1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Fanar Hotel & Residences

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,1 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
9,0 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,2 / 10
Korrekt beskrivning online
 
9,0 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Anders,
Skutskär

+
Lagom storlek, lugn och ro och nära till allt. Bra med cykelutlåning.
-
Behåll det till nästa säsong, försökte boka det till nästa vinter men det verkar borttaget hos er. Synd isåfall.

Bekräftad gäst: 2019-04-24


9 av 10

Joachim,
Stockholm

+
Mycket välordnat och bekvämt. Nära till allt. Stort och bekvämt rum. Bra utbud av mat och restauranger.
-
Nivån på engelskakunskaperna för de som jobbar i receptionen kunde vara bättre. Det skulle vara bra om de tänkte mer på användningen av plastmuggar för miljöns skull. Det verkar gå åt oerhörda mängder plastmuggar.

Bekräftad gäst: 2019-04-24


9 av 10

Lars,
Rönninge

+
Bra rum, bra läge m.a.p. klimat, strand och hav
-
Servicen i huvudmatsalen kan bli bättre.

Bekräftad gäst: 2019-04-03


10 av 10

Chatarina,
Stockholm

+
Strändena och alla aktiviteter
-
Bättre solskydd och större utrymme för getter och får i hotellets zoo!

Bekräftad gäst: 2019-03-27


8 av 10

Annie,
Perstorp

+
Väldigt lugnt och rofyllt
-
Lite mer att göra på kvällarna. Lite uppträde el annat

Bekräftad gäst: 2019-03-22


10 av 10

Hans ,
Klässbol

+
Mycket gediget och fräscht. Det märks att det är nybyggt. Fina strövmöjligheter både på hotellområdet och i omgivningarna.
-
Nyare bilder på hemsidan! Verkligheten är bättre än bilderna med mycket mera palmer och grönt. Bättre förbindelse in till Salalah för att närmare uppleva det lokala livet med marknader, miljö och mat. Vi var där för ca 12 år sedan och då fanns enkel möjlighet till sightseeing och taxi. Naturligtvis finns taxi även nu...men svindyrt!

Bekräftad gäst: 2019-03-06


10 av 10

Berith,
Stockholm

+
Läget, maten, omgivningen
-

Bekräftad gäst: 2019-02-27


9 av 10

Agneta ,
Lidköping

+
Stora rum, läget, att man kan välja olika stränder.
-
Miljöpåverkan. Alla plastglas som användes. Vårt sällskap på fyra personer räknade ut att vi använde ca 30 glas per dag. Detta är väldigt dåligt för miljön. Om man över huvud taget ska ha djurpark ska det vara större och bättre utrymmen. Djuren hade små utrymmen och många hade direkt sol hela dagen. Det är inte ok. Skyltar som talar om att man inte går in i restaurangen i pyttesmå badbyxor eller bikini och sätter sig att äta, alltså lite klädkod även om restaurangen ligger på stranden och det är lunchtid.

Bekräftad gäst: 2019-02-20


10 av 10

Brittmarie,
Skövde

+
Läget! Lugnt. Bra service. Bra mat med fler möjligheter att inta mat på olika restauranger.
-

Bekräftad gäst: 2019-02-20


10 av 10

Niclas,
Herrljunga

+
Läget och rent och snyggt, frukostmatsalen.
-
Ersätt alla dessa plastmuggar med miljövänligare alternativ.

Bekräftad gäst: 2019-02-20


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1285 omdömen
Utmärkt
 
817
Väldigt bra
 
350
Bra
 
67
Mindre bra
 
25
Underkänt
 
26

5 senaste omdömen

2019-04-29

Inlägg av Q319RTlindas Skövde, Sverige

Wow, överträffade alla våra förväntningar!

