1. Flyg & hotell

  2. Boendeval

  3. Tillval

  4. Uppgifter

  5. Bekräfta

  6. Bokat

Kundomdömen om Tropical

Apollogästers omdömen
Omdömen på TripAdvisor
Här ser du våra egna Apollogästers omdömen om hotellet. Omdömen samlas in via Reevoo, en oberoende tredjepartstjänst.
Övergripande bedömning
 
8,0 / 10
Städning
 
7,6 / 10
Service
 
8,6 / 10
Faciliteter
 
7,2 / 10
Mat och dryck
 
7,1 / 10
Rum/lägenhet
 
8,8 / 10
Motsvarade förväntningar
 
8,5 / 10
Korrekt beskrivning online
 
8,7 / 10

10 senaste omdömen


8 av 10

GunMarie,
Umeå

+
En mycket bra frukost och gott kaffe! Rent och fint pool område trevlig personal
-
Vi var 2 vuxna med 2 barn. Det tog 5 dagar innan vi fick tillräckligt med handdukar och att vi behövde filtar fick vi säga till om flera gånger. Städning 2 gånger på en vecka blev för lite. Vet inte vad problemet var möjligen språkförståelse.

Bekräftad gäst: 2019-03-08


9 av 10

Eva,
Herrljunga

+
Jättetrevlig personal! Lugn, familjär stämning.
-
Tillgång till glutenfritt bröd.

Bekräftad gäst: 2019-02-15


7 av 10

Erik,
Stockholm

+
Maten och servicen
-
Förbättring av avlopp/dusch etc, stopp/dåligt tryck mm

Bekräftad gäst: 2019-02-08


7 av 10

,

+
Fräscht och fint. Utmärkt städning. Wi-fi funkade fint.
-
Ett gym hade varit trevligt

Bekräftad gäst: 2019-02-01


9 av 10

Eva,

+
Rent och fräscht , bra service god frukost
-
Iskallt i poolen ,gärna uppvärmd

Bekräftad gäst: 2019-01-25


8 av 10

Rigmor,
Bjärten Norrfors

+
Trevlig personal
-
Tempurerad pool, asfalterad och belyst väg till hotellet, bättre information om alla förhållningssätt tex vid måltiderna varför ska personalen stå och titta.

Bekräftad gäst: 2019-01-25


8 av 10

Christer,
Lund

+
Bra personal. Rent o snyggt. Ok läge
-
Om man skall erbjuda halvpension måste utbud o kvalitet på maten förbättras avsevärt!

Bekräftad gäst: 2019-01-23


10 av 10

Brittmarie,
Örebro

+
Allt var bra! AC, säkerhetsskåp och en fantastisk frukost ingick i priset!
-

Bekräftad gäst: 2019-01-04


8 av 10

,

+
Lugnt och tyst läge, personalen var mån om att ge bra service.
-
Städningen var ok, bortsett från kackerlackor och att man inte alls visste hur dags städarna skulle komma och städa lägenheten. Det vore bra med en "do not disturb"-skylt som man kan hänga på dörren. En gång sorterade städarna mina egna saker, även inne i en garderob, vilket inte kändes helt ok. Poolbaren spelar musik från förmiddag till 22 på kvällen, vilket inte störde mig, men nog kan irritera andra.

Bekräftad gäst: 2019-01-04


10 av 10

Ingela,
Lund

+
1. Frukosten (mycket att välja på, ex.vis omeletter, pannkakor, engelsk frukost) 2. Personalen (mycket vänlig och tillmötesgående) 3. Ute vid poolen såg det trevligare ut i verkligheten än på bilderna
-
Vet ej

Bekräftad gäst: 2018-12-12


Se alla omdömen

Omdömena baseras på enskilda resenärers inlägg hos TripAdvisor (konsumentsida för resor och hotell). Dessa resenärer kan ha rest med annan arrangör eller individuellt. Apollo tar inget ansvar för innehåll eller bedömningar.

Genomsnittliga omdömen

  • 4/5 Sovkvalitet
  • 3,5/5 Läge
  • 4/5 Rum
  • 4/5 Service
  • 3/5 Standard
  • 4,5/5 Renlighet

0% av resenärerna rekommenderar

30 omdömen
Utmärkt
 
8
Väldigt bra
 
8
Bra
 
10
Mindre bra
 
2
Underkänt
 
2

5 senaste omdömen

2019-03-10

Inlägg av Brittmarie999 Örebro, Sverige

Fantastiskt

Fin och tillmötesgående personal. Rummet hade allt som behövs. AC och säkerhetsskåp inkluderat i priset! En fin frukost och fantastisk mat. Trevlig poolbar med bra musik och trevlig personal även där! Rekommenderas.

 
2018-04-03

Inlägg av 313mikaelat

Hotell

Hotellet går absolut inte att klaga på, förutom att rummen är väldigt små, men man får vad man betalar för. Ligger lite avsides från vägen så man kan känna sig lite bortkommen i början. Lugnt och skönt och inte så mycket gäster och gullig personal

 
2017-12-10

Inlägg av Anna L

Rent och frächt hotell

Vi var mycket nöjda med våra dagar här. Stort och rent rum med stor terass, första dagen saknades handdukar och toapapper men när vi sa till om det fick vi det med en gång. Stor pool men vi var mest på stranden, det tar ca 5 min att gå. Frukosten var ok, inte så mycket att välja på men det som fanns var bra. Mycket prisvärt.

 
2017-10-27

Inlägg av Maria S

Bra läge!

Bra läge, fina lägenheter, bra säng, bra städning, fint poolområde. Dålig o konstiga solmadrassregler. Hemsk näromgivning, dyr o dålig wifi, ingen poolbar eller supermarket. Ingen ac i lägenheterna.Sällan öppen restaurang.

 
2019-03-09

Inlägg av HarrietB2111

Cannot fault this place at all!! Amazing staff, beautiful place!

I really cannot fathom some of the negative reviews of this place! What I can gather people are complaining about sand in their rooms, news flash: You're in AFRICA, there will be some sand! That being said, there was no sign of sand in our room what so ever. The staff we're amazing! greeted with a smile every day and they honestly could not do enough to make us feel welcome. On our second day my partner had a little too much sun and passed out at tea in the restaurant, the staff immediately stepped in and knew exactly what to do! I of course was in a complete panic, having just watched my husband face plant a plate of 4 cheese pasta (Admittedly the only negative I can take from the situation was the length of time it took for my husband to stop smelling like cheese sauce) . The staff were completely calm and handled the situation wonderfully (Albeit you can bet they were on their toes next time we went for tea and he ordered the same food!). The pool is beautiful and the rooms are spacious and clean. It's really close to the main town and a variety of shops and restaurants. I cannot recommend this place enough!! IT'S AMAZING!