Kundomdömen om Fanar Hotel & Residences

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet.
8,5 av 10 baserat på 2 omdömen
Övergripande bedömning
 
8,5 / 10
Städning
 
8,0 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,0 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,0 / 10
Faciliteter
 
8,0 / 10
Mat och dryck
 
7,5 / 10
Rum/lägenhet
 
8,5 / 10
Service
 
8,0 / 10

Senaste omdömena


9 av 10

Birgitta,
Alnö

+
Läget. Fina rum. Bra service.
-

Bekräftad gäst: 2019-11-26


8 av 10

Lars-Peter,
Kristinehamn

+
Läget och bra möjligheter till bad.
-
Det mesta till belåtenhet.

Bekräftad gäst: 2019-11-26


9 av 10

Joachim Pettersson,
Stockholm

+
Mycket välordnat och bekvämt. Nära till allt. Stort och bekvämt rum. Bra utbud av mat och restauranger.
-
Nivån på engelskakunskaperna för de som jobbar i receptionen kunde vara bättre. Det skulle vara bra om de tänkte mer på användningen av plastmuggar för miljöns skull. Det verkar gå åt oerhörda mängder plastmuggar.

Bekräftad gäst: 2019-04-24


10 av 10

Anders,
Skutskär

+
Lagom storlek, lugn och ro och nära till allt. Bra med cykelutlåning.
-
Behåll det till nästa säsong, försökte boka det till nästa vinter men det verkar borttaget hos er. Synd isåfall.

Bekräftad gäst: 2019-04-24


8 av 10

Katarina,
Nättraby

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-19


9 av 10

Lars,
Rönninge

+
Bra rum, bra läge m.a.p. klimat, strand och hav
-
Servicen i huvudmatsalen kan bli bättre.

Bekräftad gäst: 2019-04-03


10 av 10

Anna,
Lidingö

+
-

Bekräftad gäst: 2019-04-03


10 av 10

Chatarina,
Stockholm

+
Strändena och alla aktiviteter
-
Bättre solskydd och större utrymme för getter och får i hotellets zoo!

Bekräftad gäst: 2019-03-27


8 av 10

Annie Frida Paulina,
Perstorp

+
Väldigt lugnt och rofyllt
-
Lite mer att göra på kvällarna. Lite uppträde el annat

Bekräftad gäst: 2019-03-22


7 av 10

Giuseppe,
Sollentuna

+
-

Bekräftad gäst: 2019-03-20


Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4,5/5 Läge
  • 4,5/5 Sovkvalitet
  • 4,5/5 Rum
  • 4,5/5 Service
  • 4/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

1424 omdömen
Utmärkt
 
909
Väldigt bra
 
379
Bra
 
75
Mindre bra
 
31
Underkänt
 
30

5 senaste omdömen

2019-04-29

Inlägg av Q319RTlindas Amsterdam, Nederländerna

Wow, överträffade alla våra förväntningar!

Har precis kommit hem efter en 8 dagars semester i Oman! Hotellet hade allt och lite till! Det var mer folk och fler barnfamiljer än vi trodde, men området är stort så man störs inte av det! Ett bra och varierat utbud på frukost-, lunch-, och middagsbufféerna! Ett tips är att boka in sig på ala carte middagarna på omkringliggande hotellet som variation. Det finns ett helt okej gym där jag tränade nästan varje morgon, en tennisbana man får boka tid till och man får låna racket & bollar, vi hyrde även jet-ski en dag! Riktigt skoj om man uppskattar fart och fläkt! En 500 lapp för 10 min. Låna hotellets cyklar och se er om på området. Glöm inte marinan som är ett stenkast bort, så mysigt och lugnt. På hotellet finns även en sisha-lounge, mycket trevligt. Bra drinkar i baren. Allt är annars väldigt dyrt så välj all inclusive när ni åker! Rum med havsutsikt är ju ett måste om man ändå åker såhär långt, vilken vy att vakna till varje morgon! Så himla trevlig personal, man blev bemött med respekt och fick allt ett leende av personalen! Besök oxå spa:t, ungefär samma priser som hemma i Sverige men det var det värt! :) Hör gärna av er om ni undrar något mer!

 
2019-01-23

Inlägg av Peter O

Mycket trevlig vistelse

Det är ett väldigt fint och trevligt semesterkomplex med högst 4 våningar. Rummen är stora och välkomponerade. Hela området visar upp en väldigt god service, mycket bra städning både ute och inne. Det finns flera bra restauranger inom området, bäst är de mindre som inte serverar buffé.

 
2018-11-23

Inlägg av niklasingram Stockholm, Sverige

Semester i Oman

Varit här nu halva vår vistelse och trivs riktigt bra! Mycket god och vällagad mat, jag vill dock tipsa om att boka bord på dom i kring liggande restaurangerna, där är ett helt annat lugn där man blir serverad mat och dryck i ett behagligt tempo och slipper springa runt och trängas för att få den mat man vill ha. Ät inte frukosten i den stora matsalen, utan ät den i grannhuset på restaurang Aubergin. Där kan man sitta i en lugn och behaglig miljö ute på deras gård och njuta vid vattnet. Sedan rekommenderar jag beach nr 3, den längst bort för den är riktigt bra med en stor strand. Tråkigt här är bara att det som vanligt är stressigt att få en solstol, man måste tyvärr vara ute i tid och ”boka” en annars blir man utan..

 
2018-01-20

Inlägg av BirgittaF100

Bra hoell

Tjusig miljö, bra rum med sköna sängar och kuddar. Nära till beachen. Bra restauranger. Finns en större buffé resturang. Vi åt bara lunch där. Finns en mindre resturang, där vi åt frukost. Det är lite lugnare där. Kvällstid kan man boka bord i tre olika restauranger, förutom buffén. Mycket bra mat. Det serverades olika tema, varje kväll t.ex libanesisk, turkisk, seefood, omansk. Det gjorde att man åt mat man kanske inte skulle gjort. Jag återvänder gärna dit. Trevlig och duktig personal. Har inget negativt att säga.

 
2019-12-15

Inlägg av M-Kargul

The best vacation time ever

We stayed in hotel for 1 week. First we were worried about long flight then transfer to hotel. We traveled with 2 years old kid. Fanar hotel offers premium service, if you are wondering if it is worth, then i say yes it is. From airport we were picked by limusine to our hotel, then served a coconut drink at lobby. Staff in hotel is really friendly. We had never any problem and when we had questions always we get answers from staff. For premium suppport you will get your own guest relation staff. Our was named Hajer, The best woman in the world. When we wanted reservation in restaurant she always helped us in 24h/day. When we had problem with kid she also helped us. Our stay was super becouse of her. If you are reading this Hajer, we would like to thank you for your support. You made our vacation godlike and we will come here again for sure. As for hotel it realy clean, food is very good, beach are fantastic. Our kid loved mini zoo and beach. If you are worred about going with kid, you dont need to. Ihis hotel is kids friendly. Every day you can see dolphins. Its realy attraction for kid. We recommend premium package to every one who wants some luxury trip. You got your own beach place with staff that serves you every thing you like. Our room was cleaned two times everyday. Realy nice hotel. We recomend it for everyone. Thank you Hajer again for you support. //Joanna, Michal amd Peter ;)