Har precis kommit hem efter en 8 dagars semester i Oman! Hotellet hade allt och lite till! Det var mer folk och fler barnfamiljer än vi trodde, men området är stort så man störs inte av det! Ett bra och varierat utbud på frukost-, lunch-, och middagsbufféerna! Ett tips är att boka in sig på ala carte middagarna på omkringliggande hotellet som variation. Det finns ett helt okej gym där jag tränade nästan varje morgon, en tennisbana man får boka tid till och man får låna racket & bollar, vi hyrde även jet-ski en dag! Riktigt skoj om man uppskattar fart och fläkt! En 500 lapp för 10 min. Låna hotellets cyklar och se er om på området. Glöm inte marinan som är ett stenkast bort, så mysigt och lugnt. På hotellet finns även en sisha-lounge, mycket trevligt. Bra drinkar i baren. Allt är annars väldigt dyrt så välj all inclusive när ni åker! Rum med havsutsikt är ju ett måste om man ändå åker såhär långt, vilken vy att vakna till varje morgon! Så himla trevlig personal, man blev bemött med respekt och fick allt ett leende av personalen! Besök oxå spa:t, ungefär samma priser som hemma i Sverige men det var det värt! :) Hör gärna av er om ni undrar något mer!

 
2019-01-23

Inlägg av Peter O

Mycket trevlig vistelse

Det är ett väldigt fint och trevligt semesterkomplex med högst 4 våningar. Rummen är stora och välkomponerade. Hela området visar upp en väldigt god service, mycket bra städning både ute och inne. Det finns flera bra restauranger inom området, bäst är de mindre som inte serverar buffé.

 
2018-11-23

Inlägg av niklasingram Stockholm, Sverige

Semester i Oman

Varit här nu halva vår vistelse och trivs riktigt bra! Mycket god och vällagad mat, jag vill dock tipsa om att boka bord på dom i kring liggande restaurangerna, där är ett helt annat lugn där man blir serverad mat och dryck i ett behagligt tempo och slipper springa runt och trängas för att få den mat man vill ha. Ät inte frukosten i den stora matsalen, utan ät den i grannhuset på restaurang Aubergin. Där kan man sitta i en lugn och behaglig miljö ute på deras gård och njuta vid vattnet. Sedan rekommenderar jag beach nr 3, den längst bort för den är riktigt bra med en stor strand. Tråkigt här är bara att det som vanligt är stressigt att få en solstol, man måste tyvärr vara ute i tid och ”boka” en annars blir man utan..

 
2018-01-20

Inlägg av BirgittaF100

Bra hoell

Tjusig miljö, bra rum med sköna sängar och kuddar. Nära till beachen. Bra restauranger. Finns en större buffé resturang. Vi åt bara lunch där. Finns en mindre resturang, där vi åt frukost. Det är lite lugnare där. Kvällstid kan man boka bord i tre olika restauranger, förutom buffén. Mycket bra mat. Det serverades olika tema, varje kväll t.ex libanesisk, turkisk, seefood, omansk. Det gjorde att man åt mat man kanske inte skulle gjort. Jag återvänder gärna dit. Trevlig och duktig personal. Har inget negativt att säga.

 
2019-06-11

Inlägg av Arabianexclusivetour Dubai, Förenade Arabemiraten

Excellent Most Recommended Resorts at Salalah & Friendly Staff

My and my friends family sty at salalah for two night our Eid holiday with our children’s i am a tour operator in Dubai so my friends family totally depended me for the best service so i looks the TripAdvisor finds Al Fanar Resorts was one of great reviews then I choose them i booked it’s my right choice we check in the hotel/07/06/2019, Check out for/09/06/2019, Our Room Number’s/348 & 260, The Room was super Cozy, Spacious, Furniture and space was well but need bed was more luxury bigger, Lovely sea view and night changing some lights above the bed it’s feeling me some romantic touch, The room service was fast and very responsive, The Front desk was very friendly specially Mr, Wessam he speak very good English good explanation about local knowledgeable about visiting places Thanks to all your team for Reception, The cleaning line very satisfied, The buffet breakfast was big high quality food lots of variety’s also friendly staff Special thanks for Mr, Yoqesh , Mr, Athul, Me, Abul I think the names spelled correct ! We use the pool and beach was very clean we enjoyed lots but we had very short time inshaa allah definitely will come back, Highly recommended our guests and our friends and family’s 👌👍👑 One again thanks for your all great team work!