1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Fanar Hotel & Residences

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,0 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


9 av 10

Lars,
Rönninge

+
Bra rum, bra läge m.a.p. klimat, strand och hav
-
Servicen i huvudmatsalen kan bli bättre.

Bekräftad gäst: 2019-04-03


10 av 10

Chatarina,
Stockholm

+
Strändena och alla aktiviteter
-
Bättre solskydd och större utrymme för getter och får i hotellets zoo!

Bekräftad gäst: 2019-03-27


8 av 10

Annie,
Perstorp

+
Väldigt lugnt och rofyllt
-
Lite mer att göra på kvällarna. Lite uppträde el annat

Bekräftad gäst: 2019-03-22


10 av 10

Hans ,
Klässbol

+
Mycket gediget och fräscht. Det märks att det är nybyggt. Fina strövmöjligheter både på hotellområdet och i omgivningarna.
-
Nyare bilder på hemsidan! Verkligheten är bättre än bilderna med mycket mera palmer och grönt. Bättre förbindelse in till Salalah för att närmare uppleva det lokala livet med marknader, miljö och mat. Vi var där för ca 12 år sedan och då fanns enkel möjlighet till sightseeing och taxi. Naturligtvis finns taxi även nu...men svindyrt!

Bekräftad gäst: 2019-03-06


10 av 10

Berith,
Stockholm

+
Läget, maten, omgivningen
-

Bekräftad gäst: 2019-02-27


9 av 10

Agneta ,
Lidköping

+
Stora rum, läget, att man kan välja olika stränder.
-
Miljöpåverkan. Alla plastglas som användes. Vårt sällskap på fyra personer räknade ut att vi använde ca 30 glas per dag. Detta är väldigt dåligt för miljön. Om man över huvud taget ska ha djurpark ska det vara större och bättre utrymmen. Djuren hade små utrymmen och många hade direkt sol hela dagen. Det är inte ok. Skyltar som talar om att man inte går in i restaurangen i pyttesmå badbyxor eller bikini och sätter sig att äta, alltså lite klädkod även om restaurangen ligger på stranden och det är lunchtid.

Bekräftad gäst: 2019-02-20


10 av 10

Brittmarie,
Skövde

+
Läget! Lugnt. Bra service. Bra mat med fler möjligheter att inta mat på olika restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


10 av 10

Niclas,
Herrljunga

+
Läget och rent och snyggt, frukostmatsalen.
-
Ersätt alla dessa plastmuggar med miljövänligare alternativ.

Bekräftad gäst: 2019-02-20


8 av 10

,

+
Väldigt bra mat.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


10 av 10

Pia,
Göteborg

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2019-01-25


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1249 omdömen
Utmärkt
 
798
Väldigt bra
 
334
Bra
 
66
Mindre bra
 
24
Underkänt
 
27

5 senaste omdömen

2019-01-23

Inlägg av Peter O

Mycket trevlig vistelse

Det är ett väldigt fint och trevligt semesterkomplex med högst 4 våningar. Rummen är stora och välkomponerade. Hela området visar upp en väldigt god service, mycket bra städning både ute och inne. Det finns flera bra restauranger inom området, bäst är de mindre som inte serverar buffé.

 
2018-11-23

Inlägg av niklasingram Stockholm, Sverige

Semester i Oman

Varit här nu halva vår vistelse och trivs riktigt bra! Mycket god och vällagad mat, jag vill dock tipsa om att boka bord på dom i kring liggande restaurangerna, där är ett helt annat lugn där man blir serverad mat och dryck i ett behagligt tempo och slipper springa runt och trängas för att få den mat man vill ha. Ät inte frukosten i den stora matsalen, utan ät den i grannhuset på restaurang Aubergin. Där kan man sitta i en lugn och behaglig miljö ute på deras gård och njuta vid vattnet. Sedan rekommenderar jag beach nr 3, den längst bort för den är riktigt bra med en stor strand. Tråkigt här är bara att det som vanligt är stressigt att få en solstol, man måste tyvärr vara ute i tid och ”boka” en annars blir man utan..

 
2018-01-20

Inlägg av BirgittaF100

Bra hoell

Tjusig miljö, bra rum med sköna sängar och kuddar. Nära till beachen. Bra restauranger. Finns en större buffé resturang. Vi åt bara lunch där. Finns en mindre resturang, där vi åt frukost. Det är lite lugnare där. Kvällstid kan man boka bord i tre olika restauranger, förutom buffén. Mycket bra mat. Det serverades olika tema, varje kväll t.ex libanesisk, turkisk, seefood, omansk. Det gjorde att man åt mat man kanske inte skulle gjort. Jag återvänder gärna dit. Trevlig och duktig personal. Har inget negativt att säga.

 
2019-04-22

Inlägg av GuteReise88 Köln, Tyskland

Nice hotel with friendly staff

This is our first time visiting Salalah. We did not regret booking this hotel at all. The check-in was fast and efficient. We were being assigned to the newly renovated building of the hotel, which we liked so much because it's not that crowded and noisy like the main building. The room is new and spacious too. There's a new restaurant in the building named Sinbad. Staff there are really friendly and we enjoyed the food there so much (breakfast and dinner). The white sandy beaches here are amazing but due to the big amount of guests staying in Fanar, sometimes it's kind of difficult to find empty deck chairs by the beach. We are very satisfied with our overall stay in Fanar Hotel. A big thank you to all the friendly staff and we will be back again!

 
2019-04-21

Inlägg av sillybillyboy wales

It’s ok if you want All Inclusive.

Nice stay. Good rooms. Great service. We were bed and breakfast, but staff didn’t fully understand this. They got confused when we asked just to eat in the restaurant or buy a round of drinks?!? Tried to get us to buy the AI package. There are about 4 or 5 restaurants just round the corner and also a small shop so bought supplies there instead. I would not say this is 5 star hotel. More of a 4. Nothing luxurious. If you want luxury stay at the rotana which is down the road. We stayed there last year and it was fantastic. Breakfast was ok by the way.