bekräftad gäst: 2020-03-02


9 av 10

+
läget nära stranden
-
underhållning på kvällen hade varit trevligt och nån vattengympa eller Zumba dans på dagen

Bekräftad gäst: 2020-02-17


10 av 10

+
Läget vid havet
-
--

Bekräftad gäst: 2020-02-11


8 av 10

+
Läget bra sängar rent
-
Alternativ restaurang som fanns tidigare,

Bekräftad gäst: 2020-02-11


9 av 10

+
Service, läget, maten
-
Matvariation kan man aldrig få för mycket av. Vi nordbor gillar även grovt bröd.

Bekräftad gäst: 2020-02-04


8 av 10

+
-
Maten

Bekräftad gäst: 2020-01-07


10 av 10

+
Alla förväntningar överträffades
-
-

Bekräftad gäst: 2019-12-30


10 av 10

+
Atmosfären
-

Bekräftad gäst: 2019-11-18


9 av 10

+
-

Bekräftad gäst: 2019-11-05


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.


Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

77% av resenärerna rekommenderar

1191 omdömen
Utmärkt
 
621
Väldigt bra
 
359
Bra
 
137
Mindre bra
 
42
Underkänt
 
32

5 senaste omdömen

2018-02-05

av lubi2016 Stockholm, Sverige

Crown Plaza på den vackraste sand stranden i Salalah

Jag kan inte få nog av denna plats på jorden. Åker ditt sedan 2004 varje år, ibland 2x per år. Åkte med min man, med mina barn och deras familjer. Åker ensam. Lika underbart. Hotellet har en uppvuxen trädgård, med palmer där man kan söka sig till skuggan. Eller parkera sig under en Cabana på stranden och njuta av havet, fåglar och lekande delfiner. Badvaktterna ser till att man inte missar det och dom ger lite mera information om delfiner. Hotellet är ganska liten. Den är inte klassisk turist, semester hotell. Den är också biznis hotell. Det är ingen trängseln, varken vid frukosten, stranden eller vid middagen. Personalen är underbart vänlig , ung och glad,omtänksam och gör vistelse lite speciell. Dom ser sina gäster. Ledningen med GM Mr Manuell Levonian i topp är mycket bra förebild för anställda på hotellet. Mr Levonian är vänlig, synlig och mycket proffsig i branschen. Köks personalen med Chefen Ashek gör ett bra och mycket "smakligt jobb. Receptionister är vänliga, hjälpsamma med allt det praktiska, rumsservice, boka biljetter..... Alla är underbara och det blir lätt familjer stämning. Känner mig alltid välkommen! Det kanske inte finns så mycket att göra, men det är absolut en av dom bästa ställer som är fortfarande orörda, en liten paradis, balsam för själen. Inga försäljare på stranden, inga vatten lekar med motor båtar.. inga höga ljud. Bara att finnas, vila, läsa och må bra. På kvällen lyssna till musiker Milads speladndet vid Dolphin restaurang . Kan varmt rekommendera till alla som uppskattar det lungna och okomplicerade livet. Super bra för familjer med dom minsta barn. Jag längtar redan till december, längtar att se den nya Dolphin restaurang med Spa... som skall va klart innan innan jag kommer. Tänker du på att resa till Salalah, till Crown Plaza!? Åk!!!

 
2017-11-24

av Shinebrightonme Falun, Sverige

Magiskt

En av mina favoritplatser på jorden! Atmosfären , omgivningen och den familjära stämningen på hotellet gör att jag återvänder hit gång på gång ! Temperaturen är perfekt och stranden lugn och rofylld. Personalen på hotellet är de som gör din vistelse så speciell. Alla gör sitt yttersta för att du ska få en underbar semester!

 
2017-01-14

av demyrstorm Skövde, Sverige

Mitt balsam för själen finns på Crown Plaza Resort Salalah i Oman!

Ett underbart land med vacker natur och mycket gästvänliga människor, såväl omaner som gästarbetare i huvudsak från Asien. Vill gärna nämna Sabel, Michelle, A. Costa, Agnes, Jims, Jamsheed, Mr Linju och Mr Mbarek för att nämna några ur personalen som gör allt för att du ska ha det bra på din semester. Hotellet har en vacker park med flera pooler och stranden är helt outstanding enligt mig. Rummet något slitna men väldigt sköna sängar. Maten är väldigt god och trevligt upplagd och frukosten är fantastisk! Hotellet passar både för familjer och övriga. Massagen är prissvärd men miljön mindre trevlig, här behövs ett rejält ansiktslyft om Crown Plaza ska kunna konkurrera med de nya hotellen som byggs i Salalah. Negativt är dock att det ibland kör bilar på stranden vilket är väldigt störande. Kommer alltid att välja detta hotell trots alla nya vackra hotell som byggs. För den goda atmosfärens skull!

 
2016-12-30

av lubi2016 Stockholm, Sverige

Kärt återkomst igen

Älskar att återkomma till Crown Plaza,med den fina sand stranden, med den uppvuxna gröna parken och alla blommor. Otroligt vänlig och hjälpsam personal.Sköna sängar!! Dagen börjar med en fantastisk frukost och ung glad personal. Chefs Asbek fluffigaste croissanter. Maten har blivit bättre, riktigt bra!! Chef Mohammad gör ett bra jobb med att smaksätta maten!! Buffe kvällarna är underbara vid Dolfin. Olika dagar olika tema.grillade lamm kotletter är super goda!! Fredags lunch buffe är bara att njuta av: Ingen trängsel på restaurangen eller på stranden. Inga försäljare. Ordentliga solstolar.bra skugga under cabanan. Life gard vänliga och hjälpsamma. Uppmärksamma om dom ser delfiner och ger information till gästerna. det är bara att njuta av vistelsen , bara vila och finnas.Balsam för själen!! Det är trevligt att GM Mrs Manuel Levonian känner igen sina gäster och uppskattar sina gäster. Hinner med en vänlig hälsning.

 
2016-08-23

av lubi2016 Stockholm, Sverige

Paradiset, en av dom vackraste stränder i världen, med en fin trädgård med palmer.

Fantastisk trevlig , hjälpsam, omtänksam och ganska ung personal. Stora rum (kanske lite slitna) med stora och bekväma sängar (liten choklad på kvällen) Hotellet ligger vid en fantastisk bred sand strand. Fin trädgård med stora palmer. Har varit på Crown Plaza minst 10 X!! Bodde med min familj och ensam Fantastisk trevlig , hjälpsam, omtänksam och ganska ung personal. Stora rum (kanske lite slitna) med stora och bekväma sängar (liten choklad på kvällen) Hotellet ligger vid en fantastisk bred sand strand. Fin trädgård med stora palmer. Har varit på Crown Plaza minst 10 X!! Bodde med min familj och ensam Älskar att återvända till denna plats. Der är som balsam för själen att kunna semestra på Crown Plaza. Ingen trängsel, varken på restaurangen eller stranden. Hotellet ligger bra till om man vill till stan och shoppa lite. Gång avstånd till frukt försäljare, Liten grön oas! Vill dit igen!!! Skönt att komma till garanterat värme och sol!!