Deluxerum

Stiliga och snyggt inredda deluxerum med havsutsikt. Rummen ligger högst upp i hotellet och har en fantastisk utsikt. Tillgång till Thalasso Sea Spas faciliteter (behandlingar mot avgift). Soffa, fåtöljer och matbord. En stor dubbelsäng. Wifi och deponering ingår. Tv med satellitkanaler. Kaffe- och tefaciliteter. Balkong med havsutsikt. Badkar/dusch och wc.

Observera att barn under två år räknas som person i ordinarie bädd.

Rumsstorlek: Ca 39 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med en dubbelsäng eller två separata sängar. Möjlighet till extrabädd i form av hopfällbar säng eller bäddsoffa. (Bor man fyra personer i rummet tilldelas man ett rum med två stora sängar där barnen delar ordinarie bädd.) Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (uppkopplingen varierar beroende på var rummet ligger), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong eller terrass med begränsad havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Dubbelrum med direkt havsutsikt. En dubbelsäng eller två separata sängar och möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng eller bäddsoffa. (Bor man fyra personer i rummet tilldelas man ett rum med två stora sängar där barnen delar ordinarie bädd.) Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (uppkopplingen varierar beroende på var rummet ligger), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerummen, som är belägna på våning 5-9, består av två sovrum, ett med två separata sängar och ett med en dubbelsäng kombinerat med vardagsrumsdel. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (uppkopplingen varierar beroende på var rummet ligger), gratis luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i extrabädd.

Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.

Sviter

Rymliga sviter med ett sovrum med dubbelsäng och ett vardagsrum med sittgrupp. Sviterna är belägna på våning 9 eller 10. Tv med satellitkanaler. Kylskåp samt kaffe- och tefaciliteter. Gratis wifi (uppkopplingen varierar beroende på var sviten ligger), luftkonditionering och deponering. Hårtork. Badrock och tofflor. Bad/dusch och wc. Balkong med havsutsikt. Städning 7 ggr/vecka.

Observera att även barn under två år räknas som person i egen säng.

Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.