Deluxerum

Deluxerum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger högst upp i hotellet (våning 9-10) och har en fantastisk utsikt. En dubbelsäng och en sittgrupp. Wifi (uppkopplingen varierar beroende på var rummet ligger inom hotellet), luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet. Rökning är ej tillåtet på balkongen.

Fri entré till Thalasso Sea Spa (för gäster över 16 år) ingår i denna rumstyp.

Rumsstorlek: ca 39 kvadratmeter
Antal personer: 2 personer.

Dubbelrum

Dubbelrum med balkong eller terrass. Rummen ligger på våning 1-2. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng eller bäddsoffa. Bor ni fyra personer i rummet tilldelas ni ett dubbelrum med två breda sängar där barnet delar befintliga sängar. Wifi (uppkopplingen varierar beroende på var rummet ligger inom hotellet), luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet. Rökning är ej tillåten på uteplatsen.

Rumsstorlek: ca 39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Dubbelrum, direkt havsutsikt

Dubbelrum med balkong och direkt havsutsikt. Rummen ligger på våning 3-6. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng eller i bäddsoffa. Bor ni fyra personer i rummet tilldelas ni ett dubbelrum med två breda sängar där barnet delar befintliga sängar. Wifi (uppkopplingen varierar beroende på var rummet ligger inom hotellet), luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet. Rökning är ej tillåtet på balkongen.

Rumsstorlek: ca 39 kvadratmeter.
Antal personer: 1-3 personer/1-4 personer, varav 1 barn.

Familjerum

Familjerum med balkong och havsutsikt. Familjerummen ligger på våning 5-9 och består av två sovrum, ett med två enkelsängar och ett med en dubbelsäng, kombinerat med en vardagsrumsdel. Wifi (uppkopplingen varierar beroende på var rummet ligger inom hotellet), luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal person i rummet. Rökning är ej tillåtet på balkongen.

Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 3-4 personer.

Juniorsvit

Juniorsvit med balkong. Rummen ligger på våning 1-3. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Wifi (uppkopplingen varierar beroende på var rummet ligger inom hotellet), luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med dusch och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i maxantalet personer i rummet. Rökning är ej tillåten på uteplatsen.

Rumsstorlek: ca 39 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.

Superiorrum

Superiorrum med balkong och havsutsikt. Rummen ligger på våning 3-8. En dubbelsäng eller två enkelsängar. Möjlighet till extrabädd i hopfällbar säng eller bäddsoffa. Bor ni fyra personer i rummet tilldelas ni ett superiorrum med två breda sängar där barnen delar befintliga sängar. Wifi (uppkopplingen varierar beroende på var rummet ligger inom hotellet), luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i rummet. Rökning är ej tillåten på uteplatsen.

Rumsstorlek: ca 39 kvadratmeter.
Antal personer: 2-3 personer/2-4 personer, varav 2 barn.

Sviter

Svit med balkong och havsutsikt. Sviten består av ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum med sittgrupp. Sviterna är belägna på våning 9-10. Wifi (uppkopplingen varierar beroende på var sviten ligger inom hotellet), luftkonditionering och deponering ingår. Kylskåp. Vattenkokare samt kaffe och te. Tv med internationella kanaler. Badrockar och tofflor. Hårtork. Badrum med badkar och wc. Städning 7 ggr/vecka. Barn under två år räknas in i max antal personer i sviten. Rökning är ej tillåtet på balkongen.

Entré till Thalasso Sea Spa (för gäster över 16 år) ingår i denna rumstyp.

Rumsstorlek: ca 51 kvadratmeter.
Antal personer: 2 personer.