1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Fanar Hotel & Residences

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
9,1 / 10
Städning
 
9,1 / 10
Service
 
9,0 / 10
Faciliteter
 
8,9 / 10
Mat och dryck
 
8,9 / 10
Rum/lägenhet
 
9,1 / 10
Motsvarade förväntningar
 
9,1 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,9 / 10

10 senaste omdömen


10 av 10

Pia,
Göteborg

+
Helheten
-

Bekräftad gäst: 2019-01-25


9 av 10

Anders,
Uppsala

+
allt bra
-
-

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Hans-Olof ,
Stockholm

+
Bra läge och välskött
-
Shuttelbuss till Salalah saknades

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

Peter ,
Stockholm

+
Rent och fint, bra service, mycket och variernde bra mat att välja på. Stort rymligt hotellrum.
-
Det stod att vi skulle få rum med havsutsikt, vi kunde se en glimt av havet om vi sträckte oss ut över balkongräcket. Nu gjorde det inget eftersom vi inte valde att sitta där och se havet och begärde inte nytt rum. Inte bra om det står en sak om rumstyp och verkligheten blir en annan.

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Björn,
Malmö

+
Rymliga och välplanerade rum. Bra service En bra mix av olika pooler i kombination med möjighet att även bada i havet
-
När hotellet blev fullbelagt - skedde två sista dagarna under vår vistelse - då räckte inte kapaciteten till att hantera lunchserveringen. Knappt plats att sitta någonstans och långa köer vid matborden och även där drycken serverades. Gymet är också något för litet för ett så stort hotell. Vid de populära tiderna (sena em) så kunde det tom vara kö för att komma in. Inte alls bra.

Bekräftad gäst: 2019-01-23


9 av 10

Lennart,

+
Maten
-
Dåligt rengjort runt poolerna. Fläckiga madrasser i solsängarna. Mer än en cykeln i gymmet behövs. Omöblerat i duschen utanför gymmet. Obekvämt att duscha där när man inte hade något rum sista dagen.

Bekräftad gäst: 2019-01-16


8 av 10

Isa,
Linköping

+
Flera restauranger (varierad mat), trevlig personal, rymligt rum
-
Discodunket från Zanzibar fram till kl 01:00 uppskattas inte när man försöker sova. Bokningssystemet för "dine around"-konceptet bör kunna digitaliseras på något sätt i stället för att man ska köa till att en person (under tid då man planerar att vara på stranden) handskriver bokningarna i anteckningsböcker. Som vanligt trist att det tillåts paxning av solstolar...

Bekräftad gäst: 2019-01-09


8 av 10

Kerstin,
Stockholm

+
Fin och lång sandstrand. Bra att kunna äta på de olika restaurangerna, fräsch mat. Lugn atmosfär. Ingen trängsel någonstans.
-
Något slitet hotell, motsvarar inte 5 stjärnor. Bra att kunna ha rummet till kl 18 avresedagen! Musiken störande om man har rum mot poolområdet. De borde kunna flytta den underhållningen längre ut, till någon av beachbarerna.

Bekräftad gäst: 2018-12-12


9 av 10

Jörgen,
Lomma

+
Mycket trevlig och hjälpsam personal. Såvitt vi förstod förväntades inte dricks, vilket är en stor fördel
-
Kvällsshowen höll inte särskilt hög kvalité, däremot var högtalaren desto högre uppskruvad.

Bekräftad gäst: 2018-12-07


10 av 10

Malin,
Stockholm

+
Jätte trevlig läge, trevlig personal, miljö medvetna.
-

Bekräftad gäst: 2018-11-28


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1117 omdömen
Utmärkt
 
717
Väldigt bra
 
295
Bra
 
61
Mindre bra
 
21
Underkänt
 
23

5 senaste omdömen

2019-01-23

Inlägg av Peter O

Mycket trevlig vistelse

Det är ett väldigt fint och trevligt semesterkomplex med högst 4 våningar. Rummen är stora och välkomponerade. Hela området visar upp en väldigt god service, mycket bra städning både ute och inne. Det finns flera bra restauranger inom området, bäst är de mindre som inte serverar buffé.

 
2018-11-23

Inlägg av niklasingram Stockholm, Sverige

Semester i Oman

Varit här nu halva vår vistelse och trivs riktigt bra! Mycket god och vällagad mat, jag vill dock tipsa om att boka bord på dom i kring liggande restaurangerna, där är ett helt annat lugn där man blir serverad mat och dryck i ett behagligt tempo och slipper springa runt och trängas för att få den mat man vill ha. Ät inte frukosten i den stora matsalen, utan ät den i grannhuset på restaurang Aubergin. Där kan man sitta i en lugn och behaglig miljö ute på deras gård och njuta vid vattnet. Sedan rekommenderar jag beach nr 3, den längst bort för den är riktigt bra med en stor strand. Tråkigt här är bara att det som vanligt är stressigt att få en solstol, man måste tyvärr vara ute i tid och ”boka” en annars blir man utan..

 
2018-01-20

Inlägg av BirgittaF100

Bra hoell

Tjusig miljö, bra rum med sköna sängar och kuddar. Nära till beachen. Bra restauranger. Finns en större buffé resturang. Vi åt bara lunch där. Finns en mindre resturang, där vi åt frukost. Det är lite lugnare där. Kvällstid kan man boka bord i tre olika restauranger, förutom buffén. Mycket bra mat. Det serverades olika tema, varje kväll t.ex libanesisk, turkisk, seefood, omansk. Det gjorde att man åt mat man kanske inte skulle gjort. Jag återvänder gärna dit. Trevlig och duktig personal. Har inget negativt att säga.

 
2019-02-14

Inlägg av maristaka Paris, Frankrike

Wonderful Salalah

I stayed in this wonderful hotel in January 2017. It remains a great memory, the hotel is clean and staff nice. Breakfast is perfect! The beach is one of the nicest I have seen in the world besides Maldives! We used to wake up early in the morning, you can see the dolfins doing the show!

 
2019-02-14

Inlägg av Annelies B

Excellent All Inclusive Hotel

We had an excellent week at the Fanar Hotel & Residences. Much above my expectations. We were in the recently opened building Stork with outstanding facilities. the rooms were large, as was the terrace with beautiful view over the pool and the mountains. We enjoyed the food in the several restaurants the Fanar Hotel has.. The dine-around concept excellent. The variety and quality outstanding for a All `inclusive concept. Compliments to the chefs. The staff at the bars and restaurants were very welcoming and eager to give excellent service. We had absolutely a great experience at the Fanar Hotel.